Red Services
Image default
Electronica en Computers

Harddisk recovery bij noodgevallen

Een harddisk recovery biedt opties voor iedereen

Het verliezen van waardevolle bestanden is erg vervelend. Wij van Data Recovery Nederland begrijpen dit als geen ander. Vaak hebben wij klanten waarbij het om zakelijk belangrijke gegevens gaat. Maar steeds vaker gaat het om bestanden die van emotionele waarde zijn voor particulieren.

U kunt denken aan foto’s van uw kinderen, verjaardagen en geboortes. Dit zijn momenten die we voor altijd willen koesteren en herinneren. Het bewaren van dit soort foto’s is daarbij natuurlijk van belang. Om herinneringen voor te laten leven moeten de bestanden wel terug gehaald worden. Een harddisk recovery biedt hierbij opties. Niet alleen voor zakelijke belangen, maar ook voor emotionele belangen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de technische apparaten die we tegenwoordig allemaal dagelijks gebruiken, altijd doen wat we willen. Een virus, ongeluk of een crash kunnen oorzaken zijn waardoor we onze bestanden kunnen verliezen. Gelukkig beschikken wij bij DRN over de expertise om waardevolle gegevens terug te halen.

Harddisk recovery via DRN

Een harddisk recovery via DRN gaat heel simpel. Via de website kunt u het aanmeldformulier invullen. In dit formulier geeft u uw belangrijkste gegevens door. Na het invullen en versturen hiervan ontvangt u direct een bevestigingsmail. De verdere procedure staat daarin ook uitgelegd. Telefonisch contact opnemen met onze medewerkers kan natuurlijk ook altijd. Zij helpen u graag oplossingen te bedenken en u te helpen waar nodig is.

Na het aanmelden van uw case stuurt u ons uw defecte harddisk op. Mocht u in de buurt zijn kunt u deze natuurlijk ook even af komen geven. Wanneer u het opstuurt is het wellicht handig om even op onze website te kijken. Daarop staan instructievideo’s hoe u het beste uw harddisk kunt verpakken. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw harddisk. Nadat we uw disk in ontvangst hebben genomen gaat het proces direct van start. We zullen allereerst een diagnose opmaken. U hoort dan precies wat de gang van zaken zijn, wat de vervolgstappen zijn en wat de eventuele kosten zullen zijn. Deze zijn allemaal afhankelijk van het type schade en de ernst daarvan. In sommige gevallen moeten er onderdelen besteld worden voor de recovery. Deze onderdelen zijn vaak beschadigd geraakt in uw harddisk en moeten vervangen worden door zogenaamde donor onderdelen.

Pas nadat onze medewerkers een akkoord van u hebben ontvangen zullen zij actie ondernemen. Zonder uw toestemming wordt er niets gedaan. Wij gaan professioneel om met uw gegevens en zullen in samenspraak met u dit proces aangaan. Professionaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons voorop.

 

 

http://www.datarecoverynederland.nl/harddisk-recovery.html