Red Services
Image default
Cadeau

Hay Day: Play Store betalen zonder creditcard

Wilt je ook zo graag op je smartphone spelletjes kunnen spelen? Maar wil je niet betalen via creditcard? Dan is de Google Play Gift Card precies wat jij nodig hebt.Met je deze kaart kun je eenvoudig aankopen doen in de Play Store en is ook te gebruiken voor het vrolijke spel Hay Day. 

Hay Day is een spel waar je start als beginnend boer of boerin met een simpele boerderij.In het spel leer je hoe het is om te leven op het boerenland.Het is aan jou de taak er een verder invulling aan te geven en een goedlopende boerderij te creëren.In jou weg naar de top zul je gewassen moeten verbouwen en moeten onderhandelen voor boerderijdieren.Het doel van het spel is jou boerderij te laten groen tot één van de beste boerderijen in Hay Day. 

Hoe werkt het spel nu? Het spel is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk.Door met je vinger over het scherm te gaan kunnen er opdrachten worden uitgevoerd.Mochten deze opdrachten correct worden uitgevoerd stijg je een level.Dit geeft je de mogelijkheid om je boerderij weer uit te breiden.Zoals in vele spelletjes zijn de eerste levels eenvoudig en vrij snel uit te voeren.Als je verder in het spel komt zul je zien dat er meer bij komt kijken zoals je inzicht en managementkwaliteiten.Ook kun je jou boerderijproducten verkopen aan andere spelers.Hay Day is een leuk spel dat je urenlang speelplezier zal geven.

Het spelen van Hay day is natuurlijk leuk,maar kan af en toe vragen om een kleine investering in je boerderij.Het aanschaffen van een Google Play Gift Card is dan de beste oplossing om op een makkelijk manier je tegoed te verhogen.Deze kaarten zijn te aan te schaffen via verschillende websites en zijn te betalen via onder andere IDEAL.Na het aanschaffen van je Google Play Gift Card krijg je een mail met verder instructies om zo binnen enkele minuten je Play Store saldo te verhogen.Deze kaart geeft je de perfecte mogelijkheid om niet meer met een creditcard te hoeven betalen.De Google Play Gift Card is te verkrijgen in bedragen van €15,€25 of €50.Met het betalen via de Google Play Gift Card word je gebruik in de Play Store voor de toekomst uitstekend geoptimaliseerd.

http://123googleplaygiftcard.nl/