Red Services
Image default
Vakantie

Het western vakantiepark Nederland

Vakantiepark Nederland

Wilt u met uw gezin eens een ander soort vakantiepark Nederland bezoeken dan u normaal zou doen? Of een waar uw paardenliefhebber op en top van kan genieten? Dan is PonyparkCity helemaal geschikt voor uw gezin. Op de website van het park ponyparkcity.nl leest u meer over wat dit park allemaal te bieden heeft. Eigenlijk is het te veel om op te noemen. Het gehele park staat in het teken van western en cowboys en hier kunnen de pony’s uiteraard niet ontbreken. Naast de attracties biedt het park tevens vakantiehuisjes waarbij tevens een pony beschikbaar is. Kijk op de website en laat u verleiden tot meerdere dagen in dit vakantiepark Nederland.

Als u op zoek bent naar een veelzijdig vakantiepark Nederland en waar u toch een beetje buitenlandse invloeden beleeft, dan is PonyparkCity waar u heen moet gaan. Dit attractiepark is helemaal ingericht in de Amerikaanse westernstijl, compleet met paarden en koeien. De huizen, winkels en restaurants zijn geheel in de stijl die we kennen van de Amerikaanse cowboyfilms. Denk maar aan de houten saloons met die bijzondere letters erop. Dit soort houten huizen en gebouwen ziet u alleen maar in PonyparkCity. De website ponyparkcity.nl geeft een indruk van hoe dit park eruit ziet.

Ik ken een prachtig vakantiepark. Nederland biedt veel mogelijkheden voor een gezellig en vermakelijk weekendje weg. Er is echter maar één vakantiepark dat pony’s, attracties en vakantiewoningen combineert in één concept. PonyparkCity biedt deze diensten aan om u, en uw kinderen de vakantie van hun leven te laten bezorgen. Ik heb dit ondervonden toen ik drie weken geleden een weekend doorbracht in dit vakantiepark. Nederland biedt veel opties, dus het was vooraf een intensieve zoektocht naar het beste park van het land. De keuze viel uiteindelijk, zonder twijfel, op PonyparkCity. De kinderen mochten beslissen en nadat ze hoorden dat ze gratis entree kregen in het attractiepark Slagharen, hoefde ik niet meer verder te praten.

Het western vakantiepark Nederland

Een paardenliefhebber of een cowboyfan, dit vakantiepark Nederland is geschikt voor allebei. Cowboys zijn gebonden aan paarden en pony’s. Aangezien dit park in het teken staat van western, staat deze bol van shows en attracties in het teken van deze Amerikaanse helden. Kinderen krijgen de mogelijkheid de pony’s van stal te halen en helemaal te verzorgen. Als ze willen kunnen ze zelfs mee doen aan de paardenshows. U kan er ook voor kiezen gewoon vanuit het publiek naar de westernshows te kijken. Verder kunnen ze als een echte cowboy op een paard leren rijden of zich wanen als de televisieheld Lucky Luke.

Niet alleen biedt dit vakantiepark Nederland attracties en wervelende shows, maar u kan er ook voor kiezen een paar dagen te verblijven in een van de huisjes in het park. PonyparkCity heeft namelijk ook vakantiehuisjes waar gezinnen met twee volwassenen en maximaal vier kinderen kunnen overnachten. Het huis is compleet met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, maar daarnaast mag u tevens gebruik maken van een pony die hoort bij het huisje. Uw kinderen kunnen gedurende de dagen in het park zich helemaal uitleven op de verzorging van de pony. Voor de rest kan u met het gezin de westernshows bezoeken waar ze alles kunnen leren over het leven van cowboys.

Het weer was fantastisch, maar dat was niet de enige factor die het weekendje ultiem maakten. We arriveerden op vrijdagmiddag en konden direct door naar het welbekende Attractiepark Slagharen. De hele middag hebben de kinderen in de attracties gezeten en ook voor mij was het één groot feest. Ik kwam al in het park toen ik nog een kind was, destijds waren pony’s nog de hoofdattractie. Tegenwoordig zijn er:

  • achtbanen
  • botsauto’s
  • een piratenschip
  • en nog veel meer

Nadat we ons uitgeleefd hadden in de attracties hebben we gerust in de prachtige vakantiewoningen op het vakantiepark. Nederland op zijn best. Eenmaal aangekomen bij het huisje, zagen we een Shetland pony. Elk huisje heeft een eigen pony tot zijn beschikking, mijn dochter kon haar geluk niet op.

Faciliteiten in het teken van paarden

Er is van alles te doen in dit vakantiepark Nederland en u kunt genieten van de volgende faciliteiten:

  • zwembad
  • kinderboerderij
  • Fort Kids
  • midgetgolf

Voor souvenirs kan u terecht in de westernshop en na afloop gaat u lekker een hapje eten in The Saloon. Op bepaalde dagen wordt zelfs een echte American Barbecue gegeven. Bent u benieuwd naar dit park in American western stijl? Ga dan voor meer informatie naar ponyparkcity.nl en boek een dagje of meer naar dit exclusieve attractiepark.

Dit hele vakantiepark Nederland is in Amerikaanse sfeer ingericht. Als u geen zin heeft om in het huisje te eten, dan kan u naar de saloon of de Amerikaanse barbecue die op sommige dagen wordt gegeven. Ook al is dit park in ons eigen land, u waant zich toch in Amerika wanneer u hier een paar dagen verblijft. Lees meer op de website www.ponyparkcity.nl over dit bijzondere attractiepark. Met name voor gezinnen met paarden-, of cowboyliefhebbers is dit een omgeving die u niet mag overslaan.

De rest van het weekend bestond uit achtbanen, gratis ponyrijlessen en fietstochtjes. Bent u geïnteresseerd in dit vakantiepark? Nederland is de locatie van dit park. In het oosten van het land, op de voormalige veengronden, bevindt zich al jaren het leukste attractiepark van het land gecombineerd met prachtige Arizona-achtige woningen.

http://www.ponyparkcity.nl/pagina/106/Vakantiepark.html