Besparen met voordelige led inbouwsets!

Redservices

Bent u op zoek naar zuinige spotjes voor in de badkamer, woonkamer of buiten? In deze webshop vind u een ruim assortiment led spots in alle soorten en maten. De meest populaire producten in ons assortiment zijn de led inbouwsets. In dit bericht vind u meer informatie over de voordelen van led spots en ons assortiment.

 

Waarom spots vervangen door led?

Het vervangen van uw halogeenspotjes door zuinige led inbouwspots kan een enorme stroombesparing opleveren. Een led lamp is vaak wel 90% zuiniger dan een traditionele lamp. Hierdoor loont het enorm om over te stappen op led. Daarnaast gaan led spots veel minder vaak stuk dan de bekende 50 watt halogeen spots. Deze worden bovendien veel warmer waardoor de levensuur minder is. Led spotjes worden bijna nier warm waardoor u ook niet uw vingers brand bij het vervangen.

 

Waar kan ik deze spots plaatsen?

De led inbouwspots in ons assortiment zijn voor diverse toepassingen geschikt. Meestal worden deze spots gewoon binnen gebruikt in de woonkamer, sanitaire voorzieningen of in gangen. Daarnaast de led inbouwsets ook voor buiten geplaatst. Deze spots zijn spatwateridcht en roesten niet waardoor ze ook prima geschikte zijn voor vochtige omstandigheden.

 

Voordelen van LED-inbouwspots.nl

Het kopen van uw led verlichting bij led-inbouwspots.nl bied een aantal voordelen. Uw bestelling wordt altijd snel geleverd, alle producten zijn op voorraad en u krijgt maar liefst 2 jaar garantie op alle producten. Zo bent u verzekerd van de juiste led spots voor de komende jaren!

http://www.led-inbouwspots.nl/