Red Services
Image default
Architectuur

2 onder 1 kap bouwen

2 onder 1 kap bouwen

Met goede vrienden zaten wij een tijdje geleden in de kroeg toen het onder werp een 2 onder 1 kap bouwen ter sprake kwam. Ik weet niet meer precies hoe wij op dit onderwerp kwamen maar een 2 onder 1 kap bouwen leek ons beide wel wat toe. Een 2 onder 1 kap bouwen bood namelijk voor beide partijen een voordeel: ten eerste zouden wij af zijn van de maandelijkse huur die wij nu altijd betaalden en ten tweede zouden wij gezamenlijk een huis kunnen laten zetten dat geheel voldeed aan onze wensen. Een 2 onder 1 kap bouwen werd door ons dan ook onmiddellijk gezien als een volwaardige optie wanneer het ging om het verhogen van ons woongenot. Nu zijn wij niet de meest makkelijke mensen als het gaat om een 2 onder 1 kap bouwen en daarom wilden wij er zeker van zijn dat wij met een goede aannemer in zee zouden gaan. Wij hebben toen her en der even rondgevraagd bij vrienden en familie om te horen of zij nog een goede aanrader wisten. Wij kregen keer op keer te horen dat wij eens contact op zouden moeten nemen met www.Poppink.nl. Dit bedrijf stond zo goed bekend dat wij op een gegeven moment niet langer meer wilden wachten en diezelfde dag nog contact op hebben genomen. Al bij het eerste gesprek bleek dat een 2 onder 1 kap bouwen aan Poppink wel besteed was. Het kantoor hing vol met foto’s van bouwprojecten die zij hadden geleid en het ene bouwwerk vonden wij nog mooier dan het andere. Hier begon ons hart dus een stuk sneller van te kloppen en wij konden dan ook niet wachten om met de directeur van het bedrijf de mogelijkheden te bespreken die hij ons kon bieden. Zo gezegd zo gedaan, onder het genot van een heerlijk vers kopje koffie namen wij plaats aan de ronde tafel en konden de gesprekken beginnen.

2 onder 1 kap bouwen? Poppink regelt het!

Een 2 onder 1 kap bouwen is niet zomaar iets, daarvoor moet je precies van de hoed en de rand weten maar dat is in het geval van Poppink geheel het geval. Niet alleen hebben zij al vele bouwwerken op hun naam staan ook zijn ze specialist op het gebied van een 2 onder 1 kap bouwen. Dit was voor ons erg fijn want op deze manier konden wij er geheel zeker van zijn dat wij het huis zouden krijgen waar wij al zo lang naar verlangden. Een 2 onder 1 kap bouwen komt namelijk erg precies, want je moet altijd rekening houden met de ander wanneer het gaat om een 2 onder 1 kap bouwen. Gelukkig hoefden wij ons hier niet veel zorgen om te maken omdat Poppink alle mogelijke struikelblokken voor ons wist aan te wijzen en op die manier ons ervan wist te overtuigen dat wij binnenkort onze intrek konden nemen in een prachtige woning. Een 2 onder 1 kap bouwen was voor ons de perfecte oplossing. Zowel wij als het bevriende stel waarover ik al in de eerste alinea van dit verhaal sprak hebben beide vier kinderen. U begrijpt dat dat bepaalde eisen stelt aan het huis dat wij voor ogen hadden en daarom is een 2 onder 1 kap bouwen voor ons soms ook wel eens wat problematisch. Je moet ten eerste beschikken over een grote lap grond. Daarbij gaan wij ervanuit dat onze kinderen gezond zijn en omstreeks hun achttiende levensjaar het huis zullen verlaten. Wat moet er dan met al die ruimte gebeuren als zij er niet meer wonen? Dat zijn vragen die allemaal meespelen wanneer je begint aan de bouwtekeningen en wij wilden er zeker van zijn dat hier een goede oplossing voor zou worden gevonden.

Wij zijn zeer tevreden

Uiteindelijk is het 2 onder 1 kap bouwen ons enorm goed bevallen. Niet alleen omdat wij een prachtig kasteeltje hebben gekregen maar ook omdat wij het gevoel hadden dat wij de hoofdprijs hebben ontvangen. Een 2 onder 1 kap bouwen, en het dan uit laten voeren door Poppink is zeer voordelig te noemen. U hoeft maar een blik op onze nieuwe woning te werpen om te zien dat we het hier hebben over hoogwaardig vakwerk! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg blij ben met het eindresultaat. Een 2 onder 1 kap bouwen kun je gerust aan deze prachtige firma overlaten. Ook het bevriende echtpaar is werkelijk dolenthousiast over hun nieuwe stulp. Het fijne is dat doordat wij een 2 onder 1 kap bouwen lieten wij ook rekening konden houden met de toekomstige energiekosten en we hebben ervoor gekozen om een centrale verwarming aan te leggen. Dat scheelt ons beide een hele hoop centen en bespaarde ons ook nog eens geld tijdens het aanleggen ervan. Een 2 onder 1 kap bouwen is ons dus heel erg goed bevallen, ik kan het simpelweg ook niet anders zeggen. Wat is het toch heerlijk om bijgestaan te worden door dergelijke vaklieden! Om het kort op te sommen zou ik willen zeggen:

  • dat ik een prachtige woning heb mogen gebouwd zien worden
  • dat wij voor dit hele bouwproces slechts weinig geld kwijt waren
  • dat wij enorm tevreden zijn over de service die Poppink ons heeft geleverd

Kortom, wilt u ook een woning laten bouwen? Neem dan contact op met dit bedrijf en wij kunnen u garanderen dat u tevreden zult zijn.

http://www.poppink.nl/p/2-onder-1-kap-bouwen