Red Services
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating ontdekken? Schrijf je dan in op www.speeddating-belgië.be!

Speeddating België

Interesse om in een relatief korte tijdsspanne 2 tot 3 interessante matches te ontmoeten? Ga dan eens speeddaten bij u inde buurt te Leuven, Limburg, Antwerpen of Brussel! Speeddating is een uitstekende manier om zoveel mogelijk boeiende dates te scoren. Speeddating events zullen vanaf april 2014 wekelijks worden georganiseerd door Speeddating-belgie.be. Dit opstartend bedrijf is een nieuwe Belgische speler die deel uitmaakt van het dating – en relatiebureau Rich Romance. Wenst u zich in te schrijven voor een speeddating avond? Surf dan zeker eens naar www.speeddating-belgie.be!

Speeddating bestaat uit groepjes van 7-10 mannen en vrouwen die elkaar gedurende 10 minuten leren kennen en dit in een aangename en mooie setting. Bedeoling is dat men gedurende deze speeddating een 3 matches overhoud die dan aan het einde van de avond aan elkaar worden overhandigd. Met deze gegevens kunnen dan deelnemers met gedeelde interesses en voorkeuren met elkaar in contact komen en de eerste kennismaking tot een meer diepgaander gesprek laten voeren.

Spreekt deze manier van dating u ook aan? Neem dan vooral een kijkje op de website van Speeddating-belgie.be. U kunt er zich inschrijven voor een locatie naar keuze!

http://www.speeddating-belgie.be/