Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Doe wat aan overmatig zweten

Iedereen heeft het wel eens, van die onsmakelijke plekken in de kleding onder de oksels. Voor sommige mensen is dit zelfs problematisch. Zij ondervinden er echt hinder van in het sociale leven. Maar zoals bij veel problemen, ook hier is een oplossing voor.

Je had gedacht dat Botox klinieken er alleen zijn voor rimpelbehandeling met injectables. Maar niets is minder waar. Botox blijkt ook een goede medestander in de strijd tegen overmatig zweten. Het blijkt dat Botulinum toxine de werking van de zenuwen, die de zweetklieren aansturen, kan blokkeren. En dat is een uitkomst voor de mensen, die er last van hebben. Je kunt nu overmatig zweten behandelen.

Niet alleen de oksels kunnen met Botox worden behandeld maar ook de handpalmen en voetzolen. Bij de behandeling wordt om de centimeter een oppervlakkige injectie gegevens in het te behandelen gebied. Een gemiddelde behandeling duurt zo’n 30 minuten. Tijdens de behandeling wordt de te behandelen plek gekoeld of er wordt desgewenst van verdovende crème gebruik gemaakt. Het effect van de Botox is al merkbaar na een paar dagen en is na twee weken maximaal. De werkingsduur is verschillende, maar gemiddeld 6 tot 12 maanden. Hierna kan de behandeling probleemloos worden herhaald.

Je ziet, Botox heeft meer toepassingen dan alleen de behandeling van rimpels. Alhoewel het hiervoor het vaakst wordt toegepast. Een andere toepassing is voor de behandeling van hoofdpijn. Het schijnt dat bepaalde soorten hoofdpijn een Botox behandeling werkt. Dit komt doordat je bij spanning bepaalde spieren in je gezicht overmatig aanspant. Als in deze spieren Botox wordt gespoten, ontspannen deze spieren zich door het licht verlammende effect van Botuline toxine. Door de ontspanning van deze spieren, krijg je verlichting van de hoofdpijn. Waar Botox al niet goed voor kan zijn.

Je hoeft niet in een sociaal isolement te komen door je overmatige zweetproductie. Laat er gewoon wat aan doen.

http://injectableklinieken.nl/nl/