Red Services
Image default
Dienstverlening

Salaris

Als ondernemer is het elke maand weer een feest. Er wordt een hoop geld afgeschreven van je rekening en deze wordt verstuurd naar je medewerkers. Het betalen van lonen is natuurlijk al een zogezegd blok aan je been, maar het is waarschijnlijk nog vervelender om loonadministratie uit te voeren. Er zijn een hoop regels aan verbonden en het houd u af van uw eigenlijke bezigheden, namelijk het runnen van een zaak. Gelukkig is het mogelijk om je Loonverwerking uit te besteden bij een loonbureau.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat al u uw salarisadministratie uitbesteed alle gegevens pas heel laat aangeleverd worden want binnen 24 uur is het vaak al geregeld. Loonstroken liggen dan klaar en relevante gegevens worden opgestuurd. Natuurlijk kunt u gewoon 24/7 bij uw gegevens omdat alles online beschikbaar is. Verder is het uitbesteden ook een voordeel voor uw werknemers omdat die gemakkelijk en altijd hun gegevens terug kunnen vinden en via internet loonstroken en jaaropgaven kunnen downloaden. Het scheelt dus niet alleen een hoop moeite, maar u red er ook een groot deel van de amazone mee omdat er minder papier wordt verbruikt.

De tijd en het geld wat u bespaart door uw salarisverwerking uit te besteden kunt u in nuttige activiteiten stoppen voor uw werk, of u kunt natuurlijk aan uw hobby werken. Een extra rondje golf spelen, een keer goed uit eten tussen de middag of eerder beginnen aan uw weekend. Niks is te gek en gespecialiseerde bedrijven werken snel en efficient. CBBS biedt salarisservice op maat. Zij werken samen met hun klanten om tot een perfecte oplossing te komen. Elk bedrijf is immers anders en iedereen verdiend dan ook een speciale behandeling. Geen berg is te hoog en geen kloof te diep als het gaat om uw onderneming, maar hoe fijn zou het zijn als er bedrijven zijn die voor u een tunnel graven door de berg heen of een brug over de kloof. Zo bent u wel 20 keer zo snel op uw bestemming.

http://www.cbbs.nl/