Sel geld lenen zonder gedoe

Voor velen die even krap bij kas zitten een wens die onbereikbaar lijkt. Toch is snel geld lenen makkelijker dan het lijkt met bijvoorbeeld een minilening. Al binnen 10 minuten staat het geld op je rekening.

Aanbieders van snel geld vind je bijvoorbeeld bij aanbieders van mini leningen of voorschotten. Via een eenvoudig online aanvraagproces deelt u de benodigde informatie met de kredietverstrekker. Hierna staat het geld snel op uw rekening, vaak al binnen 10 minuten.
Snel geld met een minilening

Een minilening is een lening van een laag bedrag, tot €750, voor korte termijn, vaak een maand of korter. Bekende aanbieders zijn Betaaldag.nl, Voorschotje en Casbob.  Snel geld is in dit geval de juiste uitdrukking want staat het meestal binnen 10 minuten op je rekening .

Als u vandaag nog snel geld wilt lenen dan kan dat door online een minilening af te sluiten. Neem echter voor het afsluiten van elke lening goed de voor –en nadelen door, zo voorkomt u dat u zichzelf in een vervelende situatie brengt.

Voorschotje nodig?

Voor een voorschotje hoef je je financiële situatie niet in kaart brengen. Je BKR rapport maakt niet uit als je een voorschotje wilt lenen. Vanzelfsprekend kun je wel lenen met een BKR registratie. Het voorschotje is zo’n lening zonder BKR toetsing. Andere benamingen die ook wel gebruikt worden zijn mini lening en minikrediet.

Een voorschotje is zo geregeld en kun binnen 10 of 20 minuten tot €750 zo op je bankrekening gestort krijgen zonder BKR toetsing. De looptijden zijn relatief kort (15 – 30 dagen) en er worden er redelijke tarieven berekend. Je betaalt bij een voorschotje soms geen rente zoals bij een gewone lening maar administratiekosten. Er zijn een aantal betrouwbare verstrekkers van voorschotjes, persoonlijke leningen en doorlopende kredieten.

Een bekende aanbieder van een voorschotje is Betaaldag. Met een voorschotje van Betaaldag verkoop je een deel van je toekomstige inkomen en krijg je direct beschikking over je geld. Meestal staat het binnen 10 minuten op je rekening. Met recht snel geld lenen dus.

De betaaldag lening.

Zit je even krap bij kas en heb je snel geld nodig? Bij Betaaldag.nl ben je aan het goede adres. Al binnen 10 minuten na je aanvraag staat het geld op je rekening.

Bij Betaaldag kunt u snel 100 euro lenen, of 250 euro lenen, tot wel 750 euro.

Een minilening van Betaaldag is een manier om snel geld voorhanden te hebben voor een kortere periode. Eigenlijk mag een Betaaldag ‘lening’ het geen lenen heten. Bij Betaaldag verkoop je het recht op toekomstig inkomen. Een soort van voorschot!

Betaaldag doet niet moeilijk over een BKR notering maar beoordeelt aanvragen op haar eigen manier. Het aanvraagproces bij Betaaldag is makkelijk en 100% online geregeld.

Betaaldag.nl geeft u dus direct de beschikking over toekomstige inkomsten. Direct geld lenen is niet helemaal de juiste omschrijving want ze doen dit door een deel van uw inkomen te kopen. Bijvoorbeeld een deel van uw volgende salaris of een andere inkomstenbron.

Noem Betaaldag een voorschot of een lening, in ieder geval wordt met Betaaldag elke dag een betaaldag.

Betaaldag.nl is een koper van  toekomstige inkomsten. Betaaldag koopt een deel van uw inkopen op en geeft dit u direct ter beschikking. U kunt dus een deel van  uw toekomstig salaris ontvangen. Op Betaaldag.nl kunt u direct uw kosten berekenen en de aanvrag afronden, het gehele proces verloopt namelijk online. Omdat Betaaldag een voorschot op uw inkomsten geeft is het  risico met afbetaling minimaal. Betaaldag is dus een betrouwbare en gemakkelijke manier om direct aan geld te komen. Snel geld lenen doe je met Betaaldag.

 

https://www.facebook.com/SnelGeldLenenBinnen10Minuten

Een AOV vergelijken

AOV vergelijken

Als ondernemer bent u op zoek naar een zekere veiligheid en dekking. Zeker omdat u als ondernemer altijd meer risico loopt dan iemand die in loondienst werkt. Een groot risico voor u is dat u ziek of arbeidsongeschikt kunt raken. In dat geval beland u namelijk niet zomaar in de ziektewet en bent u niet verzekerd van uw inkomsten.

Vooral als ZZP’er is uw bedrijf afhankelijk van uw werkzaamheden. U bent de motor achter uw bedrijf en als dat opeens weg valt onstaat er een probleem.

 Het is daarom verstandig om een AOV af te sluiten. AOV staat voor arbeidsongeschiktheidsverzekering en verzekert u in het geval u niet meer in staat bent uw werkzaamheden uit te voeren.

Echter is het niet zo gemakkelijk om een goede AOV te vinden. Er zijn namelijk zeer veel aanbieders die allemaal weer andere polisvoorwaarden hebben. U zult daarom er goed aan doen om een AOV te vergelijken. Een AOV vergelijken kan u het beste overlaten aan aov-zzp.nl. Zij zijn onafhankelijk, deskundig en daarbij ook nog eens zeer goedkoop!

http://www.aov-zzp.nl

Geld lenen

Geld lenen

Geld lenen, het is iets wat veel mensen liever niet doen, maar in sommige gevallen ontkomt u er natuurlijk niet aan. U kunt wel proberen uw hele leven door te komen zonder ook maar een lening af te sluiten, maar u zult al snel merken dat er zaken zijn die u niet meteen uit eigen kas kunt betalen. U kunt dan denken aan:

  • een nieuwe auto
  • het volgen van een opleiding op HBO of universitair niveau
  • het kopen van een huis

Als u flink spaart en de aanschaf een tijd uitstelt, dan wil het nog wel eens lukken om voldoende geld bij elkaar te krijgen voor het kopen van een nieuwe auto. Hiervoor is geld lenen dus niet meteen noodzakelijk, alhoewel het voor veel mensen wel de realiteit zal zijn. Zij verdienen niet genoeg om het benodigde bedrag bij elkaar te sparen of zij hebben vervoer nodig voor hun eerste baan en moeten daarom wel geld lenen voor deze grote aankoop. Maar er zijn ook gewoon zaken die nooit te bekostigen zouden zijn als er niet de mogelijkheid was voor geld lenen. Een huis kopen zonder geld lenen is met de hedendaagse huizenprijzen echt bijna onmogelijk. Iemand moet al de beschikking hebben over een familiekapitaal of een flinke som geld gewonnen hebben om dat voor elkaar te krijgen. En ook een studie is voor velen lastig te bekostigen. Studenten hebben immers nog maar weinig tijd gehad om te sparen en ook niet alle ouders zijn in staat om het benodigde geld bij elkaar te sparen. Natuurlijk kunnen zij wel gebruik maken van studiefinanciering, maar dit is onvoldoende om alle kosten te bekostigen. Voor hen is geld lenen daarom vaak ook de enige optie. Dat geldt natuurlijk helemaal als u op latere tijd nog een studie gaat volgen aan een hogeschool of een universiteit. U hebt dan immers geen recht meer op studiefinanciering en mocht u al een keer gestudeerd hebben, dan moet u vaak ook nog meer collegegeld betalen.

Veel redenen voor geld lenen

De hiervoor genoemde redenen voor geld lenen zijn eigenlijk zaken waar iedereen in zijn leven wel een keer een lening voor af moet sluiten, tenzij zij het geluk hebben om uit een welvarende familie te komen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen te bedenken waarom u een lening af zou willen sluiten. Een verbouwing aan uw woning kost bijvoorbeeld een flinke duit, vaak is het een som die u niet zo even voor handen hebt en als de verbouwing dan echt noodzakelijk is, dan zal geld lenen ook absoluut noodzakelijk zijn. Ook als u gaat verhuizen naar een grotere woning hebt u vaak veel kosten. Niet alleen vanwege de verhuizing zelf, maar ook vanwege het extra aantal meubelen dat u dan nodig zult hebben om de ruimte er toch leuk en bewoond uit te laten zien. En zo zal ieder zijn eigen reden hebben waarom hij of zij extra geld nodig heeft en dus kiest voor geld lenen. Het is wel altijd verstandig om u goed te bedenken dat geld lenen ook geld kost. U zult altijd rente terug moeten betalen en dit kan best aantikken als het om grote bedragen gaat. Het is dus wijs om goed na te denken of u die lening echt nodig hebt of dat u ook nog een tijdje de aankoop uit kunt stellen.

Waar lenen

Sommige mensen kiezen er ook wel voor om het benodigde geldbedrag te lenen bij vrienden of familie. Dit is vaak echter niet aan te raden. Natuurlijk kan het financieel gunstiger zijn, maar de lening zal vanaf dat moment altijd een soort van schaduw over uw relatie werpen. De ander zit toch te wachten op zijn of haar geld en zal daarom altijd met een schuin oog kijken naar de andere dingen die u koopt en de zaken waar u uw geld aan uit geeft. Het idee kan al snel ontstaan dat u er niet alles aan doet om hen zo snel mogelijk terug te betalen en dit kan voor scheve gezichten zorgen en een einde van de goede relatie betekenen. Wilt u geld lenen? Doe dit dan altijd bij bijvoorbeeld een bank of een andere instelling. Op die manier houdt u uw vrienden en familie buiten uw geldzaken en dat is altijd aan te raden. Maar waar kunt u nu het beste geld lenen? Op de site van A1B Krediet kunt u gemakkelijk online een lening afsluiten en u kunt er bovendien op een eenvoudige manier verschillende leningen met elkaar vergelijken. Dat maakt dat geld lenen een stuk overzichtelijker gebeurt. Bovendien kunt u met de calculator op hun site gemakkelijk een berekening maken van hoeveel u zou kunnen lenen. Wilt u bij hen geld lenen, dan vult u uw burgerlijke staat in, u geeft aan of u thuiswonende kinderen hebt, wat uw kosten per maand zijn en wat uw inkomen per maand is. Aan de hand van deze gegevens kan de calculator berekenen wat een verstandig bedrag is voor u voor een lening. U wilt natuurlijk wel dat u deze binnen niet al te lange tijd weer terug kunt betalen en dat deze u niet altijd dwars blijft zitten bij toekomstige financiële zaken. Het is daarom verstandig om nooit te veel te lenen en dat zal door deze calculator ook niet gebeuren. Wilt u geld lenen voor een grote aankoop? Dan gaat u dus naar A1B Krediet.

http://www.a1bkrediet.nl/

Vrouwen autoverzekering

Tot voor kort mochten autoverzekeraars lagere premies rekenen voor vrouwen dan voor mannen. Maar door Europese regels mag dat niet meer. Lagere premies zijn op zich wel terecht, want vrouwen maken minder schades dan mannen.

Hoewel autoverzekeraars dus geen onderscheid meer maken tussen premies, spelen ze er wel verzekeraars die erop inspelen om voor degenen die weinig schade maken lagere premies te rekenen. Ook zijn er die vrouwen autoverzekeringen aanbieden.

Kleinere auto’s zijn bijvoorbeeld veel goedkoper om te verzekeren dan grote. Een Fiat Panda verzekeren kost misschien de helft van een BMW. Bij schade is de hoogte van de schade vaak afhankelijk van de waarde van de auto en het gewicht. Zware auto’s maken grote schade. Als vrouw ben je dus voordelig uit als je in een kleine auto rijdt.

Verder krijg je bij verschillende autoverzekeraars korting als je weinig kilometers per jaar rijdt. In Nederland rijdt een automobilist gemiddeld 12.000 kilometer per jaar. Rij je meer, dan betaal je meer. Andersom geldt hetzelfde. Het is dan ook belangrijk om het aantal kilometers dat je per jaar rijdt goed in te schatten en zo nodig jaarlijks aan te passen.

Wanneer jij en je man beide een auto hebben is het financieel aantrekkelijk om beide auto’s op één autoverzekering polis te zetten. Verschillende autoverzekeraars bieden hiervoor de mogelijkheid en het voordeel is dat de hoogste no-claim korting dan voor beide auto’s geldt. Dat kan tot honderden euro’s per jaar opleveren.

Waar moet je nog meer op letten bij een vrouwen autoverzekering? Kies in ieder geval een autoverzekering met een goede aanschafwaarderegeling, want dat levert veel voordeel op bij totaal verlies van de auto. Overweeg een no-claim beschermer als je al veel schadevrije jaren hebt opgebouwd. Zorg ook dat je pech hulp onderweg hebt geregeld. Dat kan zowel via de autoverzekering als via de Wegenwacht of Routemobiel. De beste autoverzekeringen leveren je uiteindelijk meer voordeel op dan een lage premie.

http://www.autoverzekeringvergelijking.com/autoverzekering-vrouwen.htm

Advies over beslag leggen

Wanneer u als ondernemer te maken hebt met een wanbetaler, gaat er een heel proces aan vooraf voordat u tot het punt bent gekomen waarop u noodgedwongen tot beslag leggen zult overgaan. 

De Incasso Advocaat helpt u verder

Wat zijn de mogelijkheden wanneer uw debiteur tot zoverre niet gereageerd heeft op betalingsherinneringen en een aanmaning? 

In de aanmaning zult u mogelijke sancties hebben opgesteld, zo kunt u hierin hebben aangeven dat u de kwestie uit handen zult geven aan Incasso Advocaten indien er niet binnen de gestelde tijd een betaling volgt. Wordt hieraan geen gehoor gegeven dan is het verstandig de zaak uit handen te geven aan Incasso Advocaten. Zij zullen de debiteur sommeren tot betalen en vervolgstappen ondernemen; tegen lage kosten voor uw onderneming – de debiteur betaalt hiervan de hoofdzakelijke kosten. 

Een van de laatste vervolgstappen is beslag legging. Deze procedure kan alleen een advocaat voor u uitvoeren. Het gevolg van beslag legging is over het algemeen dat de debiteur -indien deze financieel capabel is- direct tot betalen overgaat; men wil immers zo spoedig mogelijk weer over de eigen middelen kunnen beschikken, wat middels beslag legging wordt geblokkeerd. 

De kosten voor belag leggen zullen u aangenaam verrassen; deze worden voornamelijk bij de debiteur neergelegd! 

Informatie over beslag leggen? Bezoek direct de website van E-Legal Incasso Advocaten: uw partner in financiële zaken. 

http://www.e-legal-incasso-advocaten.nl/