Red Services
Image default
Gezondheid

Hulpmiddelen tegen snurken

Nooit meer het woord snurken

Er snurken veel mensen en dat zorgt voor slechte nachten. Niet voor diegene die snurkt, maar voor de partner. Er zijn zelfs stellen die apart slapen vanwege dit fenomeen. Men kan zich niet voorstellen hoe vervelend het snurken kan zijn. Mensen voelen zich vaak machteloos tegen het gesnurk. Er zijn veel oorzaken en noem u er een paar:

 

 • minimaal twee uur voor slapen gaan geen alcohol nuttigen
 • overgewicht is ook vaak een oorzaak
 • hormonale factoren
 • hooikoorts
 • gebruik van spierverslappende medicijnen
 • en natuurlijk alcoholgebruik

 

Er zijn natuurlijk een aantal oorzaken waar jezelf wat aan kunt doen. Wanneer je alleen bij veel alcoholgebruik gaat snurken, dan kun je minder gaan drinken. Dit is natuurlijk een oorzaak wat over het algemeen niet standaard is. Wanneer een partner bij alcoholgebruik snurkt, dan kan men zich hierop instellen. Tevens is overgewicht iets wat te verhelpen is. Deze oorzaak is wat minder goed te verhelpen, omdat afvallen vaak een probleem is. Bij overgewicht is snurken wel dagelijks en dat maakt het echt vervelend. Wanneer het dagelijks voorkomt wordt het pas echt een probleem voor partners. We willen het ook hebben over de extreme problemen die slecht te verhelpen zijn. Stellen die al jaren bezig zijn om er vanaf te komen, of het in ieder geval heel erg graag willen. Het is echt een groot probleem voor partners die elke nacht worden geconfronteerd met een intens lawaai. Lawaai wat verschrikkelijk is en nooit lijkt te stoppen. De eerste paar keer maakt men er nog grapjes over. De grappen dat een heel bos is gekapt, of dat de pootjes van het bed er nog wel onder zitten, want iemand was hard aan het zagen. In den beginne gaat het ook nog wel, maar hoe langer het duurt des te erger wordt het. Er zijn zelfs stellen die werkelijk op hun tenen lopen vanwege het snurken. Mensen doen vaak grappig over gesnurk, maar voor velen is de grap er echt wel af. In het volgende hoofdstuk bespreken we een aantal manieren die u misschien al eens geprobeerd heeft. Uiteindelijk komen we met de oplossing voor het snurken.

Hulpmiddelen tegen snurken

In het eerste hoofdstuk is de ernst van de situatie geschetst en u weet dat het veel mensen bezig houdt. Er zijn dan ook tig hulpmiddelen om iets tegen snurken te doen en vaak hebben partners een groot deel ook al geprobeerd. Natuurlijk willen ze niet heel veel betalen. Ik noem een aantal hulpmiddelen waaraan u kunt denken om het snurken tegengas te bieden:

 

 • minimaal twee uur voor slapen gaan geen alcohol nuttigen
 • geen zware maaltijd net voordat u op bed gaat
 • stoppen met roken
 • neuspleisters kunnen een lichte vermindering geven aan het geluid
 • sommige mensen snurken alleen bij het liggen op de rug. Oplossing is een tennisbal aan uw pyjama naaien, zodat u niet meer op uw rug zal liggen.
 • mondprothese is vaak de laatste oplossing

 

Het zijn makkelijk middelen om het snurken van uw partner tegen te gaan en in veel gevallen hebben partners bovenstaande middelen al wel geprobeerd. Het is ook niet logisch dat u na uw laatste glas wijn nog twee uur op blijft, dus sommige middelen zijn ook vaak niet haalbaar. Er zijn heel veel mensen die alleen snurken wanneer ze op hun rug liggen. De tennisbal oplossing lijkt dan kinderachtig, maar werkt onherroepelijk. Er zijn veel mensen die door een tennisbal stoppen met dat gesnurk. Zoals al eerder genoemd hebben de meesten deze middelen al geprobeerd, maar werken deze niet. Nu hebben wij een goede oplossing voor u. Tegenwoordig heb je een anti-snurk beugel die op maat gemaakt wordt. Deze ondersteund uw zachte gehemelte en werkt zo het snurken tegen. Zo hoeft u geen operatie of een andere ingreep waar u geen zin in heeft. Dit zal uw middel naar succes zijn

Anti-snurk beugel zal u helpen

Het snurken zal veel mensen lang bezig hebben gehouden en dat geeft stress. Het internet komt met oplossingen die u allemaal heeft geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Operaties zijn vaak de stap die mensen niet willen nemen. U vraagt uw partner niet zomaar om een operatie te nemen vanwege zijn of haar gesnurk. Op den duur zal deze keus wel dichtbij komen, omdat partners bij elkaar horen te slapen. De anti-snurk beugel is een hulpmiddel wat absoluut zal helpen en is lang zo drastisch niet als een operatie. Het komt om uw tanden en geeft weinig tot geen problemen met het slapen gaan. De specialisten zullen deze beugel op maat voor u maken en het is dan ook een eenmalige investering die levenslang succes zal hebben. Het snurken zal met gebruik van een anti-snurk beugel tot de verleden tijd horen en de nachten weer zijn waarde teruggeven. Namelijk rust, want slaap zou u nachtrust moeten geven. Dat is iets wat veel partners al jaren gemist hebben en waar ze al een tijd naar snakken. Afzonderlijk slapen kan toch geen oplossing zijn. Houden van is ook met elkaar slapen. Met het gebruik van de anti-snurk beugel zal het woord snurken nooit meer gebruikt worden. Of alleen terugkijken op een fase die niet prettig was. Schaam jezelf ook niet om contact opnemen, want er zijn heel veel mensen die snurken en die dezelfde problemen hebben. Voor een zachte prijs liggen u en uw partner beiden weer lekker te slapen. Naast elkaar wel te verstaan.

http://www.velumount.nl/nl