Hennepkwekerij straf

Lage hennepkwekerij straf

Een hennepkwekerij straf, dat is iets waar u niet vrolijk van wordt. Ondanks het feit dat uzelf verantwoordelijk bent hebt u wellicht nooit goed nagedacht over de gevolgen van hennepteelt. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan maar zo zijn dat de politie bij u een inval gaat doen. Een ieder mag in principe 5 plantjes in huis hebben mits ze voor eigen consumptie gebruikt worden. De politie zal er naar alle waarschijnlijkheid niet moeilijk over doen als dit er zeven of acht zijn. Een hennepkwekerij straf is natuurlijk wel het geval als u in het groot gaat verbouwen en daarbij nog andere overtredingen begaat. Denk hierbij aan het aftappen van de stroom bij buren, de hoeveelheid van het aantal verbouwde plantjes, het aantal keren dat er geoogst is en uiteraard de verkoop ervan. Vooral dat laatste is streng verboden. De hennepkwekerij straf wordt bepaald door de totale som van deze overtredingen. Maakt u zich schuldig aan deze zaken? Dan is het zaak om het of heel erg goed verborgen te houden (en dat raden we zeer zeker af) of om er zo snel mogelijk mee te stoppen. De politie heeft vernuftige tactieken om hier achter te komen. Zeker in een woonhuis zoals in een rijtjeshuis, valt het bijvoorbeeld al snel op als tijdens de winter de sneeuw van het dak smelt terwijl dat bij de buren keurig op zijn plaats blijft liggen. Dan is er dus een grote kans dat er hier een hennepkwekerij kan worden aangetroffen. Met alle gevolgen van dien. En betrapt worden is wel het laatste dat u wilt. Mocht dit dan toch het geval zijn, dan is het zaak om een hennepkwekerij straf advocaat op te zoeken. Via het internet vindt u vele aanbieders en specialisten. In deze tekst willen we graag uw ogen richten op een onderdeel van Singel advocaten uit Breda. Kijkt u maar eens op: advocaathennepkwekerij.nl voor de hennepkwekerij straf.

Ontkom aan hennepkwekerij straf

U vindt op deze site allerlei informatie over de hennepkwekerij straf. Het zal u bijvoorbeeld opvallen dat de hoeveelheid plantjes een belangrijke maatstaf is voor het bepalen van de hennepkwekerij straf. Als u bijvoorbeeld tussen de 50 en 100 plantjes hebt, dan kunt u een boete van 1000 euro verwachten. Tussen de 100 en 500 planten? Ga er maar vanuit dat u dan 6 weken gevangenisstraf krijgt. En dat is dan ook nog eens een onvoorwaardelijke straf. En nog erger: hebt u tussen de 500 en de 1000 planten? Dan gaat u 12 weken de cel in. En zo loopt de hennepkwekerij straf alleen maar op. Een advocaat kan nog erg veel voor u betekenen om de hennepkwekerij straf af te doen nemen. Hij of zij gaat dit dan ook tot de bodem uitzoeken. Zo is het mogelijk dat de politie een vormfout heeft gemaakt en dat leidt onherroepelijk tot vrijspraak. En zo zijn er nog meer strafrechtelijke mogelijkheden tot strafuitsluiting. Dit komt door de zogenaamde strafuitsluitingsgronden. Deze zijn onderverdeeld in de schulduitsluitingsgronden en de rechtvaardigingsgronden. De schulduitsluitingsgronden zijn:

  • ontoerekeningsvatbaarheid
  • psychische overmacht
  • noodweerexces
  • onbevoegd ambtelijk bevel.

U ziet dat er van deze gronden waarschijnlijk geen sprake kan zijn, tenzij u inderdaad ontoerekeningsvatbaar kunt worden verklaard. De rechtvaardigingsgronden zijn:

  • gebod van de wet of bevel van de overheid
  • noodweer
  • noodtoestand

Ook hier lijkt het lastig om u op te beroepen als u uw hennepkwekerij straf wilt verlagen. Toch kan het zo zijn dat u dit vanwege bepaalde criminele opdrachtgevers doet omdat u zich wellicht bij hen in de schulden hebt gewerkt. Dan kunt u zich wel degelijk beroepen op noodweer. Tevens kan het zo zijn dat u psychisch niet geheel in orde bent. In ieder geval zal een advocaat van Singel dit voor u uitzoeken en er hopelijk voor zorgen dat de hennepkweekrij straf enorm verlaagd kan worden.

Neem gerust eens contact op

Mocht u tegen de lamp zijn gelopen met uw wietplantage, dan is het zaak om zo snel mogelijk een advocaat te zoeken. Bij Singel bent u zeker aan het goede adres. Hier werken ervaren en hoogopgeleide advocaten die alles weten van de hennepkwekerij straf en wel vaker dit appeltje schillen. Zij kunnen er zeker voor zorgen dat uw hennepkwekerij straf veel lager zal uitvallen dan die u zonder advocaat of een minder gerenommeerde advocaat kunt verwachten. Dat staat als een paal boven water. Het contactformulier kunt u direct invullen en dan krijgt u altijd binnen een paar werkdagen een antwoord omtrent de hennepkwekerij straf. Zij zitten dag en nacht voor u klaar. Een dergelijk geschil moet immers snel worden opgelost want het levert allen maar enorm veel stress op. Als u naast uw contactgegevens direct een korte omschrijving geeft van de zaak, dan weten zij wat voor vlees ze in de kuip hebben. Benoem bij voorkeur de hoeveelheid plantjes en de overige overtredingen waarvoor u wordt aangeklaagd. Als u daarna aangeeft om welke dagvaarding het gaat, dan kunnen zij direct contact opnemen met die afdeling van het openbaar ministerie om uw gegevens op te vragen. Er dient immers openheid van zaken te worden gegeven door beide partijen zodat u in de rechtszaal geen onaangename verrassingen te wachten staan. Het zal hen dan zeer zeker lukken om uw zaak op zich te nemen en dan gaan ze hard aan de slag om de hennepkwekerij straf zo laag mogelijk te krijgen.

http://www.advocaathennepkwekerij.nl/straf-hennepkwekerij-advocaat