Een Huawei hoesje kopen

Wilt u een Huawei hoesje kopen die volledig aansluit op uw wensen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment Huawei hoesjes van Smartphonecases.nl. Wij bieden hoesjes in alle soorten en maten: van back cases tot boekhoesjes en van hoesjes met een gave print tot simpele zwart-witte hoesjes. Ook betaald u bij ons nooit teveel en bieden wij een unieke service. Tevens heeft u uw hoesje al binnen in drie dagen! Wat houdt u nog tegen?

Bescherm met Huawei hoesjes

Een Huawei is een flinke investering. U wilt dan ook zo lang mogelijk kunnen blijven genieten van deze prachtige, gebruiksvriendelijke smartphone. Dat kan, als u maar genoeg bescherming voor uw Huawei heeft. Omdat de Huawei grotendeels van glas is, is deze immers erg breekbaar. Voorkom problemen met de hoesjes van Smartphonecases.nl.

Bestel nu bij Smartphonecases.nl

Wilt u ook de mooiste Huawei hoesjes bestellen? Doe dit dan veilig en voordelig bij Smartphonecases.nl. Bekijk direct het aanbod van Smartphonecases.nl of neem contact op per mail (info@Smartphonecases.nl.nl). Wij adviseren u graag over de beste keuze voor een mooi hoesje, zodat u nog jaren kunt genieten van uw prachtige smartphone.

http://www.smartphonecases.nl/

iPhone 6s plus abonnement

iPhone 6s plus abonnement of los kopen?

Mocht je uiteindelijk nog twijfelen of je een abonnement moet afsluiten of een iPhone 6s plus wilt kopen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om iPhone 6s plus abonnement af te sluiten. Het nadeel van het afsluiten van een abonnement is dat je op de langere termijn duurder uit bent.

Voordeliger is het nog steeds om de iPhone 6s plus los te kopen. Wat u dan wel moet doen is een Simonly abonnement afsluiten met wat data, want je wilt toch ook graag internetten met je nieuwe  iPhone 6s plus. U kunt al in het bezit zijn van een Iphone 6s plus voor  € 749,- Mocht je meer opslagruimte nodig hebben, dan heb je de keuze uit 64GB of 128GB. Het maakt overigens per prijs niet uit welke kleur toestel je neemt.

Voordelen iPhone 6s plus los kopen

Één van de grootste voordelen om een iPhone 6s plus los te kopen is dat je stukken goedkoper uit bent dan dat je een abonnement afsluit. Gemiddeld liggen de prijzen van een 2-jarig abonnement op € 50,- per maand en hoger. Hierin zit natuurlijk wel beltegoed en data in verwerkt. Als je de iPhone 6s plus los koopt, dan heb je enkel een sim only abonnement nodig met data welke voordeliger is. De prijzen hiervoor beginnen al bij € 7,- per maand. Deze zijn in de meeste gevallen ook nog eens per maand opzegbaar.

http://iphone6plusabonnement.nl

4G netwerk

4G internet veroverd Nederland

 

Vele jaren werd 3G internet door iedereen met een smartphone abonnement gebruikt. Na de lancering van 4G internet, werd dit nog moeizaam opgestart. Telecombedrijven moesten hun netwerk uitbreiden en consumenten waren soms niet op de hoogte wat het precies inhield en of zij überhaupt toegang hadden tot dit netwerk. In 2015 maakt het 4th genaration netwerk echter een groei door en niet meer weg te denken uit de maatschappij.

Gebruik door consumenten

De groei van het gebruik van 4G internet heeft ook te maken met het aantal toestellen dat hiervoor gemaakt wordt.

Bijna alle toestellen die nieuw op de markt worden gebracht, hebben toegang tot het 4G netwerk. In 2014 had 27% van de Nederlanders nog maar een toestel met deze functie. Op dit moment is dat aantal 51%. Ondanks dat niet iedereen gebruikt maakt van zijn 4G functie, is dit aantal in een jaar tijd ook van 12% naar 33% gestegen.

Beschikking door providers

Een andere factor die meespeelt in de grote groei van het gebruik van 4G internet, zijn de providers die zich steeds meer erin laten meeslepen. In 2013 had niemand zijn 4G netwerk nog voor elkaar, maar in 2015 hebben providers als KPN en Vodafone beide een dekking door bijna heel Nederland. KPN staat hiermee aan kop met een dekking van 95%. Zij beschikken over vele aanbiedingen en acties. Vodafone is ook zeker op de goede weg met een dekking van 85%. Een mindere inzet komt van de provider T-Mobile die slecht 21% van Nederland van 4G internet voorziet.

Aannemende groei

De groei van de beschikking tot én het gebruik van 4G internet wordt dus steeds groter. Er wordt ook zeker verwacht dat deze aantallen alleen maar gaan stijgen. Uit onderzoek blijkt dat 37% van de consumenten, die nog geen gebruik maken van hun 4G netwerk, van plan is om dit binnen twee jaar wel te doen. 22% van deze mensen wil dit al binnen een jaar voor elkaar krijgen. Omdat de groei van het aantal mensen die nieuwe een smartphone nemen met een 4G netwerk functie ook stijgt, is het streven naar een volledig gebruik van 4G internet steeds realistischer.

https://allesin1pakketvergelijken.com