Red Services
Image default
Mode en Kleding

Schoenenwinkels verkopen massaal online

Elke gerespecteerde schoenenwinkel in ons landje heeft tegenwoordig wel een eigen website. Alleen een winkel in de binnensteden is niet meer voldoende om veel te verkopen. De verschuiving van offline naar online verkopen is in de schoenenbranche al een aantal jaren geleden begonnen. Spelers zoals Zalando en Omoda zijn daar handig mee omgesprongen. Ook andere buitenlandse partijen zoals Nelly en Spartoo zijn groot geworden in ons eigen kikkerlandje.

Bij Nelly vindt je schoenen direct vanuit de catwalks, maar dan met betaalbare prijzen. Ook kleding van bekende filmsterren koop je direct online zonder verder te zoeken. Inspiratie opdoen doe je onder meer via het Instagram account van Nelly. Gespreid betalen kan ook, bijvoorbeeld 5 euro per maand.

Het grootste aanbod van Nelly bestaat uit kleding, schoenen en jurken. Ook tijdens het seizoen wordt er uitverkoop gehouden bij Nelly, dit in tegenstelling tot Nederlandse webwinkels. Wie denkt dat de levering niet snel is, komt bedrogen uit, binnen 2-4 dagen heb je het pakketje binnen.

Ook cosmetica producten vindt je in de webshop van Nelly. Met een nieuwe outfit en schoenen heb je ook nieuwe make-up binnen handbereik. Ook nieuwe hardloopschoenen van Reebok of Nike, ga naar Nelly. Naast deze kledingaanbieder, vindt je op de pagina hieronder, ook andere schoenenwinkels en kledingshops.

 

http://www.kortingscodeschoenen.nl/kortingscode-nelly/