Red Services
Image default
Gezondheid

Stappen en Winkelen in ’s-Hertogenbosh

Winkelen en stappen in ’s-Hertogenbosh

 

’s-Hertogenbosh heeft een eigen karakter, en waar gezelligheid en gemoedelijkheid voorop staan. De stad telt meer dan 500 rijks- en gemeentemonumenten. De Sint-Janskathedraal wordt gezien als het hoogtepunt van de Brabantse gotiek. Deze schitterende kathedraal werd oorspronkelijk gebouwd als parochiekerk. Deze voormalige kapittelkerk werd in 1559 tot kathedraal verheven, en kreeg op 22 juni 1929 de eretitel, basiliek.

 

In het centrum vindt u een scala aan restaurants, eetcafés en oergezellige kroegjes. De openbare ruimte van de binnenstad heeft een bijzondere vormgeving dat het centrum extra aantrekkelijk maakt. De drie meest populaire uitgaansgebieden zijn de Uilenburg, de Parade en de Korte Putstraat, hier kent gezelligheid geen tijd!

 

Last van Mestruatie klachten? wist u dat deze simpel te verhelpen zijn met daartoe behorende asprines? Ook kunt u de apotheker informeren over libido verhogen man. Dat schijnt tegenwoordig nogal veel ter sprake te zijn. Gelukkig zijn ook daar genoeg effectieve oplossingen voor. 

 

Goed winkelen is het in het winkelgebied Stoa/ Arena, een must voor iedere winkelliefhebber. In het centrum vindt u een grote variatie aan gezellige en sfeervolle winkels.

 

Wist u dat ’s-Hertogenbosch zich heeft ontwikkeld tot dé cultuurstad van Zuid-Nederland?

 

http://www.verlichtmenstruatiepijn.nl/