Red Services
Image default
Auto's en Motoren

Auto leasen met bkr

Wilt u een auto leasen? Maar heeft u een negatieve BKR registratie? BKR lease biedt u uitkomst! Wij beoordelen u als ondernemer en de financiele gesteldheid van uw onderneming en niet uw BKR. Een negatieve BKR registratie heeft geen invloed op uw leaseaanvraag voor een bedrijfsauto. Wij creeren tal van mogelijkheden voor u, zodat u een auto kunt leasen.

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om auto’s te leasen ongeacht merk en/of type. Tevens profiteert u door onze grootschalige inkoop van korting tot wel 15%. Het maakt niet uit of u een starter, mkb’er en/of een zzp’er bent. BKR Lease kijkt verder dan alleen uw BKR of jaarcijfers, uw wensen en uw onderneming zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten.

Als u zelf een auto wilt aanschaffen heeft u te maken met een behoorlijke kostenpost. U wilt graag uw werkkapitaal behouden voor andere noodzakelijke investeringen binnen uw onderneming. Daarnaast heeft u waarschijnlijk al uw handen vol aan uw eigen werkzaamheden waardoor u zich geen romp slomp kunt permitteren omtrent uw auto. Wij bieden derhalve de leasevorm Operational lease, hierbij betaalt u een vooraf vastgestelde vaste leaseprijs per maand inclusief verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparatie en schadeherstel. U blijft doen waar u goed in bent, wij zorgen dat u zorgeloos rijd!

Operational lease houdtin dat alle kosten die voortkomen uit het gebruik van de auto in het leasecontract worden opgenomen. U betaalt een vast leasebedrag per maand aan de leasemaatschappij, die vervolgens verantwoordelijk is voor alle kosten die het gebruik van de auto met zich mee brengt.

Voordelen Operational lease:
– Alle praktische zaken zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud, reparatie en optioneel brandstof en vervangend vervoer.
– Restwaarde risico van uw auto ligt bij BKR lease
– Auto wordt door BKR lease aangekocht en staat niet op uw balans.
– Geen hoge aankoopkosten, u behoudt uw werkkapitaal
– U betaalt een vooraf vastgesteld bedrag per maand
– U heeft de keuze na afloop van het leasecontract de auto over te nemen
– U kunt de looptijd zelf bepalen

U wilt een auto leasen met bkr, kijk dan nu onze aanbod op BKR lease!

http://www.bkrlease.nl