Red Services
Image default
Wijn

Rode wijnglazen als een verjaardagscadeau

Wat geef je iemand die niets weet voor zijn of haar verjaardag? Soms is het erg lastig om te bepalen wat je iemand geeft voor zijn of haar verjaardag. Tenzij iemand een wijnliefhebber is dan geef je al snel een flesje rode wijn. Maar er kleeft 1 probleem aan het geven van een fles rode wijn voor een verjaardag. Waarschijnlijk komen er nog meer familieleden en vrienden met een flesje rode wijn. Al snel heeft iemand wel genoeg wijn om het jaar mee door te komen. Het is dan veel originele om rode wijnglazen cadeau te geven. Dit is een cadeau waar je nog voor een langere tijd van kan genieten. Het is dus niet zo dat je vriend of vriendin een fles opentrekt en in 1 avond je verjaardagscadeau wegdrinkt. Rode wijnglazen blijven in het servies staan en iedere keer opnieuw kan je vriend of vriendin weer opnieuw genieten van jouw cadeau.

Rode wijnglazen in verschillende prijsklasse.

Het voordeel van rode wijnglazen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende prijsklasse. Het maakt dus niet uit of je € 15 als budget in gedachten hebt of € 25 de kans is groot dat er een paar glazen voor te vinden zijn. Eventueel kan je het budget nog aanvullen met een flesje rode wijn die past bij de prachtige wijnglazen. Doordat de wijnglazen in ieder budget verkrijgbaar zijn is het eigenlijk het perfecte verjaardagscadeau!

Kristalglas uitkiezen voor een verjaardag.

Kristalglas komt niet alleen chique over voor een verjaardagscadeau, maar is ook nog eens schitterend om als cadeau te geven. Het enige nadeel is vaak dat veel vrienden of familieleden denken aan een torenhoog bedrag dat ze moeten neerleggen voor kristalglas. Gelukkig zijn er ook betaalbare rode wijnglazen gemaakt van kristal. Probeer eens op internet te zoeken op bohemisch kristal en je besteld soms al een setje van twee rode wijnglazen voor € 12. Een verjaardagscadeau dat iedereen wel kan betalen en toch echt chique overkomt.

http://www.rode-wijnglazenshop.nl