Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Skinlight Whitening de oplossing voor huid verkleuringen

Ik ben een aantal jaar geleden bevallen van een zoontje. Allemaal leuk natuurlijk en super blij ermee, maar dit heeft toch wel een aantal blijvende veranderingen aan mijn lichaam gemaakt. Zoals mijn huid. Vroeger had ik een mooi egaal, glanzend en zacht huidje. Sinds mijn zwangerschap is daar helemaal niets meer van overgebleven. Ik ben rimpelig geworden en mijn huid heeft vele verkleuringen vooral in het gezicht. Aangezien ik niet zo goed tegen make-up kan ben ik op zoek naar een crème of een middel die deze verkleuringen tegen gaat. Heeft iemand hier wat tips voor wat ik zou kunnen gebruiken en vooral op welke manier? Ik ben niet iemand die zomaar een drogisterij binnen stapt en het daar vraagt. Vandaar hoop ik dat iemand mij via deze weg een beetje kan helpen. De prijs maakt niets uit. Ik ben al blij genoeg als ik eindelijk weer eens kan stralen.

Sinds een jaar of 2 ga ik geregeld onder de zonnebank. Dit omdat ik van mijzelf best een bleke huid heb. Nu zou je denken dat je hierdoor een mooie egale bruine tint krijgt maar niets is minder waar, bij mij werkt dit anders. Ik krijg er juist vlekken van in mijn gezicht. Dan zou je kunnen denken ok, geef het zonnebanken op. Dit wil ik dan weer niet doen aangezien ik er wel een stuk minder bleek uitzie. Graag zou ik van iemand advies willen hebben hoe ik die vlekken weg kan krijgen. Ik heb wel eens gelezen op de site van skinlight.nl dat er genoeg spullen zijn om je huid te bleken en mooi egaal te maken. Maar ik vraag mij af of dit ook werkt in het geval van mij? Heeft iemand hier ervaring mee en zou iemand mij advies kunne geven? Ik hoor het graag van iemand.

Heb je last van de 2 bovenstaande problemen? Skinlight bied de oplossing. Skinlight kan je gewoon online bestellen. Super discreet en zorgvuldig verzonden. Skinlight is huid neutraal en daarom te gebruiken voor heel het lichaam.

http://www.gezichtbleken.com