Red Services
Image default
Dienstverlening

Persoonlijke ontwikkeling

Graag zou ik mij persoonlijk willen ontwikkelen. Dat door middel van human dynamics, een training van SDP Advies. Ik ben bij hem terecht gekomen via het internet. Daarvoor had ik al van iemand anders gehoord over deze soort trainingen. Met heel positieve geluiden! Vandaar dat ik mij erin ben gaan verdiepen. Het gaat mij zelf vooral om het deel van de communicatie. De communicatie binnen mijn bedrijf moet namelijk stukken beter. Vandaar dat ik met mijn medewerkers een Human Dynamics training heb afgenomen bij SDP Advies.

Human Dynamics

Via een partner in de ondernemerswereld ben ik bij human dynamics terechtgekomen. En het overtuigde mij eigenlijk best wel snel! Vooral de vele positieve reacties erop. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een zogeheten therapeut hiervoor. En toen kwam ik bij SDP Advies uit Gorinchem terecht. Ik nam contact met hem op en gaf aan dat ik met mijn medewerkers (een MKB-bedrijf) graag een training bij hem af wou gaan nemen. Hij reageerde direct enthousiast en vroeg naar de reden van waarom wij daarvoor hebben gekozen. Ik gaf daarbij aan dat ik het met iemand anders uit de ondernemerswereld had over de communicatie binnen mijn bedrijf. En dat ik dat graag wil verbeteren. Zodoende zijn we op human dynamics terechtgekomen. Het bleek om een tweedaagse training te gaan. En dan vooral nog een basiscursus te zijn. De uitkomst ervan moest worden dat we bij ons op de zaak beter kunnen gaan communiceren, waarin de medewerkers centraal staan en er effectief en menselijk met elkaar om wordt gegaan.

De training van SDP Advies

Een human dynamics training van SDP Advies kan ik van harte aanbevelen! Al mijn medewerkers waren er hartstikke enthousiast over! Dus mocht jij op zoek zijn naar een therapeut die gespecialiseerd is in human dynamics, dan kan ik SDP Advies zeker aanraden.