Red Services
Image default
Electronica en Computers

De Parrot AR 2.0 drone

De Parrot AR 2.0 drone is een hele populaire drone, omdat het veel functies heeft en niet zo duur is. Het is een drone dat iedereen kan kopen, door de lage prijs.

De Parrot AR 2.0 drone is een hele goede drone voor beginners, dat niet te veel geld willen uit geven. Het heeft zoals de meeste drones van tegenwoordig, een ingebouwde camera en het is bovendien een HD camera. Je kunt met de camera foto’s en filmpjes maken. De beelden kun je opslaan op een aan boord USB-stick of je kunt de beelden streamen naar je computer.

De besturing van de Parrot AR 2.0 drone is heel simpel en gaat via een smartphone of tablet. Het mooie is dan dit heel makkelijk gaat, want door je smartphone of tablet te kantelen bestuur je de drone. Wil je dus naar rechts, dan kantel je de smartphone of tablet naar rechts. Dit maakt het vliegen met de Parrot AR 2.0 drone en hele unieke ervaring. Je kunt bovendien ook via je smartphone of tablet, de beelden van de camera live bekijken.

Een nieuwe optie waar de Parrot AR 2.0 drone over beschikt, is dat je de beelden ook onmiddellijk kunt delen. Zo kun je de beelden dat je maakt gelijk op YouTube zetten of delen op Facebook.

De Parrot AR 2.0 drone heeft ook een langere vliegtijd dan zijn voorganger. Je kun nu 18 minuten lang vliegen op 1 accu en in de meeste pakketten worden er 2 accu’s geleverd, wat betekent dat je maar liefst 36 minuten kan vliegen. Voor de lage prijs dat je voor de Parrot AR 2.0 drone betaald, is het zeker een koopje.

http://www.droneselect.nl/