Een gedegen en professionele fysio in Oosterhout, die is er zeker!

U heeft last van uw schouder, maar wat gaat u doen? Wij raden u aan om toch ene bezoekje te nemen aan de fysio in Oosterhout. Zij kunnen kijken met een professionele houding wat ze voor u kunnen betekenen, samen met stagiairs in opleiding! Deze stagiairs zijn studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en binnen de praktijk van FysioProFit de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt bijgestaan door een vakkundige begeleider van de praktijk zelf. Zo kan het voorkomen dat u niet door één, maar door twee personen geholpen wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van een “handdoekpolicy”, u bent verplicht deze tijdens iedere behandeling mee te nemen. Daarnaast verwacht FysioProFit dat u als cliënt de regels aanhoudt van persoonlijke hygiëne, hierbij wordt verwacht dat iedere patiënt zichzelf hieraan houdt. Deze hygiëneregels worden over het algemeen bij iedere fysio in de regio Waalwijk of Oosterhout gehanteerd.

Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

Ook voor algemene fysiotherapie kunt u terecht bij Fysioprofit. De medewerkers die daar in dienst zijn, zijn er om u te helpen met al uw klachten. Wij raden het dan ook zeker aan om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn bij hun fysio in Oosterhout. Daarnaast is de praktijk van FysioProFit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk FysioProFit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

FysioProFit: dé fysio in Waalwijk en Oosterhout

Bent u net iets te ver gedaan tijdens het sporten? Dan zal u nu wel zeker last hebben van een bepaalde spiergroep. Wanneer het u gaat hinderen is het zeker een optie om eens naar de fysio in Oosterhout te gaan. Met een klein maar zeer gedreven en gespecialiseerd team van drie fysiotherapeuten is FysioProFit een goede praktijk voor al uw klachten en pijntjes. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProFit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio die gevestigd zit in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.