Red Services
Image default
Beauty en verzorging

Uw eigen stoomcabine

Geniet in een stoomcabine

Vindt u het ook altijd zo heerlijk ontspannend om in een kuuroord gebruik te maken van een stoomcabine? Dan moet u zeker eens overwegen om deze aan te schaffen voor uw eigen huis. Veel mensen denken dat dit onbetaalbaar is of dat ze daar een heel grote badkamer voor nodig hebben. Maar dit valt allebei heel erg mee. Doordat er veel verschillende modellen, types en groottes verkrijgbaar zijn, is er altijd wel een stoomcabine te vinden die in uw badkamer past.

Uw eigen stoomcabine

Er zijn heel veel verschillen tussen de diverse cabines, waardoor het soms nog niet eenvoudig is om te bepalen welke stoomcabine u graag zou willen hebben. Alle varianten beschikken uiteraard over een stoomfunctie en ook hebben ze altijd massagefuncties, maar er zijn ook verschillen tussen de diverse types:

  • er zijn eenpersoons en tweepersoons modellen verkrijgbaar
  • sommige beschikken alleen over een douche, terwijl andere types ook een whirlpool, ook wel bubbelbad genoemd, hebben
  • er zijn varianten die ook nog een sauna ingebouwd hebben

Voor de aanschaf is het ook belangrijk om te weten dat de stoomcabine op een aparte elektriciteitsgroep aangesloten dient te worden. Kiest u voor de variant met de whirlpool, dan dient de whirlpoolfunctie ook op een eigen groep aangesloten te worden. Daarnaast is het goed om te weten dat, door de beperkte aanvoer van warm water, het niet mogelijk is om tegelijkertijd de douche- en massagefunctie te gebruiken. Doordat de stoomfunctie van de stoomcabine op koud water werkt, kan deze wel altijd ingeschakeld worden.

Uitsluitend hoogwaardige kwaliteit bij Sanitairtotaal

Overweegt u de aanschaf van een stoomcabine, dan zou u eens een bezoek moeten brengen aan de showroom van Sanitairtotaal of een kijkje moeten nemen op hun website. Zij verkopen namelijk zeer goede cabines tegen een gunstige prijs.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/stoomcabine/

Gerelateerde artikelen

De juwelier bezoeken voor de mooiste sieraden

Zelf pigmentvlekken verminderen

Facepaint voor professionals