Red Services
Image default
Financieel

Een AOV vergelijken

AOV vergelijken

Als ondernemer bent u op zoek naar een zekere veiligheid en dekking. Zeker omdat u als ondernemer altijd meer risico loopt dan iemand die in loondienst werkt. Een groot risico voor u is dat u ziek of arbeidsongeschikt kunt raken. In dat geval beland u namelijk niet zomaar in de ziektewet en bent u niet verzekerd van uw inkomsten.

Vooral als ZZP’er is uw bedrijf afhankelijk van uw werkzaamheden. U bent de motor achter uw bedrijf en als dat opeens weg valt onstaat er een probleem.

 Het is daarom verstandig om een AOV af te sluiten. AOV staat voor arbeidsongeschiktheidsverzekering en verzekert u in het geval u niet meer in staat bent uw werkzaamheden uit te voeren.

Echter is het niet zo gemakkelijk om een goede AOV te vinden. Er zijn namelijk zeer veel aanbieders die allemaal weer andere polisvoorwaarden hebben. U zult daarom er goed aan doen om een AOV te vergelijken. Een AOV vergelijken kan u het beste overlaten aan aov-zzp.nl. Zij zijn onafhankelijk, deskundig en daarbij ook nog eens zeer goedkoop!

http://www.aov-zzp.nl