Red Services
Image default
Aanbiedingen

3 tips tegen een avondje vervelen

We kennen het allemaal. Het is een druiligere zaterdagavond en je weet niet goed hoe je de avond in moet vullen. Voor een nachtje in de stad ben je niet te porren en je vrienden hebben al wat anders gepland. Kortom, je bent op jezelf aangewezen. In deze blog geven we drie tips om jouw verveling te gaan. 

 

  1. Ontdek een nieuwe film of serie op Netflix

Waarschijnlijk heb je Netlfix al redelijk uitgespeeld. De kans is groot dat je jouw favoriete films en series al wel vaker dan één keer hebt gezien. Maar het aanbod van Netflix is zo groot, dat er genoeg andere prachtige films en series op staan. Een handige manier om eens verrast te worden, is door de shuffle functie bij het opstarten te gebruiken. Daarmee speel je direct een film of serie af die je nog niet eerder hebt gezien. Een leuke manier om toffe nieuwe films of series te ontdekken! Houdt er rekening mee dat je de hele avond gaat gebruiken om te bingewatchen..

 

  1. Kom helemaal tot rust in de badkamer

Niets is lekkerder dan een keer helemaal tot rust te komen in jouw badkamer. Urenlang (want ach, dat mag best een keer) onder de douche staan met jouw favoriete muziek die door de speakers knalt. Zing mee met jouw favoriete nummers en verbeeld jezelf als dé headliner van een groot festival. Of dans uitbundig mee met die heerlijke beats. Heb jij een bad? Zet de kraan met warm water aan en dompel je urenlang onder. Gebruik badschuim, start je favoriete Netflix film of serie en kom helemaal tot rust. Of doe je ogen dicht en luister naar een goede podcast. Niet alleen kom je zo tot rust; je leert ook nog!

 

  1. Verwen jezelf eens heerlijk

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om eens helemaal te ontspannen. Zet een leuke erotische film op en nestel jezelf eens heerlijk op de bank of op bed. Let er wel op dat je alle gordijnen goed hebt gesloten, zodat er geen pottenkijkers zijn. Wanneer jij een goede film hebt gevonden, is het helemaal aan jou en jouw hand om in de goede mood te komen. Vind je dit saai? Gebruik dan eens speeltjes die jou helpen. Speeltjes kunnen namelijk nog meer genot geven, waardoor jouw hoogtepunt naar een next level getild wordt. Zo geniet jij van een heerlijk avondje alleen thuis zijn. Op MisterMitch.nl zijn deze speeltjes onder andere te verkrijgen.  

 

https://www.mistermitch.nl/

Gerelateerde artikelen

Bakkerij Tetteroo Laren en zijn baksels

Niet alle slotenmakers zijn gelijk

Het aanbrengen van zwembad liner