Wat is Modiodal?

Modiodal is een internationale receptformule van het waakzaamheid bevorderende medicijn Modafinil. Behorend tot een klasse van stoffen die bekend staat als eugeroics, biedt Modafinil de gebruiker verhoogde mentale alertheid en waakzaamheid. Als een voorgeschreven hersenpil is Modafinil bijzonder nuttig bij de behandeling van slaapstoornissen zoals narcolepsie. Artsen schrijven het vaak voor dergelijke doeleinden voor. Meer recent is Modafinil bekend geworden vanwege zijn vermogen om de mentale prestaties bij gezonde personen te verhogen tijdens situaties met hoge stress en hoge beloningen.

Modafinil heeft veel aandacht gekregen van de media als een soort wonderpil meer dan enig ander nootropisch middel. Er zijn ook verschillende artikelen die rapporteren over het gebruik van Modafinil door leidinggevenden van Wall Street. Met vergelijkingen in overvloed aan de fictieve onbegrensde pil NZT-48 van de Hollywood-blockbuster Limitless, heeft het medicijn een relatief wijdverspreide reputatie voor het verbeteren van aspecten van geheugen en mentale prestaties. Deze cognitieve boost is met name van belang wanneer ofwel de slaap ongrijpbaar is of een hoge mentale concentratie vereist is.

Deze eigenschappen suggereren dat Modafinil mogelijk ook een veiliger alternatief is voor de huidige behandelingsopties voor stoornissen zoals ADHD (Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder) en andere focus gerelateerde stoornissen. Gebruikers van Modafinil rapporteren over de relatieve subtiliteit en gladheid van het geneesmiddel in vergelijking met de algemeen voorgeschreven dopaminerge stimulerende middelen zoals Adderall of Ritalin. De Modafinil-ervaring is ongeldig voor het “kom naar beneden” -effect en de benauwdheid die gepaard gaat met traditionele ADHD-medicatie.

Het precieze werkingsmechanisme achter Modafinil’s effect op waakzaamheid en mentale prestaties is niet volledig bekend. Histamine-afgifte kan een rol spelen in het vermogen van het geneesmiddel om alertheid te vergroten, maar er moeten meer onderzoeken worden gedaan om dit te bevestigen. Bovendien, ondanks het feit dat dopamine niet direct vrijkomt, zijn extra synaptische dopaminespiegels enigszins verhoogd in de hersenen van degenen die Modafinil hebben geconsumeerd. Beschouwd als veilig en goed verdragen, moet de gebruiker op de hoogte zijn van bepaalde problemen met betrekking tot dosering en bijwerkingen. Deze voorzorgsmaatregelen zorgen ervoor dat ze veilig kunnen profiteren van het effect van Modafinil op de mentale prestaties, de behandeling van hersensistentie en de verlichting van ADHD-symptomen.

Modiodal dosering
Het is belangrijk op te merken dat de biologische halfwaardetijd van Modafinil relatief lang is met een gemiddelde van 15 uur. Daarom wordt aanbevolen om een kleine dosis Modiodal te gebruiken. Bijvoorbeeld, 50 mg van een toegediende dosis Modiodal 100 mg blijft na meer dan een halve dag in het lichaam achter. Deze eigenschap van de stof kan de slaapcyclus van de gebruiker verstoren.

Modiodal bestellen? Bezoek onze website modafinil-kopen.nl!

http://modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg