Red Services
Image default
Cadeau

24 weken Zwangerschap informatie

Week 24 van de zwangerschap

U hebt nu bijna twee derde van de zwangerschap achter zich. U bent waarschijnlijk al aan het aftellen tot de geboorte van uw kindje. Uw ongeboren kindje is nu goed aan de buitenkant te voelen. Dit komt omdat het kindje goed gegroeid is, en groot en sterk is geworden. U kunt zelfs een reactie krijgen, want het kindje kan al reageren op uw stem. Ook het wrijven over de buik kan een reactie van de baby geven.

Gezien uw baby al over 14 weken geboren zal zijn is het natuurlijk slim om alvast een Beuyer jby101 eco babyfoon aan te schaffen.

De huid van het ongeboren kindje is bedekt met kleine haartjes, dit wordt ook wel lanugo genoemd. Het kwetsbare huidje van de baby wordt beschermd door een waslaagje, vernix. Vaak zien we deze vetlaag nog als het kindje wordt geboren. Wordt een baby na de 40ste week geboren dan is het vaak al helemaal schoon. Het gehoor is nu helemaal ontwikkeld en de baby heeft een slaap- en waak ritme. Uw ongeboren kindje is dan bepaalde tijden wakker en slaap op bepaalde tijden. Geluiden kunnen ook van grootte invloed zijn op het ongeboren kindje. De baby kan reageren op kalmerende muziek, maar ook op ruzies. Probeer daarom tijdens de zwangerschap zoveel mogelijk stress te vermijden, dit is beter voor de baby.

Een van de vaakst ervaren symptomen van zwangerschap is misselijkheid. Voor de meeste vrouwen duurt die meestal ongeveer een maand . Het kan beginnen na de 7e dag van de bevruchting. Ochtendmisselijkheid gebeurt niet altijd alleen in de ochtend, het kan ook gedurende de hele dag voorkomen. De misselijkheid wordt veroorzaakt door de fluctuerende niveaus van oestrogeen in het lichaam. Sommige vrouwen hebben van ochtendmisselijkheid zonder aanwijsbare oorzaak, terwijl anderen worden misselijk van bepaalde sterke geuren, vooral koffie of het bepaalde voedingsmiddelen aroma’s. Dit is één van de symptomen van de zwangerschap die makkelijker te omzeilen is voor sommige vrouwen. Ochtendmisselijkheid kan vaak worden verlicht door het eten van kleine, tussendoortjes en het verlagen van de maaltijdportie. Het eten van crackers regelmatig of droge toast werkt bij vele vrouwen erg goed, evenals het drinken van kleine porties water door de gehele dag heen om de maag te ontzien. Heeft iemand nog meer tips?

http://www.wekenzwangertips.nl/product/beurer-jby90-eco-dect-babyfoon/#sthash.IfPWUAna.dpbs