Een maatwerk website laten maken

Ik wil graag een eigen bedrijf beginnen. Ik heb via via een aantal matjes gekregen die erg mooi geprint kunnen worden met een leuke afbeelding. Mijn vader heeft ook een eigen bedrijf en heeft zo’n mooie printer op zijn werk staan, en hier heb ik een aantal matjes mee geprint. Ik zelf had al een heleboel ideeën om dit verder uit te werken en hier misschien wel wat geld mee te verdienen. Ik ben namelijk van mening dat het belangrijk is om veel aandacht te trekken, en door deze matjes met een geprinte afbeelding zullen mensen versteld staan over hoe mooi het is. Het is namelijk zo dat het matje een mooie glans heeft in het licht. En door in een afbeelding dingen we te halen, zie je een mooie glans met een leuke afbeelding of tekst erop. Ik heb vrienden die fotograaf zijn, en super foto’s maken van dure auto’s. Hier ben ik mee begonnen en heb hier een aantal leuke matjes van geprint. Ook heb ik logo’s uitgesneden, denk aan BALR en TechnoCulture. Zij zijn erg actief of social media, en ik ben van mening dat dit een boost kan geven voor mijn bedrijf. Als mensen dit zien op bijvoorbeeld Instagram en ze vinden het mooi, zullen ze uiteindelijk naar mij gaan zoeken. En dat was de volgende stap, ik moest goed gevonden worden. Ik had al een Instagram, Facebook en Twitter account aangemaakt, maar toen kwam het idee om een mooie website neer te zetten. Ik wilde wel een maatwerk website laten maken omdat dit voor een lange tijd geen aandacht meer nodig zou hebben. Ik ben dus gaan zoeken naar een bedrijf die mij vindbaar kon maken via een website, en dit vond ik bij Doelbewust.

Doelbewust online marketing

Doelbewust heeft voor mij een ontzettend mooie website gemaakt. We hebben eerst om de tafel gezeten om te kijken wat ik precies wilde. En dit is goed uitgewerkt. Ik heb inmiddels veel aanvragen via de website en het loopt als een trein. Ik wil Doelbewust bedanken voor de website. Ik ben er erg blij mee!

Webdesign Amersfoort

Ik ben woonachtig in Amersfoort en ben dus op zoek naar een webdesign Amersfoort. Ik wil namelijk een website laten maken dat me niet al te veel moet gaan kosten maar dat ik wel een website krijg waar ik veel mee kan en waar ik iets aan heb. Ik heb als doel meer bezoekers te krijgen op  mijn website en daarom heb ik dus een nieuwe website nodig. Ik heb ook gezien dat SiteToGo dat soort websites maakt voor een mooie prijs en dat zij die ook nog eens optimaliseren voor Google. Dat maakt het dus makkelijker om gevonden te worden op Google omdat alle tekst op je website klopt tegenover de eisen van Google. In dit blogje of ik voor SiteToGo heb gekozen of voor een ander bedrijf.

Googelen op webdesign Amersfoort

Ik ben dus gaan Googelen op webdesign Amersfoort en kwam toch al wel snel tot de conclusie dat SiteToGo de beste oplossing was. Ze zijn het enige bedrijf dat een vaste prijs weergeeft en bij de andere bedrijven is er geen pijl op te trekken wat je nou precies voor de website moet betalen om die te laten maken. Een complete website voor 450 euro vind ik namelijk niet veel geld en is het toch van hoge kwaliteit! Daarbij zorgen zij ook nog eens voor onderhoud en de updates. Daarbij kan je zelf nog door middel van een webbeheersysteem kleine dingetjes aanpassen in de content wanneer nodig.

SiteToGo

Dankzij SiteToGo heb ik een prachtige webdesign Amersfoort gekregen en daarmee wil ik ze hartelijk danken voor de mooie website die ze hebben gemaakt. Ik ben daardoor al een stuk beter vindbaar in Google en krijg ik ook al een stuk meer klanten. Ook hebben ze veel positieve feedback gegeven op mijn website en zouden ze er zelf ook wel zo een willen! Ik heb ze jullie daarbij zeker aangeraden!