Red Services
Image default
Dienstverlening

Ontstoppingsbedrijf Twente inhuren

Ontstoppingsbedrijf inschakelen

Ik heb vorige week een ontstoppingsbedrijf moeten inschakelen. Niemand wil dit graag doen. Het betekent namelijk dat er bepaalde problemen optreden op uw erf die u liever niet wil zien. Het kan zijn dat het afvoerputje van uw douche verstopt is of de wasbak loopt niet meer door. Dit zijn vaak nog problemen die redelijk gemakkelijk op te lossen zijn. Indien u ten minste beschikt over het juiste gereedschap. Denk aan een ontstoppingsveer of een tuinslang. De tuinslang is vaak een goedkope optie die u in kunt schakelen voor een ontstopte wc. De mechanische ontstoppingsveer is een gootsteenontstopper die u zelf kunt aanschaffen bij de grote klus- en bouwbedrijven in uw regio. Voor elk afvoerputje heeft u echter weer andere veren nodig. Soms heeft u een dikke veer nodig en in andere situaties volstaat een dunnere variant. Als u dit geprobeerd hebt en de problemen zijn niet opgelost, dan kunt u beter een ontstoppingsbedrijf inschakelen. In veel gevallen is het beter om een ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het verhelpen van uw ongemakken en hebben altijd het juiste gereedschap paraat. Ik weet dit, omdat ik vorige week plotseling te maken kreeg met:

  • een verstopte wasbak
  • een doucheputje dat niet meer doorliep
  • een toenemende stankoverlast in de voortuin

Deze factoren wezen op problemen die niet met een ontstoppingsveer opgelost zouden kunnen worden. Ik probeerde het toch, maar kwam al snel bedrogen uit. Ik kocht de apparatuur bij een erkend klusbedrijf en ging aan de slag. Ik probeerde een verstopping te vinden, maar vond alleen maar vies water. In de middag belde ik met Ontstoppingsbedrijf Twente.

Ontstoppingsbedrijf Twente inhuren

Dit bedrijf werd getipt door een goede collega. Hij had net een aantal maanden ervoor last gehad van een kapotte riolering. In eerste instantie had hij de problemen ook zelf willen verhelpen, maar ook hij kwam tot de conclusie dat een ontstoppingsbedrijf nodig was. Via zijn netwerk was hij ook weer uitgekomen bij Ontstoppingsbedrijf Twente. Binnen 24 uur belooft dit bedrijf service te verlenen aan zijn klanten. In zijn situatie was het euvel binnen een middag verholpen. De ontstoppers kwamen met hun busje polshoogte nemen en kwamen al snel tot de conclusie dat er problemen waren met de riolering in zijn voortuin. In tegenstelling tot oude methoden hoefde niet de hele tuin overhoop gehaald te worden. Met de vernieuwde radiografische apparatuur en een hogedrukmachine kan de exacte ondergronds locatie en diepte worden gemeten. Zodoende hoeven de medewerkers van Ontstoppingsbedrijf Twente niet uw hele tuin om te ploegen. Ze concentreren zich op een klein deel van de voortuin en graven daar het probleemgedeelte naar boven. Binnen de kortste keren was de operatie voltooid. Het overtollige afvalwater werd opgezogen, een deel van de buis werd vervangen en de tuin werd weer in orde gemaakt. Allemaal tegen een competitieve prijs in combinatie met een snelle service. Dit was het verhaal waarmee hij mijn overtuigde om ook dit ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Natuurlijk wilde ik liever niet een professioneel bedrijf inschakelen en het zelf oplossen, maar een man moet weten wanneer hij de handdoek in de ring moet gooien.

Ik belde op een zondagochtend met de eigenaar van Ontstoppingsbedrijf Twente. Hij zorgde er direct voor dat er een team van monteurs langs mijn huis zou komen om de problemen te verhelpen. Ruben Kuiper heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ontstoppen het repareren van rioleringen. Hij weet dat mensen die hem bellen snel hulp nodig hebben en niet te lang willen wachten op een oplossing. Vandaar dat hij een aantal voorwaarden heeft geschept om zijn bedrijfsvoering zo interessant en dienstverlenend mogelijk te maken. Naast de 24uur service zijn er nog 7 andere voorwaarden die hij schept:

  1. garantie van een maand
  2. direct contact met een monteur
  3. snelle dienstverlening
  4. no cure no pay
  5. betaling met pin is mogelijk
  6. oplossingen gericht op de klant
  7. elk moment van de dag bereikbaar

Snelle service, voordelige tarieven

Dit resulteert in een dienstverlenend bedrijf dat er voor de klant is. In de loop van de zondag kwam Kuiper met een collega op bezoek om mijn riolering aan te pakken. Ze hadden al zeer snel door dat het probleem te maken had met de riolering in de voortuin. Het was enigszins ongelukkig. Net een meter voor de gemeentelijke grond was de buis kapot gegaan en moest de leiding van pvc vervangen worden. Indien het euvel op de gemeentelijk grond plaatsgevonden zou hebben, dan zouden de kosten verhaald kunnen worden op mijn gemeente. Helaas, zat het niet mee en moest ik toch betalen. In dit geval had ik het geluk dat ik een goedkoop ontstoppingsbedrijf ingehuurd voor deze vieze klus. Binnen een middag was een deel van de riolering vervangen. Wederom maakten ze gebruik van de radiografische apparatuur en legde ze de bestrating van mijn voortuin keurig weer terug op de originele manier. Het lag er zelfs beter in dan voor de operatie van de riolering. Ik ben zeer te spreken over de vriendelijke en snelle werkwijze van Ontstoppingsbedrijf Twente. Aan de recensies op de website te zien zijn er meerdere mensen te spreken over dit bedrijf. Heeft u ook een ontstoppingsbedrijf nodig? In dat geval zou ik altijd kiezen voor deze ontstoppers. U kunt ze via het contactformulier op de website bereiken of direct via de telefoon. Hebt u meer informatie nodig? Neem een kijkje op de website voor meer informatie over de werkwijze.

http://www.ontstoppingsbedrijf.nu/