Tot rust komen door beweging

Meditatie is de sleutel tot een gelukkiger leven

Er zijn een aantal onderdelen die centraal staan bij meditatie Rotterdam, met als doel om aan ieders individuele doel te werken en voor eenieder de groei door te maken die mogelijk is. Dit doet meditatie Rotterdam door middel van natuurlijk bewegen, bewustwording van het lichaam en door het bindweefsel/fascia te trainen. Dit doe je allemaal in groepsverband, maar toch is iedereen met andere individuele doelen bezig. Dat maakt deze manier van samenwerken en mediteren erg mooi en persoonlijk.

Aandoeningen en klachten door te weinig beweging

Meditatie Rotterdam vindt het belangrijk dat lichamelijke beweging van de mens wordt aangepakt en meer onder de aandacht van de samenleving komt, omdat men met de huidige levensstijl wel heel erg veel stil zit. Dit is niet alleen slecht voor het lichaam en zorgt bij veel mensen voor lichamelijke aandoeningen, overgewicht en ziektes, maar het is ook slecht voor de geest. Het zorgt voor veel meer stress en beïnvloedt je emoties. Mensen die al langere tijd met spanning of stress kampen en het hierdoor lastig vinden om zich te ontspannen, zijn uitgesproken geschikte kandidaten voor deelname aan deze vorm van Meditatie Rotterdam.

Wat biedt meditatie Rotterdam

Een aantal onderdelen van meditatie Rotterdam zijn: tot jezelf komen door meditatie, bewegen vanuit lichaamsbewustzijn, weten wat je beweegt en welk effect dit heeft, je bindweefsel stretchen en je lichaam als eenheid gebruiken, vrij en zorgeloos bewegen op muziek, opnieuw de verbinding met je eigen lichaam en geest vinden door natuurlijk te bewegen, leren ontspannen en in contact komen met jezelf. Lijkt u dit nou interessant, wilt u er meer over weten of wilt u graag meedoen met de sessies, dan kunt u contact op nemen door even te bellen of een mail te sturen. Waarschijnlijk gaat er nog een nieuwe groep starten, dus daar kunt u zich zo bij aansluiten.

Laat je niet belemmeren door diabetes

Als mensen ouder worden stijgt de kans op lichamelijke aandoening aanzienlijk. Je lichaam heeft al een heleboel vlieguren gemaakt en de kans op kleine of grote problemen wordt met de jaren groter. Vanaf dat je vijftig bent geweest gaat je lichaam er niet meer op vooruit en wordt het zelf alleen maar slechter. Ouderen hebben vaak ook dingen nodig die hun helpen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals een rollator. Om de ouderen goed bezig te houden worden er steeds meer medicijnen en diëten voorgeschreven. Deze moeten ouderen helpen om de kwaliteit van het leven vast te houden.

Maar niet alleen ouderen hebben last van problemen. Ook jongeren ervaren bepaalde ziektes en beperkingen. Denk bijvoorbeeld aan diabetes. Een heleboel jongeren in Nederland hebben hier last van. Hierbij ga ik jullie ook kort vertellen wat diabeter allemaal doet en hoe je ermee om moet gaan als je het hebt. Hierdoor hoop ik ook het bewustzijn van ‘gezonde’ mensen te vergroten.

Als je diabetes hebt heb je suikerziekte. Dit betekent dat je lichaam zelf niet meer in staat in om het bloedsuikerspiegel te regelen. Dit betekent dat zij er altijd op moeten letten wat zij eten. Alles waar suiker in zit verhoogt namelijk je bloed suiker spiegel. Diabetespatiënten moeten ook regelmatig hun bloedsuikermeten met bloedsuikermeters. Vroeger was het moeilijk om met diabetes om te gaan. Omdat je toen nog geen duidelijk inzicht kreeg en had in je suiker gehalte werd dit je vaak fataal. Het was toen overigens nog niet zo’n veel voorkomende ziekte omdat de suiker spiegel van ons lichaam een stabielere hoogte had. We eten nu veel meer snoep en junkfood en dit zorgt ervoor dat we diabetes krijgen.

Een bloedsuiker meter is niet alleen handig voor diabetes patiënten. Ook mensen die geen last hebben van suikerziekte kunnen een bloedsuikermeter kopen. Hierdoor kan je het altijd in de gaten houden.

https://shopvoorgezondheid.nl/

Een hoger libido voor de vrouw

Je hoort vandaag de dag vaak genoeg over mannen die problemen hebben met hun libido. Is dit echter wel een probleem die enkel bij mannen rond gaat? Nee, dit is absoluut niet het geval. Er zijn voldoende vrouwen die problemen hebben met hun libido. Is hier een oplossing voor? Ja, die is er absoluut! Wij vertellen je daar dan ook graag meer over.

 

Bij mannen hoor je vaak genoeg over het gebruik van libidopillen die bevordelijk moeten werken bij het verhogen van de libido. Deze doen dan ook vaak hun werk. Gelukkig heb je zulke middelen tegenwoordig ook voor vrouwen. Voor de vrouw heb je in dit geval libidofemme. Libidofemme is speciaal gemaakt voor de vrouw. Het kan kans geven op een verhoging naar het verlangen naar geslachtsgemeenschap en daarnaast ook de bevrediging veel verbeteren. Het kan gaan om stress, droogte of het niet kunnen komen. De libidofemme pillen kunnen je heel goed verder helpen.

 

In de libidofemme pillen zit een uitgebalanceerde samenstelling van natuurlijke kruiden en vitamines. Libidofemme bevat bijvoorbeeld dong quai, ginseng, salmiakwortel, shiitake extract, kruidnagel en omega vetzuren en vitamines.

 

Ook zit er Damiana in. Damiana groet in de binnenlanden van Zuid-Amerika en in het Caribisch gebied. De vroegere Maya stammen gebruikten dit kruid als afrodisiacum. Het zou daarnaast ook een positieve invloed hebben op de bloedcirculatie en op je zenuwstelsel.

 

Dong Quai wordt in de traditionele Chinese geneeskunde erg veel gebruikt. Het heeft een helende werking bij vrouwelijke hormonale problemen.

 

Ginseng zorgt ervoor dat je uithoudingsvermogen, weerstand en concentratie sterk verbeterd worden.

 

Libidofemme kan daardoor heel goed helpen om de energie van een vrouw te verbeteren. Het verhoogt ook de gevoeligheid van de geslachtsdelen en stimuleert de geslachtsdrift van een vrouw. Het kan ook bevorderend werken op het behalen en de intensiteit van je climax.

 

We raden aan één capsule in te nemen ongeveer een uur voor de aanvang van je geslachtsgemeenschap. Daarnaast raden wij af om meer dan twee capsules per dag te gebruiken.

https://www.libidoforte.com/

Informatie over een kaakcorrectie

Soms werken de spieren en gewrichten van mensen in het kaakgebied niet zoals het zou moeten werken, soms ontstaan er ook problemen aan de kaak bij het opgroeien. Dit kan op den duur klachten gaan veroorzaken zoals kaakpijnen en het kanppen of blokkeren van de kaak. Wanneer er niks aan gedaan wordt kan het verder leiden tot hoofdpijn, nekpijn, keelklachten, oorpijn, dichtzittende oren en kiespijn. Om deze klachten te kunnen verlichten of verhelpen, kun je een bezoek brengen aan een kaakfysio of orofaciaal fysiotherapeut. Dit is een arts die gespecialiseerd is in het behandelen van pijn- en functieproblemen in het hoofd, de hals, kaak en het gezicht.

 

De pijnen kunnen ook ontstaan door een afwijkende stand van de kaak. Dit kan bij kinderen nog vrij gemakkelijk gecorrigeerd worden met behulp van orthodontische technieken. Bij de volwassenen is de groei echter al voltooid, er is dan een chirurgische kaakcorrectie nodig om het probleem op te kunnen lossen. Bij zo’n chirurgische kaakcorrectie gaat het om een behandeling van ongeveer anderhalf jaar. De behandeling bestaat uit een voor- en nabehandeling. Tijdens de voorbehandeling worden de boven- en ondertandboog op elkaar afgestemd zodat ze goed op elkaar passen. Gemiddeld genomen duurt de voorbehandeling één jaar, hierna kan de operatie plaatsvinden. Deze vindt plaats onder een dagopname in het ziekenhuis. De patiënt kan dus dezelfde dag weer naar huis. Na de operatie worden de kaken niet vastgemaakt, je kunt de mond dus na de operatie alweer een klein beetje openen. De meeste mensen ervaren ook niet heel veel pijn na de operatie. Het kan wel zijn dat het gezicht wat opgezwollen zal zijn. Dit zal na enkele dagen verminderen. Na dit alles volgt de orthodontische nabehandeling van ongeveer zes maanden. De kaakcorrectie is een zeer specialistische behandeling. Er is dan ook een goede samenwerking tussen de mondhygiënist, fysiotherapeut, kaakchirurg, orthodontist en de eigen tandarts. Zo wordt de optimale beet gecreëerd.

 

https://www.orfeokliniek.nl/

Het perfecte zomer lichaam

Ja de winter gaat alweer bijna zijn intrede maken. Natuurlijk kijken we nu al reikhalzend weer uit naar het zonnetje op ons bol in de heerlijke zomermaanden. In de zomermaanden wil je natuurlijk ook goed voor de dag komen. Flaneren op het strand met je strakke beachbody is wat we allemaal wel willen. Om dat te bereiken moet er natuurlijk wel wat gebeuren. De koude wintermaanden zijn ideaal om die gezonde lifestyle op te pakken zodat je klaar bent voor de zomer.. Ik vertel je hier graag wat meer over.

 

Allereerst is het belangrijk om op je voeding te gaan letten. Ik ga natuurlijk niet van je vragen om alleen nog maar konijnenvoer te gaan eten, don’t worry. Het is echter wel belangrijk om een beetje op te gaan letten op wat je allemaal naar binnen werkt. Veel mensen eten standaard een ontbijt, een lunch en avondeten. Soms wordt het ontbijt zelfs overgeslagen. Dit maakt vaak dat er gesnackt wordt en er een erg grote lunch wordt gegeten. Wat ik wil adviseren is om je eten gespreid over de dag te eten. Zorg bijvoorbeeld dat je voor werk al hebt geregeld dat je voor elke 2 uur wat te eten hebt. Denk aan boterhammen en fruit. Wanneer jij per 2 uur wat eet zorg je ervoor dat je maag constant gevuld is en niet extreem om eten zal gaan vragen. Dit zorgt er ook voor dat je de hele dag energiek ben en geen crash zal hebben na een grote lunch.

 

Daarnaast is sporten natuurlijk ook heel belangrijk. Ik raad aan in ieder geval twee tot drie keer per week actief bezig te zijn. Het liefste natuurlijk nog vaker maar twee tot drie keer moet een haalbaar streven zijn voor iedereen. Wanneer jij gaat sporten is het aan te raden om dit te doen met een latex waist trainer. Zo’n waist trainer kopen doe je heel makkelijk online. De waist trainer zorgt ervoor dat jij nog effectiever zal afvallen. Door de warmte die wordt gegenereerd door je lichaam in combinatie met de waist trainer zal jij een stuk sneller vet verbranden.

 

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/

Nieuw soort bubbelbad op de markt

Een groot merk in Duitsland heeft afgelopen week een nieuw bubbelbad op de markt gebracht. Dit is een speciale omdat er een aantal specifieke luxe functies heeft. Zo is er een beeldscherm geinstalleerd waarop de gebruikers muziek kunnen afspelen en film kijken. Het scherm is waterwerend dus kans op beschadiging is er niet. Naast het beeldscherm is de kuip waarin de gebruikers zitten veranderd. De gebruikers kunnen nu de stoelen zelf de hoogte instellen. Wat het speciaal maakt zijn de bubbels zelf. In deze bubbelbad zijn de bubbels zo gemaakt dat ze precies de juiste plekken van het lichaam stimuleert. Wanneer u uit deze bubbelbad stapt merken de gebruiken dat hij zijn werk gedaan heeft. Verdere specificaties is het water. Door een nieuwe pomp in het bubbelbad wordt het water automatisch gezuiverd. Hierdoor hoeven de eigenaren na 50 keer gebruik pas het water vervangen. Dit zijn een aantal factoren waar het grote merk aangedacht aanbesteed heeft. Door de nieuwe functies waar de gebruikers gebruik van kunnen maken willen zij de markt veroveren. Wanneer u nog meer informatie nodig heeft of nog vragen heeft over de kosten kunt u gerust contact zoeken.

Welk bubbelbad past bij u?

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten bubbelbaden in Nederland dat de mensen niet meer weten welke ze in hun badkamer willen. Elk bad is weer anders dan de andere, denk aan diepte,breedte, lengte en bubbels. Zo heeft dit bedrijf een vragenlijst opgesteld waar een een bad uitkomt die bij u past. De vragenlijst is opgesteld uit 10 vragen waarbij een aantal baden uitkomen van verschillende partijen. Deze bubbelbaden past bij u volgens de vragenlijst. Uit ervaring zijn de afnemers die een bubbelbad gekocht hebben via de vragenlijst super tevreden over. Verder wordt het product bij u thuis gebracht en geinstalleerd. Dit zijn extra service waarvoor de klanten niet hoeven te betalen. Dit bedrijf heeft service hoog staan. Veel garantie jaren en klantvriendelijk personeel. Wanneer ze een bubbelbad kopen krijgen ze daar geen spijt van. Om het product zelf te zien in een showroom is het wat lastiger helaas. In heel Nederland z ijn 4 showrooms bevestigd. Dit komt nadelig uit voor de afnermers omdat sommige klanten nu ver moeten rijden voordat zij daadwerkelijk in de showroom zijn. Dit is helaas een groot nadeel waar het bedrijf niet veel aan kunnen doen omdat anders de kosten te groot worden.

http://sauna4you.nl/alles-over-de-spa-bubbelbad/

Zorg goed voor uw huid – Verzorg uw huid nu met Koffie Scrub

Verzorg uw huid met Koffie Scrub

Wilt u uw huid verzorgen? Wilt u een superschoon huid? Doe het nu met Koffie Scrub. Koffie Scrub is de ultieme oplossing voor het verkrijgen van een babyhuid. Je kunt het zien als een wondermiddel dat binnen een korte tijd impact heeft op uw huid. Wij willen je graag meer informatie geven over de koffie scrubs die wij aanbieden via onze webshop.

Waarom Koffie Scrub gebruiken?

Zoals bekend heeft Koffie een heerlijke geur, wat bijna iedereen wel lekker vindt. Ook zijn het natuurlijke en biologische producten welke goed is voor je huid. Dit is omgeet in een heerlijk ruikende koffie scrub welke je huid goed verzorgd. Ook vermindert het de zichtbaarheid van cellulitis op je huid. Goed toch? Bestel Koffie Scrub nu online verzorg uw huid. 

Hoe kunt u koffie body scrub kopen?

Wilt u overgaan tot aankoop? Dat is mogelijk via onze online webshop. Wij hebben een speciaal geoptimaliseerde webshop ontwikkeld waarbij we enkel koffie scrub producten aanbieden. Tijdens het bezoeken van onze webshop kunt u in het menu klikken op ‘Shop’ waarbij u zult landen op een pagina met verschillende koffie scrub producten. Indien u het product wilt bestellen kunt u eenvoudig het aantal wijzigen en op de “in winkelwagen” knop klikken. De gewenste producten zullen in uw winkelmand worden geplaatst en u kunt gelijk uw bestelling compleet maken.

Korting en leuke weetjes over koffie scrub?

Wil je graag leuke weetjes, acties en kortingcodes ontvangen over/van onze producten. Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsmailing. We zullen u periodiek informeren over het schoonhouden van uw huid. Inschrijven voor de nieuwsmailing kan via onze homepage. Of op elke pagina onderin de pagina. Schrijf je dus nu in en ontvang de laatste nieuwtjes over koffie scrub. Koop koffies scrub nu online bij de koffiescrubspecialist en altijd gratis geleverd!

http://koffiescrubkopen.nl/

Een jonger uiterlijk door minder pigmentvlekken

Iedere vrouw wilt natuurlijk zolang mogelijk een mooie en jonge uitstraling. Er wordt veelvuldig allerlei cremes gesmeerd om de structuur van de huid te verjongen en het stimuleren van nieuwe huidcellen. 

Echter wordt er vrijwel nooit gekeken na wat de huid daadwerkelijk ouder doet lijken. Namelijk donkere huidvlekken en pigmentvlekken.

Wat nou als je de pigmentvlekken op je gezicht een stuk zou kunnen maskeren? Dan ga je er natuurlijk een stuk jonger eruit zien.

Wanneer je gebruik maakt van Skinlight dan heb je alles wat je nodig hebt voor een mooiere uitstraling en een jonger uiterlijk in 1 all in one creme.

Deze creme is namelijk op natuurlijke basis. Ph neutraal en vrij van parfum. Hierdoor voedt het de huid, daarbij verzorgt de whitening formule dat het donkere pigment ook wel de pigmentvlekken genoemd. Het zorgt ervoor dat deze pigmentvlekken langzaam lichter worden.

Het lijkt dus net of de pigmentvlekken langzaam verdwijnen met als resultaat dat je huid er jaren jonger uit kan gaan zien. Mooie resultaten worden dikwijls gehaald met de eerste verpakking Skinlight.

Afhankelijk van de hoeveelheid huid wat u wilt behandelen kun je al vaak 2 of 3 maanden per verpakking smeren.

Ik wil een jongere huid!

Nu wil je vast weten in welke winkel je deze creme kunt bestellen. Helaas is het nog niet in de normale winkel te krijgen. Wel is het online via enkele webshops, bol amazon.

 

 

https://www.facebook.com/skinlight.nl

Het verschil tussen een hormoonspiraaltje en een koperspiraaltje.

Wanneer je een anticonceptiemiddel wilt gaan gebruiken om een ongewenste zwangerschap te voorkomen, kan het zijn dat je overweegt om voor een spiraaltje te kiezen. Een spiraaltje is een klein voorwerp dat in de baarmoeder van de vrouw wordt geplaatst. Een andere benaming van spiraaltje is IUD. Dit betekent Intrauterine Device, letterlijk vertaald als ‘in de baarmoeder’. Wanneer je een anticoncepiemiddel zoekt voor de lange termijn dan is een spiraaltje de beste en meest gekozen optie.

Wanneer je een spiraaltje wilt laten plaatsen kun je kiezen uit een koperspiraaltje of een hormoonspiraaltje.

Het koperspiraaltje

De naam zegt het eigenlijk al. Een koperspiraaltje bevat koper. Het ‘apparaatje’ heeft de vorm van een anker en daaromheen is koperdraad gedraaid. De koper zorgt voor een anticonceptieve werking door een zaadcel zodanig te veranderen dat het niet meer in staat is een eicel te bevruchten. Zo kan er geen bevruchting plaatsvinden. Wanneer er toch een bevruchting heeft plaatsgevonden, kan het koper een bevruchte eicel ook nog vernietigen. In tegenstelling tot het hormoonspiraaltje bevat een koperspiraaltje geen hormonen.

Het hormoonspiraaltje

Daar waar een koperspiraaltje koper afgeeft, geeft een hormoonspiraaltje hormonen af. Een hormoonspiraaltje bevat namelijk het hormoon levenorgestel. Dit hormoon vertraagt de groei van het baarmoederslijmvlies. Een anticonceptiepil heeft een soortgelijke werking waarbij ook dagelijks hormonen worden afgegeven. Het grootste verschil is dat je een anticonceptiepil dagelijks in moet nemen terwijl een hormoonspiraaltje eenmaal wordt ingebracht en vervolgens minstens 5 jaar lang haar werk doet. Op Anticonceptiemiddelen.info lees je meer over alle verschillende vormen van anticonceptie. 

Het inbrengen en verwijderen van een spiraaltje

Een spiraaltje wordt ingebracht door een huisarts, gynaecoloog of een verloskundige die daarvoor gecertificeerd is. Wanneer een koperspiraaltje of hormoonspiraaltje eenmaal is ingebracht wordt er na een paar werken meestal een cotrole gedaan om te kijken of het spiraaltje op de juiste plek zit. Wanneer deze goed is ingebracht zal het spiraaltje minstens 5 jaar haar werk doen. De werkduur van een spiraaltje is afhankelijk van je persoonlijke situatie en van het spiraaltje zelf. Een koperspiraaltje kan bijvoorbeeld wel 10 jaar meegaan. Uiteraard dient dit te worden overlegd met desbetreffende huisarts, gynaecoloog of verloskundige. Wanneer je zwanger bent geweest, dien je minstens 10 weken te wachten voordat je een spiraaltje kunt laten plaatsen. Een spiraaltje kan het beste ook weer verwijderd worden door een huisarts, gynaecoloog of verloskundige. Dit kan op elk gewenst moment. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een spiraaltje na een jaar al weer verwijdert wordt vanwege een kinderwens of omdat de vrouw teveel last heeft van de bijwerkingen.

Het is erg belangrijk dat je je voor die tijd goed laat informeren of de voordelen en nadelen van een spiraaltje. Op de website Anticonceptiemiddelen.info lees je meer informatie over het spiraaltje maar ook over andere vormen van anticonceptie.

http://www.anticonceptiemiddelen.info

Botox steeds populairder bij 65 plussers

De populariteit van botox zit volledig in een stijgende lijn, niet alleen bij  mensen die de 40 jaar nog maar net gepasseerd zijn maar ook bij de 65 plussers.  Bij deze groep ondergaat men dan wel meestal relatieve kleine en niet chirurgische ingrepen, een veel gedane operatie  is de mondhoeken omhoog trekken.   Er was in 2014 een percentuele toenamen aan cosmetische behandelingen van 20%.    Is natuurlijk niet verwonderlijk vwant de levens verwachtingen gaan omhoog en er treed een vergrijsing op.   Maar liefst 16% van de bevolking bestaat tegenwoordig uit mensen die ouder dan 65 jaar zijn en de reden dat zij deze botox  behandeling ondergaan is omdat ze zich nog steeds jong en actief voelen en er ook zo willen uitzien.

Mensen rond de 40 of 50 jaar doen een botox behandeling met als doen om er weer als jonge man of vrouw uit te zien en om mensen te laten nakijken.  Voor de 65 plussers heeft men meer als doel  om zich er terug actieve, vrolijker te laten uitzien en niet om er weer 50 jaar uitzien.

Een botox behandeling is natuurlijk niet iets wat je snel eventjes gaat doen. Het is een behandeling waar je eerst even over moet nadenken wat de voordelen zijn en wat de risico’s en welke kosten het natuurlijk met zich mee brengt.  Daarom stelt men ook de vraag of dit geld voor 65 plussers geen weg gegooid geld is. Volgens Loek habbeman niet want zij vind dat de behandeling evenveel resultaat geven en misschien zelfs meer dan bij de jongere generatie. Wel moeten oudere er rekening mee houden dat botox en fillers echte diepe rimpel groeven niet kan wegwerken.

De riscico van deze behandeling is bij oudere wel iets hoger want je spieren reageren altijd op botox en bij ouderen kan er een reactie ontstaan die niet positief uitpakt.  Bij de fronsrimpel heb je ook bijvoorbeeld de kans dat deze nog feller gaat hangen naar de operatie.

 

http://injectableklinieken.nl/nl/
1 2 3