Red Services
Image default
Winkelen

Design tafels van hout

De mooiste houten tafels

Wanneer je op zoek bent naar mooie design tafels is er eigenlijk maar één adres. Voor houten tafels moet je bij woodshape zijn. Daar vind je namelijk de meest prachtige exemplaren. Geloof je me niet? Neem dan eens een kijkje op hun website. Die is mooi vormgegeven en heeft bovendien een heldere opbouw. Je kunt eenvoudig klikken naar de verschillende producten die ze hebben. Zo heb je een overzicht met alle salontafels die hier verkocht worden. Maar ook houten tafels voor in de eetkamer zijn netjes gegroepeerd. Zodoende kun je altijd snel vinden wat je zoekt. En wanneer je het perfecte meubelstuk eenmaal hebt gevonden, kun je deze eenvoudig bestellen via de site. Je aankoop wordt vervolgens gratis bij je thuis afgeleverd. Mocht je zelf in de gelegenheid zijn om houten tafels af te halen in Heiloo, dan kun je de order ook zelf ophalen. In dat geval krijg je een korting van 10 procent. Het kan dus zeker lonen om zelf die kant op te rijden. Houd in dat geval wel rekening met de omvang van je aankoop, zorg ervoor dat deze in je auto past of dat je een andere manier hebt om deze te vervoeren. Ook als je houten tafels liever niet online koopt, is het mogelijk om langs te komen. Ze hebben namelijk een toonzaal die je in staat stelt om alle producten live te aanschouwen. Je bent hier van maandag tot en met vrijdag welkom. Het is meteen een goede gelegenheid om het productieproces van de houten tafels nader te bestuderen door middel van een rondleiding. Doordat alle artikelen die er verkocht worden daadwerkelijk in de fabriek in Nederland worden gemaakt, kun je er echt alles zien. Dan zie je al snel wat dit bedrijf zo bijzonder maakt.

Houten tafels op maat gemaakt

Houten tafels zijn er in alle soorten en maten, maar het vinden van het perfecte exemplaar is niet altijd even makkelijk. En stel nu dat je de perfecte eettafel denkt te hebben gevonden, maar deze net een slagje te groot is voor je eetruimte. In zo’n geval zou je willen dat ze hem net iets kleiner voor je maken. Bij woodshape kan dit gewoon. Daar worden alle producten, indien gewenst, als maatwerk geleverd. Dat is het grote voordeel van eigen fabricage. Wanneer je tussen al de houten tafels die in de webshop worden verkocht net niet de goede afmetingen vindt, kun je een offerte aanvragen voor een exemplaar dat wel precies in je kamer past. Dit is heel eenvoudig te doen via de bestelpagina van het desbetreffende product. Je maakt in dit geval geen keuze uit de standaardafmetingen, maar klikt op de groene button met “vraag offerte aan”. Nu hoef je alleen nog maar je wensen in te vullen. Er zijn verschillende zaken waarmee rekening kan worden gehouden, zoals:

  • de afmeting
  • de houtsoort
  • de kleur

De houten tafels zijn standaard al in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar kunnen dus ook volledig op maat worden geproduceerd. Het type hout dat gebruikt wordt is doorgaans één van de volgende:

  • notenhout, grijs met strepen die haast zwart lijken, een lichte houtsoort.
  • eikenhout, een beetje geelbruin gekleurd, een zwaargewicht.
  • beukenhout, witachtig tot lichtbruin, zit qua gewicht tussen de andere twee in.

Welk type je ook kiest, de houten tafels zijn altijd van massief hout. Dat is de kwaliteit die er in deze winkel geboden wordt. Verder is de kleur ook afhankelijk van de beits en de lak die gebruikt wordt. Hierin is weer sprake van veel keuzemogelijkheid. Het is zelfs een optie om zelf een kleurstaal aan te leveren. Zo weet je zeker dat de houten tafels goed binnen je inrichting passen. Want dat is uiteindelijk het aller belangrijkste: dat je een tafel van topkwaliteit kunt toevoegen aan je interieur die echt past bij je andere meubelen.

Je eigen design of uit een hippe collectie

Wat als je nu al een geheel eigen idee hebt over hoe je nieuwe salontafel eruit moet komen te zien. Er staan allerlei mooie houten tafels op de site, maar niet eentje die helemaal voldoet aan het plaatje in je hoofd. Het is erg lastig om precies zo’n meubel te vinden. Misschien is het handiger deze speciaal te laten maken. Ook dat kan allemaal. Je kunt een ontwerp aanleveren op een tekening en je ontvangt hier snel een offerte voor. Als het om houten tafels gaat, levert men maatwerk op elke mogelijke manier. Zodoende kun je een echt uniek exemplaar door deze Nederlandse fabrikant laten maken. Een topdesign volledig van eigen bodem. Maar ook de ontwerpen van het bedrijf zelf zijn bijzonder de moeite waard. Er zijn verschillende collecties die op de website in het bijzonder worden vermeld. Zo zijn daar de strakke houten tafels en bijbehorende banken van de Nicole serie. Deze kenmerken zich door de gesloten zijkanten. De meubelen uit deze collectie zijn heel leuk met elkaar te combineren. Heel anders, maar minstens net zo bijzonder, is de Jester serie. Een iets speelser ontwerp, waarin de houten tafels een combinatie vormen van een kolomtafel en een model met tafelpoten. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit of je kiest voor een topper uit één van de bijzondere series, of juist je eigen design laat uitwerken. Wat vast staat is dat je voor de mooiste houten tafels langs gaat bij woodshape. Want dat is het adres voor unieke meubelen uit massief hout.

http://www.woodshape.nl/