Red Services
Image default
Mode en Kleding

Trouwjurk

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk

De zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Het kan een eindeloze missie zijn naar de perfecte jurk die niet bestaat. Het is in veel gevallen te vergelijken met de zoektocht naar het perfecte juist. Ik zie het vaak in programma’s op de BBC. Ik zie een oud Brits koppel, de man is altijd grappig en de vrouw een beetje zuur. Ze heeft duidelijk de touwtjes in handen en de man drinkt zijn weg door de dag heen. De enige reden dat ze nog bij hem woont, is zijn geld. Tijdens zijn actieve leven was hij namelijk succesvol. Helaas is hij één van de mannen die wel geniet van zijn pensioen en niet doorwerkt tot hij komt te overlijden door een hartaanval veroorzaakt door stress. Het punt dat ik echter wil maken, is dat ze nooit hun droomhuis vinden. Aan het einde van de avond pretenderen ze een huis gevonden te hebben, maar in de aftiteling krijgen we kort te lezen dat ze het huis niet gekocht hebben en nog altijd op zoek zijn naar het droomhuis. Door deze ervaring kijk ik met veel meer gemak naar het populaire programma ‘Say yes to the dress’. In dit Amerikaanse programma wordt gezocht naar de trouwjurk voor een uitgesproken Amerikaanse vrouw met hoge eisen. Het opvallende aan het programma is de traagheid. Elk fragment wordt minstens 3 keer uitgezonden, zodat de kijker de ernst van de situatie begrijpt. In alle andere bruidssalons is de vrouw niet geslaagd en de laatste hoop ligt in handen van een gebronsde Amerikaan met gebronsde vrouwelijke helpers. De trouwjurk wordt in veel gevallen wel gevonden, maar dit gebeurt pas na een indringend gesprek. De trouwjurk van je dromen is namelijk niet zomaar te vinden. Vaak weet de vrouw in kwestie niet eens wat ze zelf wil. Ze denkt dat ze een witte trouwjurk met een riem wil, maar eindigt met een blauwe jurk zonder riem. Het is een prachtig programma. Het is voornamelijk een prachtig programma, omdat het mij wel lukte om de trouwjurk uit mijn dromen te vinden. Zonder gebronsde Amerikaan met vrouwelijke trekjes, zonder een camera en zonder concessies lukte het mij om een trouwjurk te vinden.

Trouwjurk bekijken via het internet

Ik bespaar jullie het verhaal over mijn verloving. Ik heb het ook al veel te vaak verteld. Het was iets met een luchtballon, hoogte, een ring en een man op zijn knieën. Je kent het verhaal wel. Ik wil vooral het verhaal vertellen over Valkengoed. Dit bedrijf uit Amersfoort verkoopt bruidsmode voor mannen en vrouwen en verkocht ook mijn favoriete bruidsjurk. Toen ik de winkel binnenstapte wist ik dit al. Ik had namelijk via de website al een groot deel van het assortiment bekeken. Deze aanbieder van trouwjurken toont de collectie namelijk ook via het internet. Bestellen via het internet kan niet, dat zou natuurlijk belachelijk zijn. Wie gaat er een bruidsjurk kopen via het internet. Ik denk dat zelfs een verslaafde dit risico niet zou nemen. Het is namelijk ook veels te leuk om de bruidsmode zelf te passen. Ik was wel in staat om een afspraak te maken via het internet. Binnen een dag kon ik geholpen worden in de winkel in Amersfoort. Via een goede vriendin had ik al gehoord dat de service in de winkel fantastisch is. Zij had het jaar ervoor haar trouwjurk gekocht bij deze verkoper van bruidsmode. Binnen twee uur was ze klaar en had ze samen met de medewerkers de perfecte jurk gevonden. Ik stapte de winkel echter al binnen met het nodige vooronderzoek. Ik had in mijn ogen de mooiste jurk van de wereld al gevonden. De medewerkster haalde de trouwjurk direct tevoorschijn en ik paste prinsessenjurk. De jurk van Pronovias paste perfect om mijn middel en was perfect. Ik wilde echter niet overhaast een beslissing maken en probeerde een aantal trouwjurken uit, om er zeker van te zijn dat ik de juiste keuze zou maken. Ik paste onder meer jurken van de volgende merken:

  • Sincerity
  • Cosmobella
  • Demetrios
  • Justin Alexander
  • Marylise

Na 5 bruidsjurken wist ik genoeg. Mijn keuze viel definitief op de trouwjurk van Pronovias. Ik koos voor de witte jurk die wijd uitloopt aan de onderkant. Na deze succesvolle dag werd het tijd voor de trouwerij.

Bruidslingerie kopen bij Valkengoed

Ik wil ook niet te veel uitweiden over de trouwerij. Het was natuurlijk de mooiste dag van mijn leven en ik kan het niet vaak genoeg vertellen, maar ik schrijf dit artikel voornamelijk om Valkengoed in het zonnetje te zetten. Deze winkel heeft mij ontzettend goed geholpen tijdens mijn zoektocht. Ik kan iedere bruidegom aanraden om via het internet alvast een kijkje te nemen binnen de collectie van Valkengoed. Je kunt dan voorbereid naar de winkel rijden in Amersfoort. Je auto parkeer je naast de winkel en je kunt direct gaan passen. Ik zal jullie ook nog een pikant detail vertellen. Valkengoed biedt namelijk meer dan alleen trouwjurken aan voor vrouwen. Je kunt ook een keuze maken uit de volgende categorieën:

  • bruidslingerie
  • sieraden
  • bruidsschoenen

Ik heb tijdens mijn bezoek aan deze Amersfoortse winkel voor bruidsmode ook bruidslingerie gekocht. Ik wilde mijn man verassen tijdens onze huwelijksnacht. Ik wilde niet dat de nacht hetzelfde zou worden als alle andere nachten. Het moest speciaal worden en ik slaagde in mijn opzet. Ook over dit onderwerp zal ik niet te veel uitweiden. Valkengoed is goed, dat moet je onthouden.

http://www.valkengoed.nl/bruidsmode/trouwjurken/