Red Services
Image default
Kinderen

Speelwand

Speelwand

Toen ik nog een kind was vond ik het altijd vreselijk om naar de tandarts te moeten. Voor mijn gevoel duurde het altijd uren voordat ik aan de beurt was en er was in de wachtruimte niets te doen. Er was niet eens een speelwand of een kralentafel. Alleen magazines maar die waren vooral interessant voor volwassenen. Nu ik zelf volwassene ben en zowaar ook nog eens tandarts ben geworden wist ik wel wat ik ging aanschaffen voor mijn praktijk: een speelwand zodat kinderen lekker afgeleid worden als ze aan het wachten zijn op een behandeling. Dus een paar jaar geleden ging ik op zoek naar een geschikte speelwand. Dat was nog een hele klus want ze bleken nogal duur te zijn bij de warenhuizen die ik bezocht. En aangezien ik geen dief van mijn eigen portemonnee ben, wilde ik absoluut niet te veel betalen. Een speelwand liet zich dus niet zo makkelijk vangen en daarom heb ik mijn toevlucht naar het internet genomen. Dit bleek een schot in de roos want als je speelwand intypt bij een van de bekende zoekmachines, dan vind je al snel een hele hoop online aanbieders van dit leuke stuk speelgoed. Ik kwam toen uit bij een webwinkel met de naam speeltafelwinkel.nl. Zij hebben alles wat je hartje begeert als het aankomt op speelwanden, kralentafels, kinderhoeken en ga zo maar door. Ze leveren aan iedereen dus zowel aan particulieren als aan instanties. Basisscholen en peuterspeelzalen zullen ook zeker baat hebben bij deze ruime keuze aan spullen. Het was trouwens een stuk goedkoper dan de fysieke winkels die ik daarvoor had bezocht en dat was toch wel mijn voornaamste reden om hier eens uitgebreid een kijkje te nemen. Ze hebben zelfs speciale Lego speelwanden en dat trok mijn aandacht en zeerste want hier heb ik altijd een zwak voor gehad.

Leuke speelwand voor in de wachtkamer

Als je op de site zoekt naar een geschikte speelwand dan hoef je alleen maar even op dat kopje te klikken met je muis en dan zie je het totale overzicht. Ze komen namelijk in allerlei soorten, kleuren en maten en zo vindt iedereen wel iets leuks voor zijn of haar kinderhoek. De speelwand keuzes laten zich wellicht raden maar om je toch een beter beeld te geven zal ik ze hieronder uit de doeken doen.

  • Zo is er bijvoorbeeld muurspeelgoed die je aan de speelwand kunt bevestigen. Denk hierbij aan een kralentafel of een leuke puzzel.
  • Er zijn twee verschillende lego duplo wanden te koop op deze site. Dit valt in de categorie twee tot twaalf jaar dus dat is een zeer grote groep.
  • Een kralenwand is ook een erg leuk idee.
  • Of wat dacht je van een motoriek wandspelbord. Je kinderen zullen ogen en tijd te kort komen.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor de lego speelwand want dit leek mij de beste oplossing voor in mijn wandkamer. Gek genoeg staat het ook nog eens mooi bij de andere meubelen en ik heb van vele kinderen en hun ouders complimenten gekregen over mijn keuze. De aanschaf van deze speelwand verliep overigens vlekkeloos dankzij de professionele service waarop ik kon rekenen bij dit geweldige team. Zij hebben daadwerkelijk een passie voor speeltafels dus je kan met al je vragen bij hen terecht. Mocht je zelf een idee hebben voor een bepaald soort speelwand dan vinden ze het erg leuk als je hen dit laat weten. Mijn speelwand moest namelijk ook op maat gemaakt worden zodat het netjes in de speelhoek kon worden ingebouwd. Daar doen ze hier gerust niet moeilijk over. Deze service zit bij de prijs inbegrepen. Wacht dus niet langer en neem ook eens contact met hen op, dan heb je al snel een mooie speelwand in de wachtkamer, school of waar dan ook.

Speeltafels zitten in hun bloed

Je zult zien dat de recensies van tevreden klanten genoeg zeggen over de fantastische medewerking die je van deze mensen kunt verwachten. Geen enkel kritiekpunt schiet mij te binnen als ik het over deze site heb. De speelwand is van hoogwaardig materiaal gemaakt en kan wel tegen een stootje. Kinderen kunnen soms wat hardhandig zijn en de speelwand wellicht snel beschadigen. Dat is niet het geval bij de producten van deze site. Alleen het beste van het beste wordt hier aangeboden tegen zeer lage prijzen. Het bestellen is daarnaast ook nog eens enorm eenvoudig. Met een paar klikken van de muis kan je het de dag erna al verwachten. De levering geschiedt dan ook altijd binnen een paar dagen, dat staat als een paal boven water. Hopelijk heb ik je een beetje weten te overtuigen van de vele voordelen die deze webwinkel heeft ten opzichte van andere online winkels of winkels in de fysieke wereld. Ben jij dus ook op zoek naar een speelwand, schroom dan niet langer en neem gauw eens een kijkje op hun website. Ongetwijfeld zal je hier vinden waar je al die jaren naar op zoek was. De speelwanden die deze site aanbiedt komen in de volgende prijscategorie: tussen de 160 euro en de 320 euro. Dus dat is een schijntje ten opzichte van de andere aanbieders. En dat terwijl ze wel producten verkopen van beroemde merken zoals Lego en Kapla. Het betalen gaat trouwens ook op een uiterst veilige manier. Ze maken gebruik van verscheidene internetbankieren opties zoals PayPal en iDeal. Met je credit card betalen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

http://www.speeltafelwinkel.nl/speelwand-lego.html