Red Services
Image default
Toerisme

Sauna Zwaluwhoeve korting

De Zwaluwhoeve is elke dag van het jaar geopend. Of het nou hoogzomer of hartje winter is, als jij een sauna liefhebber bent kan je hier altijd terecht. Wil je niet alleen genieten van de sauna maar ook van andere relaxmomenten, dan moet je eens naar de Zwaluwhoeve gaan. Lekker zweten en even helemaal tot rust komen, dat kan in de sauna. Bij de Zwaluwhoeve kan je gebruik maken van talloze faciliteiten op het gebied van ontspanning. Er zijn verschillende baden waar je kan afkoelen of juist opwarmen. Er is een supergrote tuin beschikbaar, waar je in de zomermaanden heerlijk kunt zonnen. Ook de speciaal ingerichte ontspanningsruimtes zijn uniek in Nederland. Misschien kent u het al van andere sauna’s, maar ook bij de Zwaluwhoeve zijn er opgietrituelen mogelijk. Gaat u weleens naar Turkije op vakantie, dan bent u bekend met de hamam. Na al dit ontspannen is het tijd om een hapje te gaan eten in het restaurant. U kunt kiezen uit een buffet maar ook a la carte eten. Elke dinsdag is er een speciale badkledingdag, voor mensen die liever niet zonder kleren de sauna in gaan. De Zwaluwhoeve is uitermate geschikt voor beginnende saunagangers.

U kunt ook gaan voor een massage van bijvoorbeeld het gezicht of hele lichaam. U heeft al een gezichtsmassage vanaf enkele tientjes per persoon. U komt als herboren uit de massageruimte gelopen na afloop.

De Zwaluwhoeve houdt regelmatig speciale aanbiedingen voor vaste- en nieuwe klanten. Om al deze acties continu in de gaten te houden is geen doen. Houdt daarom de site van Zwaluwhoevekorting in de gaten, als u een goedkoop dagje uit wilt gaan. Op deze manier bent u verzekert van de laagste prijs voor een entreekaart en andere arrangementen.

http://www.zwaluwhoevekorting.nl