Red Services
Image default
Cadeau

Spotify betalen met Bitcoin

Behalve met euro’s kun je ook via de bankrekening betalen. Dit laatste noemt men giraal betalen. Inmiddels is het aantal betaalmogelijkheden verder gegroeid. Je kunt pinnen, de creditcard gebruiken, via iDeal betalen of een PayPal account openen. Of, en dat is misschien ook niet zo nieuw, maar voor velen vaak nog een stap te ver, je koopt internetgeld en betaalt daar gewoon mee.

Bitcoin
De Bitcoin is zo’n voorbeeld van internetgeld. Inmiddels kun je op allerlei plekken met de Bitcoins betalen. Ze hebben ook een echte valutawaarde. Is het ooit begonnen als een proef, waarbij de Bitcoins een kleine waarde hadden. Inmiddels zijn ze zo gevraagd, dat een Bitcoin tegen de 1000 euro waard werd. Dus, voor degene, die een paar Bitcoins in een of ander account heeft, het wordt tijd ze te gaan gebruiken.

Spotify
De eerste vraag is uiteraard “Waar kan ik ze dan voor gebruiken?”. Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Ga naar www.iGiftcards.nl en kijk wat aangeboden wordt. Neem bijvoorbeeld Spotify. Deze digitale muziekservice kun je via iGiftcards.nl gebruiken door met Bitcoins te betalen. Lekker toch!
Je gaat gewoon naar de website, zoekt die tracks uit die je graag wilt hebben en rekent via het systeem af met jouw Bitcoins. Alsof je het altijd al op die manier gedaan hebt. Dit heeft twee grote voordelen.
1. Je hebt direct toegang tot de enorme hoeveelheid tracks die Spotify te bieden heeft.
2. Je kunt de Bitcoins die nu ergens op een account liggen te slapen, gebruiken. Je hoeft dus jouw eigen geld niet aan te spreken. Terwijl je wel naar een groot aantal nieuwe tracks kunt luisteren.

iGiftcards.nl
Neem je een Spotify Premium of een Unlimited abonnement? Wat je wil. Nadat je hebt gekozen en hebt afgerekend, krijg je een code en kunt je jouw keuzes op de iPhone overdragen. Vanaf nu heb je via Spotify altijd de nieuwste tracks en super oude tracks bij de hand. Je bent niet langer afhankelijk van een radiozender of steeds weer hetzelfde bestandje dat je random afspeelt om nog enige afwisseling te hebben. Dankzij Spotify kun je altijd en overal muziek streamen. Plus, en dat voordeel moet je niet vergeten, je hebt die stoffige Bitcoins die bijna vergeten waren, omgezet in werkelijke waarde. Open die Bitcoinkluis snel, zodat je nog veel waarde voor jouw internetgeld kunt vangen en begin met het streamen van heerlijke muziek van jouw smaak.

http://igiftcards.nl

Gerelateerde artikelen

Spotify betalen zonder creditcard

Krijg dat beetje extra stijl met echt gouden kettingen

Origineel kadootje