Zoeken naar woonverzekeringen

Zoeken naar woonverzekeringen

Hebt u ooit gezocht naar woonverzekeringen? Indien u deze vraag positief beantwoord, dan verwacht ik dat u een eigen huis hebt. Als u een eigen huis hebt, dan moet u serieus na gaan denken over de verzekering die u afsluit. U hebt al de maandelijkse lasten van de hypotheek en wilt waarschijnlijk niet te veel betalen voor de woonverzekering. Het zijn maandelijkse kosten, die u liever niet hebt, maar die ontzettend van belang zijn. Woonverzekeringen behoeden u namelijk van schade aan uw woning en inbraken. Wanneer u een week op vakantie gaat, wilt u niet elk moment van de dag denken aan uw huis. Het kopen van een eigen huis brengt namelijk veel zorgen met zich mee. U hebt ineens de beschikking over een bouwwerk, dat helemaal van u is. Wanneer er iets mee gebeurt, dan is dat uw probleem. Er is geen huurder meer, die moet opdraaien voor de schade. Het kopen van een koophuis gaat daarom altijd gepaard met een lange zoektocht naar woonverzekeringen. Ik kan het weten. Ruim 3 jaar geleden ging ik voor het eerst op zoek naar woonverzekeringen. Ik was al wel een tijd verzekerd voor de inboedel in mijn studentenwoning, maar dat was vooral de verdienste van mijn vader. Hij wilde graag dat ik een inboedelverzekering afsloot, voor de ‘waardevolle’ spullen die ik mijn kamer had. Ik woonde dan ook op een bedenkelijke plek in een bedenkelijke wijk. Ik snapte zijn gedachtegang. Hij betaalde de maandelijkse lasten, dus mij hoort u niet klagen. Na jaren van huren kocht ik echter een huis voor mijzelf. Ik was ineens de eigenaar van een woning. Het voelde raar en verantwoordelijk. Ik had net een 3-jarig contract afgesloten bij mijn huidige bedrijf en vond dat het tijd was om neer te strijken in mijn werkplaats.

Woonverzekeringen afsluiten via een makelaar

Ik kocht het huis aan de hand van een makelaar. Het is de manier waarop de zaken gaan in Nederland. Er staat een huis te koop voor een bedrag, maar u betaalt ook nog voor de kosten van de makelaar. Resumerend, ik kreeg te maken met Rensen Assurantiën BV. Dit makelaarsbedrijf uit Nijverdal is meer dan een makelaar. Het voert namelijk ook de volgende activiteiten uit:

  • assurantiën
  • hypotheken
  • bankzaken
  • woonverzekeringen

Ze doen veel op het gebied van huizen, geld en verzekeringen. Het is in principe de ideale combinatie. Indien u een huis wilt kopen, dan heeft u een makelaar nodig. Voor en na de aankoop van het huis moet u uw bankzaken goed op orde hebben. Er gaat namelijk veel veranderen in uw financiële huishouding. U sluit in veel gevallen een hypotheek af, om het huis terug te kunnen betalen – of in ieder geval de rente over de hypotheek te kunnen betalen. Wie heeft er minimaal 150.000 op de bankrekening staan? Vrij weinig mensen helaas. Nadat u uw hypotheek heeft afgesloten, wilt u ook een keuze maken uit de woonverzekeringen. U woning moet namelijk goed verzekerd zijn. Daarnaast hebt u vast een auto en kunt u deze ook verzekeren via de assurantietak van Rensen Assurantiën BV. Het is maar een voorbeeld van de veelzijdigheid van Rensen. Het is mogelijk om enkel dit bedrijf in te schakelen voor alle woonactiviteiten. Ik haal dit voorbeeld aan, omdat ik het zelf op die manier gedaan heb. Het is de reden dat ik zeer veel korting kon krijgen op de woonverzekeringen die ze aanbieden. De prijzen zijn al zeer scherp, maar door de combinatie van activiteiten hebben ze een extra lage woonverzekering kunnen samenstellen.

Rensen Assurantiën BV is een topverzekeraar!

Inmiddels zijn we 3 jaar verder en zit ik nog steeds bij Rensen Assurantiën BV. Ik kan u eerlijk vertellen, dat ik ontzettend tevreden ben over de dienstverlening van deze onderneming. In eerste instantie hebben ze mij al super geholpen tijdens de aankoop van mijn woning. Ik zocht een mooie woning in Rijssen met 2 slaapkamers en in de buurt van natuur. De laatste optie was niet heel moeilijk, omdat Rijssen in de natuur ligt. Het lukte ze echter binnen een week om een ideaal plekje te vinden, waar ik verlieft op werd. Nog voordat het huis op de markt kwam, was het al verkocht aan mij. Ik was toen al zeer tevreden over dit makelaarsbedrijf. De hypotheek was slechts een formaliteit en daarna ging ik zoeken naar woonverzekeringen. Ik zocht eerst naar de woonverzekeringen van de bekende Nederlandse bedrijven, zoals:

  • FBTO
  • ING
  • InShared

Na een week zoeken naar woonverzekeringen kwam ik echter tot de conclusie, dat Rensen mij de goedkoopste aanbieding al gedaan had. Ik kon niet geloven dat dit relatief kleine bedrijf de goedkoopste verzekering aan kon bieden. Het bleek echter de waarheid en ik ging terug naar Nijverdal om de deal af te ronden. Dit bedrijf biedt namelijk ook nog eens persoonlijke aandacht aan zijn klanten. Het is een aspect dat ik kan waarderen. Indien u dat niet kunt waarderen, dan kunt u ook via het speciale digitale platform kiezen uit de woonverzekeringen. U hoeft enkel uw voorwaarden aan te geven en u krijgt een scherp tarief te zien. Vorig jaar is er een inbraak geweest in mijn woning. Ik was op vakantie en kwam terug, toen ik merkte dat de achterdeur openstond. Ze hadden mijn televisie gestolen, maar gelukkig heb ik een goede woonverzekering. Bent u op zoek naar woonverzekeringen of reisverzekeringen? Kijk dan op www.woonverzekeringen.nl voor de scherpste tarieven.

http://www.woonverzekeringen.nl/