Red Services
Image default
Woning en Tuin

Een goed verhuisbedrijf Amsterdam

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf? Amsterdam heeft het

Woont u in de hoofdstad van het land en gaat u binnenkort verhuizen? Dan zoekt u waarschijnlijk een deskundig en effectief verhuisbedrijf. Amsterdam is dan precies de plek waar u moet zijn, want deze mooie stad is de thuisbasis van Angel Verhuizingen. Wij zijn al sinds 1937 gespecialiseerd in verhuizingen; daarom kunnen wij u op vele verschillende manieren helpen met het verhuizen van uw spullen. Enkele mogelijkheden die u bij ons heeft:

  • verhuizingen binnen Nederland. Op dit vlak hebben wij al meer dan 75 jaar ervaring
  • verhuizen binnen Europa. Alle zorg omtrent papieren en invoer nemen wij u uit handen
  • hulp bij verhuizen, voor als u net dat beetje extra mankracht en hulp nodig heeft
  • senioren verhuizingen. Wij begeleiden het gehele traject en hebben hierbij een persoonlijke benadering
  • piano vervoer

Met ons zit u dus absoluut goed als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf Amsterdam. Amsterdam is onze locatie en dus goed bereikbaar.

Zoek niet langer naar een goed verhuisbedrijf, Amsterdam heeft ‘m

Wij vinden dat verhuizen niet alleen puur om de spullen en huisraad moet gaan: een persoonlijke benadering en hulp is net zo belangrijk. Dit uit zich onder andere in onze persoonlijke benadering bij senioren: wij hebben geduld en respect voor de klant en bieden alle benodigde hulp, zoals hulp bij in- en uitpakken. Onze deskundigheid uit zich ook in onze verhuishulp: wij verplaatsen niet alleen, onze klusjesmannen helpen u ook met zaken zoals kasten demonteren en monteren en afkoppelen van apparatuur. Kortom, een zeer compleet verhuisbedrijf! Amsterdam is dan ook dé plaats voor al uw verhuizingen.

Meer weten?

Bent u enthousiast en overtuigd geraakt van onze service en kwaliteit? Schakel ons dan snel in. Kijk op onze website voor alle informatie over ons verhuisbedrijf. Amsterdam wacht op u!

http://www.angelverhuizingen.nl/