Red Services
Image default
Mode en Kleding

Ibiza oorbellen of Gouden oorbellen

Als je denkt aan zon, zee en strand denk je meteen aan Ibiza. Deze locatie is mateloos populair bij toeristen en van daaruit is ook de Ibiza mode ontstaan. Mooie, frisse kleuren en opvallende designs met veel creativiteit. Die stijl zie je perfect terug in de collectie Ibiza oorbellen. Het zijn vaak hangers maar je zult ook gouden oorbellen tegenkomen met een meer elegante look. Ga snel naar virtueel Ibiza met de collectie Ibiza oorbellen in de webshop!

 

Waarom kiezen voor Ibiza oorbellen?

Als je een zomers gevoel wilt krijgen kun je niet om Ibiza oorbellen heen. Als je nog geen gaatjes hebt wil je die graag laten maken als je ziet hoe mooi al deze oorbellen zijn. Wat maakt Ibiza oorbellen zo bijzonder? Het zijn die opvallende ontwerpen met veel kleine details. Bij Ibiza oorbellen wordt met veel verschillende materialen gewerkt. Veel oorbellen zijn behoorlijk groot maar het gewicht is gelukkig laag gebleven voor een optimaal draagcomfort. De Ibiza stijl wordt ook vaak in verband gebracht met de gipsy stijl of de bohemian look. De invloeden zie je vaak terug in Ibiza oorbellen.

 

Gouden oorbellen

In de collectie Ibiza oorbellen vind je ook een aantal gouden oorbellen. Of beter gezegd goudkleurige oorbellen, het is niet altijd goud wat er blinkt. Door nep goud te gebruiken blijven de kosten laag. Ibiza oorbellen zijn namelijk vaak erg gedetailleerd met mooie kralen en handgemaakte details. Als die gemaakt worden met echt goud worden ze veel te duur. Een ander nadeel van gouden oorbellen met een heel hoog goud gehalte (18 karaat of meer) is dat ze niet zo sterk zijn. Goud is een zacht metaal, en niet zo geschikt om stenen in te leggen. Goudkleurige Ibiza oorbellen maken gebruik van veel duurzamere metalen die ook nog eens eens stuk goedkoper zijn!

 

Met Ibiza oorbellen heb je de zomer in je oren

Om dat zomergevoel TUSSEN de oren te krijgen kun je beginnen met Ibiza oorbellen IN je oren. Je hoeft er ook niet voor naar Ibiza, je kunt deze sieraden gewoon online bestellen. Dat is wel zo handig, en de prijzen liggen veel lager dan in de toeristenplekken. Sla een voorraadje in als je in Nederland bent en sla die marktkraampjes op Ibiza gewoon over. Die leveren vaak niet eens de kwaliteit die je hier zult vinden. Ga snel kijken in de uitgebreide en gevarieerde collectie Ibiza oorbellen en bestel snel, dan ben jij voorbereid op een mooie en zonnige zomer!

http://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/gouden-oorbellen/