Whiskey glazen voor de Kerst

Het aftellen tot de kerstdagen is nu echt begonnen! Nog even en we kunnen genieten van een heerlijk glas whiskey. Voor de kerst kopen we natuurlijk een speciale fles. Eentje waar je echt van kan genieten. Alleen als je een dure fles whisky gaat kopen kan je natuurlijk niet meer komen aanzetten met een paar sapglazen. Helemaal niet als je vrienden een glaasje komen meedrinken. Whiskey glazen voor de kerst kan een leuk cadeau zijn. Wie weet geef je het wel aan jezelf cadeau of kijk je jouw partner even lief aan. Je hebt tenslotte zelf al die dure fles whisky moeten kopen.

Whiskey glazen gemaakt van puur kristalglas.

Natuurlijk ben je eigenlijk op zoek naar een uniek presentje. Niet het standaard doorsnede die je altijd al tegenkomt in de winkel. Je kan dan je whiskey glazen wel in de winkel kopen. Nee je bent op zoek naar iets aparts. Whiskey glazen gemaakt van puur kristalglas is de oplossing om echt te genieten van een heerlijk glas met jouw favoriete drankje. In ons assortiment hebben we verschillende whisky glazen staan die je kan bestellen om lekker van te genieten. Whisky is tenslotte gezond voor ons lichaam dus je mag er gerust een slokje van nemen!

Whiskey glazen met een karaf bestellen.

Heb je weleens overwogen om een whiskey karaf te bestellen? Een whiskey karaf kan je prachtig neerzetten op het dressoir. Online kom je ze niet alleen tegen met een karaf. We hebben ook whiskey glazen met karaf. Dit betekent dat je een set van 6 prachtige glazen krijgt en een mooie karaf om neer te zetten in je woning. Je kan zo heerlijk genieten van die veel te dure fles whisky die je laatst nog aangeschaft hebt. Schenk jouw favoriete fles in je eigen karaf en je kan nu echt gaan genieten van de feestdagen! Laat het feestje maar beginnen met je eigen whiskey glazen voor de kerst.

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Whiskey glazen uit de Bohemen.

Bij whiskey glazen denk je eigenlijk aan één ding en dat is Schotland. De heerlijke rokerige smaak uit deze fabrieken doet je smelten voor je favoriete drankje. Toch is Schotland niet het enige land waar whisky een favoriet is. Het drankje wordt eigenlijk over de hele wereld gedronken. In Nederland begint het gele goud zelfs een complete opmars te krijgen. Naast bier en wijn is het één van onze favoriete dranken en van de sterke dranken staat Whiskey zelfs op één. Sterke whiskey glazen horen hier natuurlijk bij, maar er is meer. De Tsjechische Bohemen is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de bekendste producten in kristalglas. De kwaliteit ligt hoog en dit zie je terug in hun collectie. De Bohemen staat garant voor een echt kwaliteitsproduct. Whiskey glazen uit de Bohemen behoren sinds kort ook tot het assortiment in de officiële whiskey glazen shop.

Whiskey glazen uit de Bohemen staan garant voor kwaliteit.

Er zitten grote verschillen tussen gewoon kristal en kristalglas. Een bekende producent is natuurlijk Zwitserland, maar nog lang niet iedereen is bekend met de Whiskey glazen uit de Bohemen. In de Whiskey Glazen Shop verkopen we tot nu toe enkel uit de Bohemen whiskey glazen. Waarom? Omdat je voor een betaalbare prijs prachtige glazen van een hoge kwaliteit krijgt. Wij vinden het onzin dat je € 80 moet betalen voor 2 whiskey glazen. Bij ons krijg je echt kristalglas vanaf € 14 en dan heb je ook nog eens een set van 6 glazen. Je hebt zo altijd een leuk kerstcadeau of een presentje voor een verjaardag.

Whiskey glazen online bestellen.

Whiskey glazen uit de Bohemen halen kan best lastig worden. Gelukkig verkopen wij onze whiskey glazen gewoon online. Het enige wat je nodig hebt is een bestelling in onze online shop. Op werkdagen kan je de volgende dag al de glazen in huis hebben als je voor 15.00 een bestelling plaatst. Wij zorgen altijd voor een snelle afhandeling van je bestelling. Het is ook mogelijk om je bestelling in Maarssen af te halen. Handig als je geen zin hebt om verzendkosten te betalen.

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Whiskey glazen met karaf.

Liefhebbers van whiskey vinden het heerlijk om uit een goed glas te drinken. Het vinden van een perfect glas is vaak erg lastig. Er zijn maar weinig echte winkels met professionele whiskey glazen. Maak daarom kennis met de Whiskey Glazen Shop. Een webshop gespecialiseerd in kristallen whiskey glazen. Kristalglas heeft niet alleen een hogere waarde, maar zorgt er ook voor dat de kwaliteit van je drankje verbeterd. Je kan zo extra genieten van de kwaliteit van jouw whisky. Naast losse glazen verkopen we ook complete sets. Je krijgt hierbij whiskey glazen met karaf. Deze set kan je mooi op het dressoir neerzetten om samen te genieten van een glaasje whiskey. Wij verkopen deze set altijd als een 7-delige whiskey set. Je kan zo prima met je vrienden een glaasje van je favoriete Whiskey drinken.

Klassiek en elegant zijn whiskey glazen met karaf.

Natuurlijk zijn er tientallen verschillende soorten whiskey glazen met karaf. De glazen met karaf kunnen heel klassiek zijn of juist elegant. In ons assortiment kom je verschillende soorten tegen. Echte klassiekers of juist een moderne twist. Deze moderne twist kan je zelfs letterlijk nemen. In vrijwel iedere woning kan zo’n karaf prachtig op het dressoir staan. Misschien heb je zelfs een mooie glazen kast waarin je de glazen kan neerzetten? Zo’n prachtige karaf staat eigenlijk overal wel mooi.

Whiskey glazen met karaf als relatiegeschenk.

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Overweeg eens zo’n mooie karaf aan te schaffen. Je kan zo iemand echt in de watten leggen. Vooral als iemand een fan is van whiskey! De karaffen in onze online shop zijn altijd gemaakt van kristalglas! Je hoeft dus niet bang te zijn voor de kwaliteit. De kwaliteit in onze shop ligt altijd hoog! Laat je dus verwennen en in de watten stoppen met je eigen whiskey glazen en karaf.

 

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Rode wijnglazen als een verjaardagscadeau

Wat geef je iemand die niets weet voor zijn of haar verjaardag? Soms is het erg lastig om te bepalen wat je iemand geeft voor zijn of haar verjaardag. Tenzij iemand een wijnliefhebber is dan geef je al snel een flesje rode wijn. Maar er kleeft 1 probleem aan het geven van een fles rode wijn voor een verjaardag. Waarschijnlijk komen er nog meer familieleden en vrienden met een flesje rode wijn. Al snel heeft iemand wel genoeg wijn om het jaar mee door te komen. Het is dan veel originele om rode wijnglazen cadeau te geven. Dit is een cadeau waar je nog voor een langere tijd van kan genieten. Het is dus niet zo dat je vriend of vriendin een fles opentrekt en in 1 avond je verjaardagscadeau wegdrinkt. Rode wijnglazen blijven in het servies staan en iedere keer opnieuw kan je vriend of vriendin weer opnieuw genieten van jouw cadeau.

Rode wijnglazen in verschillende prijsklasse.

Het voordeel van rode wijnglazen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklasse. Het maakt dus niet uit of je € 15 als budget in gedachten hebt of € 25 de kans is groot dat er een paar glazen voor te vinden zijn. Eventueel kan je het budget nog aanvullen met een flesje rode wijn die past bij de prachtige wijnglazen. Doordat de wijnglazen in ieder budget verkrijgbaar zijn is het eigenlijk het perfecte verjaardagscadeau!

Kristalglas uitkiezen voor een verjaardag.

Kristalglas komt niet alleen chique over voor een verjaardagscadeau, maar is ook nog eens schitterend om als cadeau te geven. Het enige nadeel is vaak dat veel vrienden of familieleden denken aan een torenhoog bedrag dat ze moeten neerleggen voor kristalglas. Gelukkig zijn er ook betaalbare rode wijnglazen gemaakt van kristal. Probeer eens op internet te zoeken op bohemisch kristal en je besteld soms al een setje van twee rode wijnglazen voor € 12. Een verjaardagscadeau dat iedereen wel kan betalen en toch echt chique overkomt.

http://www.rode-wijnglazenshop.nl