Niet alle slotenmakers zijn gelijk

Een paar rotte appels verpesten het ook voor de betrouwbare slotenmakers.Wanneer je de diensten van een slotenmaker nodig hebt, betekent dit meestal dat er iets ergs is gebeurd. Je hebt dan geen tijd om na te denken en je wilt zo snel mogelijk je probleem oplossen. Met andere woorden, je bent dan op je kwetsbaarst en een slotenmaker is dan de enige persoon die je kan helpen. Je wilt niet dat hij je probleem nog erger maakt toch?

Helaas, worden burgers maar al te vaak geconfronteerd met een frauduleuze slotenmaker die zal proberen om het honorarium plotseling te verhogen of diverse “extra” kosten in rekening te brengen. Maar wat kun je hier tegen doen? 

Je hebt hun diensten echt nodig en dus betaal je de kosten, hoewel je weet dat het oneerlijk is. Hoewel deze praktijken uiteindelijk aan het licht komen is daarmee voor jou het probleem niet opgelost. Sommige frauduleuze slotenmakers vermelden geen of een onjuist adres op een bon zodat wanneer aan het licht komt wat ze hebben gedaan ze niet kunnen worden gevonden. Zelfs wanneer je ontdekt dat een onderneming frauduleus is en je het bedrijf niet kunt bereiken kun je dit online vermelden. Misschien is het tijd voor de zoekmachine-beheerders om een deel van de schuld op zich te nemen. 

Veel bedrijven maken gebruik van deze methode om hun oneerlijke praktijken te verbergen en degenen die de zoekmachines controleren kunnen echt geen dommertje blijven spelen. Wij als consumenten moeten hen verantwoordelijk houden en er op aandringen dat slotenmakers een bestaand adres geven en dit moet worden gecontroleert om ervoor te zorgen dat het echt is. Natuurlijk zal dit niet helemaal een einde maken aan frauduleuze slotenmakers, maar het is een begin en we moeten toch ergens beginnen. De volgende stap zou kunnen zijn dat de regering wordt aangespoord om deze industrie beter te controleren.

Zorg ervoor dat de slotenmaker die jij kiest een bestaand adres heeft en neem even de tijd om dat adres te bezoeken. De beste manier om een gerenommeerde slotenmaker te vinden is om vooraf onderzoek te doen. Wanneer je dan merkt dat je behoefte hebt aan de diensten van een slotenmaker, weet je tenminste zeker dat degene die je belt kan worden vertrouwd en je probleem niet erger zal maken. Het nummer kun je ook doorgeven aan je vrienden en familie.

Een gecertificeerde en door ons aanbevolen slotenmaker in Den Haag is Locksecure. Zij bieden optimale 24/7 service, hoogwaardige producten en tevredenheid.

http://www.locksecure.nl

 

 

 

Bouwkundige keuring inclusief NHG

Bouwkundige keuring woning Amersfoort

Bouwkundige keuring woning Inclusief NHG

Info

Bij de aan- of verkoop van een woning wordt een bouwkundige keuring aanbevolen. De inspecties worden uitgevoerd volgens de NTA 8060 (Nederlandse Technische Afspraak – Keuringen bouwtechnische woningkwaliteit) en NEN2767. Tijdens de keuring wordt de technische staat van alle bouwkundige elementen benoemd. Hierbij wordt met name gelet op de gebreken en wordt er in het rapport de herstelkosten voor de korte- en lange termijn benoemd. Een overzicht van de onderdelen welke gekeurd worden, zijn onderaan de pagina benoemd. 

Het bouwtechnische keuringsrapport is conform de richtlijnen van de ‘Nationale Hypotheek Garantie (NHG)’ en erkend door alle financiële geldverstrekkers. Kortom een volledig bouwkundig rapport dat ook goed van pas komt bij de onderhandelingen.

Het rapport 

U ontvangt het rapport binnen 2 werkdagen na de keuring via de mail. In dit rapport staan alle gebreken met herstelkosten, voor de korte en lange termijn.
Klik hier voor een voorbeeldrapport. Het is ook mogelijk om het rapport in full-color afdruk te ontvangen per post. 

Tevens is het mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Hierbij wordt de keuring uitgevoerd en het rapport opgeleverd binnen 3 werkdagenZie hier voor de extra kosten.  

Aanvragen

Wilt u een bouwkundige keuring aanvragen? Vraag het hier aan en wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en in overleg met u en/of de makelaar een afspraak inplannen. Wij streven er naar om de keuring binnen 4 werkdagen uit te voeren. Nadat het afspraak ingepland is, krijgt u hier bericht over. U bent van harte welkom bij de keuring!

De genoemde tarieven zijn all-in incl. BTW en zonder bijkomende kosten (zoals voorrijdekosten etc.)!

Heeft u interesse en/of vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of via 033-2850663.

Onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning

KeuringsHuis geeft onafhankelijk advies over de bouwkundige staat van uw woning. Zowel de particuliere als de zakelijke markt behoort tot onze doelgroep. Bij ons kunt u terecht voor verschillende type bouwkeuringen. Hieronder vallen bouwkundige keuringen inclusief NHG, conditiemetingen, opleveringskeuringen en EPA-keuringen. Hiernaast bieden wij ook overige bouwkundige diensten aan.

http://keuringshuis.nl

Het aanbrengen van zwembad liner

De drukke werkdag zit er eindelijk op, je gaat snel naar huis om wat te eten en daarna zwemmen in het zwembad om tot ontspanning te komen. In het verleden hadden alleen de rijkere mensen een zwembad maar je ziet steeds vaker dat mensen over een zwembad beschikken. In de meeste gevallen beschikken zij over een zwembad dat is aangelegd maar een opblaaszwembad mag niet vergeten worden. Het is een goedkope manier om je lichaam rust te geven om optimaal te kunnen functioneren. Ondanks de vele opblaaszwembaden kiezen steeds meer mensen om een zwembad aan te leggen als zij over grote tuin en geld beschikken, er kan heerlijk afgekoeld worden na een warme dag. Een ander voordeel van het aanleggen van het zwembad is dat de waarde van het huis zal toenemen, het hebben van een zwembad heeft dus veel voordelen. 

Het nadeel van het beschikken over een zwembad is dat er veel onderhoud gepleegd moet worden. Als een zwembad geen lamellen heeft moet constant bladeren uit het water worden gevist, als dit wel zo is wordt er veel onderhoud voorkomen. Er wordt als het ware een aquadeck gecreëerd. Om een zwembad volledig waterbestendig te maken kan er gekozen worden voor het aanbrengen van zwembadliner. De zwembad liner wordt aan de binnenkant van het zwembad aangebracht. Naast het waterbestendig maken biedt het veel luxe aan, het geeft prachtige uitstraling. Het folie is er mede verantwoordelijk voor het bepalen van de sfeer, een kale zwembad brengt weinig sfeer met zich mee. Als het zwembad folie en bepaalde lampen heeft ontstaat er een gezellige sfeer dat onderdeel is van het interieur. De zwembad folie kan in verschillende kleuren maar ook formaten worden gekozen. Het is zelfs mogelijk om zwembadliner op maat te bestellen zodat het geweldig resultaat oplevert.

http://www.zwembadfolie.nl

De risico’s van een voertuig

Een ondernemer wilt dat alle zaken van het bedrijf vlekkeloos verlopen, bij enige belemmeringen kan het gehele proces vertraging oplopen. De vertraging kan weer lijden tot een ontevreden klant dat uiteindelijk een klant kan kosten omdat degene naar de concurrent overstapt. Als ondernemer van een logistiek bedrijf wil je vertraging voorkomen, het leveren van producten binnen een bepaalde tijd is de dienst dat het bedrijf levert en daarbij moeten er maatregelen genomen worden om de risico’s te beperken. 

Ieder bedrijft heeft eigen risico’s maar bij een logistiek bedrijf kan het zo zijn dat een vrachtwagen in de file staat waardoor de levering te laat bij de klant is. Niemand heeft de controle om deze situatie te voorkomen het enige wat daaraan gedaan kan worden is om op een ander tijdstip de levering te leveren. Een ander risico dat een logistiek bedrijf loopt is de kans om betrokken te zijn bij een ongeluk. Iedere dag gebeuren er in Nederland talloze ongelukken waardoor het reëel is om als vrachtwagen daarbij betrokken te zijn. De ongelukken worden veroorzaakt door de onoplettendheid van bestuurders, op dat moment zijn zij vaak bezig met andere dingen zoals het versturen van een bericht. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken kan er gekozen worden om een achteruitrij camera aan te schaffen. Als deze op het voertuig wordt aangesloten kunnen de dode hoeken overzien worden waardoor de bestuurder geen beslissingen hoeft te maken zonder te weten wat er in de ruimtes afspeelt die normaal niet overzien konden worden. Een bedrijf zoals vanzwitserland.nl heeft voor ieder voertuig een aantal cameras om de kans op ongelukken te beperken.

Het is verstandig om een camera aan te schaffen en deze op het voertuig te installeren, bijna dagelijks gebeurt er een dodelijk ongeluk omdat iemand zich in een dode hoek van een voertuig bevindt. De bestuurder ziet de andere persoon niet waardoor er een keuze wordt gemaakt om een actie te ondernemen waardoor iemand anders wordt beschadigt.

http://www.vanzwitserland.nl

Goedkoop online winkelen

De studenten die al enige jaren aan het studeren zijn hebben het makkelijker dan de studenten die pas begonnen zijn, zij hebben namelijk geen recht meer op studiefinanciering. Dit betekent voor veel mensen dat zij niet kunnen studeren omdat het schoolgeld onbetaalbaar is. Naast de opleiding die gevolgd wordt is het voor alle studenten lastig om aankopen te verrichten omdat zij niet over een groot budget beschikken. Ondanks dat de Armeeste nog studiefinanciering krijgen kunnen zij daarnaast weinig tot geen andere activiteiten doen. Hiermee wordt de groep studenten bedoelt die op kamers woont, de boodschappen en huurkosten moeten betaalt worden. De kosten kunnen betaalt worden door naast de studie een bijbaan te hebben maar hier is niet altijd tijd voor. En als een student een bijbaan heeft kan er per week maar twee of drie keer gewerkt worden, dit is onvoldoende om de kosten van de kamer te betalen. De oudere studenten die al enige jaren aan het studeren zijn kunnen de kosten deels betalen met een uitwonende studiefinanciering maar de nieuwe studenten daarin tegen is het onmogelijk geworden. De enige manier is om geld bij te lenen om de kosten te kunnen betalen.

De studenten houden weinig tot geen geld over als de rekeningen en boodschappen betaalt zijn, zij hebben geen mogelijkheid om aan activiteiten deel te nemen of kleding aan te schaffen. Toch zijn er mogelijkheden om het voor de student makkelijker te maken, zo is kortingscode-zoeken opgericht. Dit is een website die van verschillende winkels gratis kortingscodes aanbiedt om het online winkelen goedkoper te maken. Als er artikelen in de winkelwagen zijn geplaatst en er wordt gekozen voor betalen kan in een van de ruimtes een kortingscode van kortingscode-zoeken ingevoerd worden. Bij aankoop van een plasma kan de kortingscode plasma discounter gebruikt worden. Het online winkelen wordt steeds aantrekkelijker.

http://www.kortingscode-zoeken.nl

Zoekwoorden Google

Miljoenen mensen gebruikten Google om pagina’s te vinden, is het voor aanbieders van materiaal nuttig om hoog in Google vermeld te worden. Dit noem je Search engine optimization ook wel SEO genoemd. Daarbij worden er methoden gebruikt om kunstmatig de pagerank van pagina’s op google te verhogen. Elke zoekopdracht doorzoekt in minder dan een scone een index die is opgebouwd uit bijna 10 miljard webpagina’s. Een groot deel van die pagina’s wordt regelmatig bezocht door de spider van google, deze wordt ook wel Googlebot genoemd. De spider leest de pagina en slaat de gegevens op in de index. De spider is in staat om hyperlinks te volgen, en kan op die manier een groot deel van het web bezoeken. Google maakt bij het crawlen oftewel het doorzoeken van het wereldwijd web een kopie van elke pagina dit is de cache-versie. Als het een tekst is die is opgeslagen als afbeelding, is de cache-versie vaak wel doorzoekbaar en als tekst kopieer baar. Ook de inhoud van een bestand op een website dat alleen met een speciaal programma zichtbaar kan worden geopend kan zo soms zichtbaar worden gemaakt.

De waarde van een zoekwoord ontdekken

Hoeveel waarde geeft een hoge ranking voor een bepaald zoekwoord? Zoekwoorden onderzoek maakt het niet mogelijk om direct een antwoord op deze vraag te krijgen en geeft ons slechts een indicatie van hoe vaak en wanneer er op een zoekwoord gezocht wordt. U heeft dan ook een manier nodig om de waarde van een zoekwoord in te schatten en daarvoor doorlopen we de onderstaande stappen:

Is een zoekwoord relevant voor uw website?

Als u hoog gevonden wordt op een bepaald zoekwoord, bent u dan de website die het best aansluit op deze zoekopdracht? Als het antwoord ‘Ja!’ is kunt u naar de volgende stap. Het is de kunst om te beginnen bij de meest relevante zoekopdracht, maak hier een prioriteitenlijstje voor.

Zoek op het zoekwoord via Google

Je kunt ook via een prachtig lichtplan alle informatie achterhalen. Kijk hier! 

Zoek via Google op de zoekopdracht waarmee u wilt scoren en probeer vervolgens te begrijpen welke website het best aansluit op een zoekopdracht. Neem uw concurrentie onder de loep en vraag uzelf af op welke manier u meer waarde toevoegt dan uw concurrentie.

Neem actie en start een test

Is het gelukt om de meest winstgevende zoekwoorden uit de Google keyword planner te filteren? Dan is het tijd om te testen. Een internet marketing bedrijf helpt u graag met het onderzoek en test samen met u de mogelijkheid om de meest winstgevende zoekwoorden uit Google te filteren. Zoekwoorden onderzoek maakt het mogelijk om uw SEO budget op een zo efficiënt mogelijke manier in te zetten.

http://www.brandmerck.nl

Ramendeurenlimburg.be voor al uw pvc, aluminim en houten ramen!

Ramen en deuren kopen in Limburg? Ramendeurenlimburg.be

Beschikt u over een private wooneenheid en is deze toe aan een renovatie ? Hebt u overlaatst een stuk grond aangekocht en voorziet u in de nabije toekomst om een nieuwe woning bouwen, en komt het plaatsen van ramen en deuren daar aan te pas? Dan kan u bij Ramendeurenlimburg.be terecht voor al uw ramen en deuren Limburg, met specialisatie in het productassortiment voor alles wat met de ontwikkeling en productie van PVC ramen Limburg .

Ramen en deuren Limburg

Bij Ramendeurenlimburg.be leidt het geen twijfeld dat de samenstelling van de geleverde producten en afwerking garant staan voor succes en duurzaamheid. Ons handelsmerk is de kwaliteit van het geleverde werk De mogelijkheden tot uitvoering van de productkeuze voor ramen en deuren is de laatste 10 jaar fors verhoogd en zeer uitgebreid. Zo kan u opteren voor PVC of kunststof, aluminium of houten ramen en deuren.

Ramen Limburg

Om garanties te bieden dat u de juiste keuze maakt naar wat voor het beste aansluit bij uw bouw- of woningstijl nodigen wij u van harte uit in onze Limburgse showroom.Hier persoonlijk aanschouwen wat voor u het mooiste is om te laten verwerken in uw nieuw te bouwen woning of renovatieproject . Met ons advies heeft u geen zorgen . Onze producten weerspiegelen topkwaliteit en een perfecte afwerking met een standaard fabrieksgarantie. Wat is er immers beter als te weten dat de fabrikant van uw ramen en deuren garant staat voor de kwaliteit ervan? Op beide oren slapen met een zorgeloze zekerheid dat de gedane investering zijn centen meer als de moeite waard was.

Voor al uw ramen en deuren regio provincie Limburg? Slechts één adres: Ramendeurenlimburg.be

http://www.ramendeurenlimburg.be