Red Services
Image default
Dienstverlening

Verkeersregelaarsopleiding van agvs B.V, specialist in verkeersdienstverlening!

agvs verkeersregelaars is een landelijk opererende organisatie die hoogwaardige verkeersregelaarsopleidingen verzorgt. agvs verkeersregelaars heeft haar strepen verdiend op het vlak van verkeersregelaarsopleiding. De door ons afgenomen examens worden te allen tijde uitgevoerd onder toezicht van gedelegeerden van de Politie Academie. Door onze betrouwbaarheid en kwaliteit in uitvoering kunnen wij een groot aantal overheidsinstanties tot onze klantenkring rekenen.

Wij bieden u onze opleidingen aan bij u op locatie of één van onze vaste opleidingslocaties in het land. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het door ons zelf ontwikkeld lesmateriaal en praktijk training. Hierbij wordt uw medewerker voorbereid om op alle facetten van het Verkeerregelen te kunnen exceleren. Het beroep van Verkeersregelaar is een ervaringsvak. Of de Verkeersregelaar nu veel of weinig op de weg heeft gestaan, hij kan gebruik maken van één van onze herhalingstraining. Hierbij worden ingesleten gebruiken gecorrigeerd en bestaande of gewijzigde wet en regelgeving opnieuw onder de aandacht gebracht. Daarnaast leveren wij gemotiveerde beroeps verkeersregelaars. Bij werkzaamheden aan of op de weg, evenementen en incidenten kunt u bij ons terecht voor Verkeersregelaars met de juiste instelling afkomstig uit ons eigen opleidingstraject.
Wij bieden u onze opleidingen aan bij u op locatie of één van onze vaste opleidingslocaties in het land. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het door ons zelf ontwikkeld lesmateriaal en praktijktraining. Hierbij wordt uw medewerker voorbereid om op alle facetten van het verkeerregelen te kunnen excelleren.

Het beroep van verkeersregelaar is een ervaringsvak. Of de verkeersregelaar nu veel of weinig op de weg heeft gestaan, hij kan gebruik maken van één van onze herhalingstraining. Hierbij worden ingesleten gebruiken indien nodig gecorrigeerd en bestaande of gewijzigde wet en regelgeving opnieuw onder de aandacht gebracht.
agvs verkeersregelaar levert verkeersregelaars door heel Nederland tegen gunstige tarieven inclusief alle toeslagen en reiskosten. Dus nooit een verrassing achteraf

http://www.agvs.nl