Red Services
Image default
Gezondheid

Een facelift zonder littekens

Veel mensen hebben nog niet gehoord van een liquid facelift. Het is de nieuwe manier van een facelift alleen dan gemakkelijker en minder pijnlijk. Bij een gewone facelift moet je een operatie ondergaan. Hier gaat heel wat tijd in zitten en kan heel wat pijn opleveren. Het gezegd, wie moet wil zijn moet pijn lijden, gaat in het geval van een liquid facelift niet op. Met een liquid facelift met fillers worden er injecties toegediend in het gezicht met een bepaald soort filler.

Het effect van een liquid facelift is wel wat minder lang zichtbaar dan een operatie facelift. Het is allemaal afhankelijk van de filler die je gebruikt. De ene filler zorg ervoor dat het wel 2 jaar zichtbaar is terwijl de andere een jaar blijft zitten. Het grote voordeel van een liquid facelift is dat er niet in je gezicht geopereerd hoeft te worden en dat er dus geen littekens ontstaan bij de facelift.

Aan de hand van een gedegen analyse zal de arts kijken naar waar de injecties gedaan moeten worden. Op de plekken waar veel volume verloren is gegaan zal de volume er weer terug ingespoten worden en de spieren waar overmatige activiteit te zien is zal ook gebruik gemaakt worden van de fillers.

De liquid facelift wordt vaak gecombineerd met botox. De reden dat deze combinatie wordt gemaakt is omdat er dan gezorgd wordt dat je er fris en natuurlijk uitziet na de behandeling. De liquid facelift prijzen beginnen vaak vanaf 600 euro. Een kleine prijs die je betaald voor een grote verandering. Je ziet er namelijk een heel stuk jonger uit. Daarnaast wordt de leeftijd en moeilijke jaren uit je gezicht halen zonder het hele operatie gedeelte. Wacht dus niet langer en ga snel over op een liquid facelift voor een perfecte jonge en frisse look. Zie er weer uit als 18 in plaats van 38.

http://www.faceland.nl