Red Services
Image default
Sport

Starten met personal training

Bij FoodFitness uit Veenendaal ben ik gestart met personal training. En het bevalt mij hartstikke goed! Ik ben dan ook erg blij dat ik hen als mijn personal trainers heb ingeschakeld. Want er staat een heel team aan specialisten op het gebied van sporten en gezonde voeding. Graag vertel ik daar meer over in dit artikel.

FoodFitness

Ik kwam terecht bij FoodFitness doordat dat door anderen bij mij werd aanbevolen. Van hen hoorde ik dat het een echte aanrader is wanneer je niet heel veel tijd hebt, maar wel gezond wilt afvallen. En zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn. Dan moet je denken aan dat je bijvoorbeeld twee keer per week sport. En verder heel erg goed op de voeding let. Vanuit FoodFitness krijg je uitstekende begeleiding op het gebied van de voeding. Je zult een receptenboek ontvangen met daarin allerlei verschillende soorten voeding. Daarnaast krijg je toegang tot een online dashboard, waarmee je ook continu contact kunt hebben met jouw vaste personal trainer in Veenendaal. Bijvoorbeeld over de voortgang wanneer je niet daar bent, of over de recepten.

Mijn resultaten

Zoals ik al zei ben ik heel erg tevreden over FoodFitness. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik mij topfit voel. Als ondernemer vind ik dat heel erg belangrijk, omdat je toch heel erg veel uren aan het werk bent. Ook ‘s avonds. En dan wil ik zowel mentaal als fysiek topfit zijn. Om zodoende ook gezond te leven. En dat is bij mij gelukt! Dat allemaal dankzij de personal trainer van Foodfitness. Hen wil ik dan ook hartstikke bedanken. En wanneer je een personal trainer uit Veenendaal zoekt, dan kan ik Foodfitness zeker aanbevelen. Ook de manier waarop je de fitnessoefeningen doet vind ik heel erg leuk. Want, zo zeggen zij, wanneer je er geen plezier in hebt behaal je ook de doelstelling niet.

Voor meer informatie kun je naar www.foodfitness.nl gaan.