Vertaalbureau

Vertaalbureau voor vrijwel elke gewenste taal

Of u nu een particulier, klein, middelgroot of groot bedrijf, beursgenoteerd bedrijf of multinational bent, bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vrijwel altijd geholpen worden. Dit bedrijf verzorgt vertalingen in vrijwel elke talencombinatie. Kiest u bijvoorbeeld uit de talen Japans, Hongaars, Indonesisch of Russisch, het is allemaal mogelijk. Alles bij elkaar hebt u keus uit wel meer dan dertig talen en zoals u aan de voorbeelden ziet, zijn deze talen zeer uiteenlopend. Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u erop vertrouwen dat de medewerkers over de nodige ervaring beschikken. Het vertaalbureau zelf is al bijna 30 jaar actief en de medewerkers op zich hebben stuk voor stuk ook veel ervaring. Zij hebben daarnaast niet op slechts één gebied ervaring, maar zij zijn gespecialiseerd in meerdere uiteenlopende gebieden. Om deze reden kunnen de mensen van vertaalbureau Aabévé dan ook iets betekenen voor een groot aantal bedrijven en particulieren, die alle gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan de volgende gebieden:

 • financieel / juridisch
 • officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden
 • technisch (zowel “oude” techniek als geavanceerde ICT technologie)
 • sociaal / maatschappelijk
 • medisch / farmaceutisch
 • website vertalen
 • telecommunicatie
 • autobranche

Over het algemeen maakt het voor het tarief van de vertaling voor u niet uit om welk vakgebied het gaat. Zolang het algemene teksten betreft, betaalt u per specialisme een zelfde tarief. In het uitzonderlijke geval dat een tekst toch heel specialistisch wordt, kunt u mogelijk een toeslag op de prijs verwachten. Dit is hetzelfde als er voor u een spoedopdracht wordt geleverd. U hoeft echter niet te vrezen dat u achteraf verrast wordt als u de rekening te zien krijgt, het vertaalbureau zal u altijd van te voren over een hogere prijs inlichten. Voor verdere informatie over de tarieven voor vertalingen kunt u op de website een offerteaanvraag doen. U krijgt dan binnen 30 minuten een offerte in uw mailbox.

Uitsluitend professionals bij dit vertaalbureau

Bij Aabévé Vertaalbureau werken dus enkel professionals aan de vertaalopdrachten. In bijna elk geval zijn deze vertalers tevens beëdigde vertalers. Dit houdt in dat zij dus volgens de wet beschouwd kunnen worden als bekwame vertalers die in het bezit zijn van een diploma of een ander officieel document. Als u voor uw vertalingen dus dit vertaalbureau uit Mill in Noord-Brabant ingeschakeld, kunt u er zeker van zijn dat zij verstand van zaken hebben over ingewikkelde vakgebieden. Aan het geleverde werk zult u kunnen merken dat de teksten correct zijn en binnen hun vakgebied passen. De hoge kwaliteit van de vertaalopdrachten is niet alleen te danken aan het feit dat de medewerkers van het vertaalbureau gespecialiseerd zijn en over een officieel papiertje beschikken. Een derde reden voor deze kwaliteitsgarantie is het feit dat het grootste deel van de vertalers ook native speakers zijn. Zij hebben de taal waarin zij vertalen dus van kinds af aan geleerd en kennen die taal van binnen en van buiten. Zij zijn bekend met alle gebruiken binnen hun taal en zij kunnen zich goed verplaatsen in de taal. Hierdoor komen de teksten niet houterig over, maar zijn zij juist vloeiend. Lezers die ook de gekozen taal als moedertaal hebben, zullen zich niet hoeven storen aan vreemde zinnen of een vreemde stijl van schrijven. U kunt het hoofdkantoor van dit vertaalbureau vinden in Mill, Noord-Brabant. Naast dit kantoor zijn er nog twee vestigingen. Deze vestigingen zijn steunpunten en bevinden zich in Antwerpen in België en in Berlijn, Duitsland.         Ook qua ligging is deze onderneming dus multicultureel, met locaties in drie verschillende landen. Het mag duidelijk zijn dat het vertaalbureau staat voor verscheidenheid en variatie. Daarnaast staat het bedrijf ook voor:

 • hoogwaardige kwaliteit
 • scherpe tarieven
 • kwaliteitsgarantie

Als u op zoek bent naar een vertaalbureau met zulke positieve eigenschappen, dan hebt u dat zeker in Aabévé Vertaalbureau gevonden. De accountmanagers Astrid Schut en Sebastiaan Gijsbertsen staan ook graag voor u klaar om u met al uw wensen te helpen. U kunt ook bij hen terecht voor vragen en zij zetten zich volledig in om de juiste vertaler bij de juiste opdracht te vinden.

Vertalers, maar ook tolken

Naast vertalers zijn er ook tolken te vinden bij vertaalbureau Aabévé. Deze tolken werken ook in verschillende talencombinaties binnen het gebied van West-Europa. De meeste West-Europese talen worden bij dit bedrijf vertegenwoordigd. Vertalen is niet alleen noodzakelijk als het om teksten gaat. Bij mondelinge communicatie is het omzetten van talen onmisbaar. Bij het vertaalbureau kunt u zowel professionele simultaan of consecutieve tolken vinden. Met de hulp van een tolk worden onnodige misverstanden voorkomen en verholpen, zodat beide partijen elkaar goed kunnen begrijpen. Deze dienst is onmisbaar, omdat kleine foutjes in communicatie al veel kunnen kosten als het gaat om internationale zakencontracten en internationale gerechtelijke procedures. Met de service van een tolk zullen internationale onderhandelingen altijd soepel verlopen. U kunt bij het bureau in Mill tolken inhuren voor onder meer zakenvergaderingen, conferenties, congressen, evenementen, internationaal marktonderzoek, trainingen en rechtbankprocedures. De medewerker kan dan volgens uw wensen op het juiste tijdstip en de afgesproken plaats aanwezig zijn. Zoals er keuze is tussen vertalers en tolken, is er ook keuze uit letterlijk vertalen of het verwerken van andere soorten teksten, waarbij ook de context van de tekst voor u aangepast wordt. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het vertalen van websites, het bewerken van een folder-, mailing-, brochure-, of advertentietekst. Het vertaalbureau zorgt ervoor dat uw teksten aangepast worden aan de gekozen doelgroep en de gekozen taal.

http://www.aabeve.nl/