Complete badkamers

Badkamers

Bij Van Heck Badkamers vindt u alles voor uw badkamer, of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne of een warme en sfeervolle landelijke badkamer:

  • kranen
  • ligbaden
  • vrijstaande badkuipen
  • toiletten
  • douchecabines
  • wastafels
  • radiatoren

In onze winkels in Borne (Overijssel), Soest en Wommelgem (Antwerpen, België) kunt u onze uitgebreide collectie komen bekijken. In onze showrooms ziet u bovendien een aantal complete badkamers aanschouwen die als inspiratie kunnen dienen voor uw eigen badkamer. Kom gerust eens langs! Komt u in de middag dan heten we u van harte welkom met een hapje en een drankje!

Complete badkamers naar uw wens

Het personeel van Van Heck is uitermate vakkundig en helpt u graag met het ontwerp en de inrichting van uw badkamers. Onze adviseurs zullen u voorzien met meerdere tekeningen zodat we altijd de mooiste badkamers voor u kunnen garanderen. Ook voor het kleinere budget kunnen wij prachtige badkamers realiseren.

De nieuwste trend op het gebied van badkamers is de landelijke badkamer. Houten afwerking en een vrijstaande badkuip zijn de hoofdkenmerken van deze rustieke stijl. Zo brengt u warmte en sfeer in d belangrijkste kamer van uw huis. In onze winkels vindt u schitterende voorbeelden van deze laatste trend. Laat u inspireren!

U bent van harte welkom

Onze winkels zijn voor heel Nederland makkelijk te bereiken. De winkel in Soest ligt lekker centraal, terwijl voor Noord-Nederland de winkel in Borne, Overijssel goed te bereiken is. Mensen in Zuid-Nederland hoeven maar even over de grens met België te wippen om onze showrooms in Wommelgem te kunnen bezoeken. Al onze winkels zijn voorzien van uitgebreide parkeermogelijkheden, dus u kunt uw auto altijd bij ons kwijt. We zien u graag verschijnen en heten u van harte welkom. We hopen dat we u kunnen helpen uw gedroomde badkamer te realiseren. Tot in de nabije toekomst!

http://www.vanheckbadkamers.nl