Red Services
Image default
Woning en Tuin

Een polyurethaan vloer op uw bedrijf

U heeft een groot bedrijf waar u voor de productie zorgt van vele producten. Het is noodzakelijk dat de machines non stop blijven producten. Alle machines draaien vier en twintig uur per dag, drie honder vijftig dagen per jaar. Wanneer er dan het pand moet worden onderhouden wilt u dat het zo kort mogelijk duurt. Elke minuut dat uw machines niet draaien is een minuut waarbij u verlies leidt. 

Vooral in de foodsector is het belangrijk dat machines non stop blijven draaien. Stil stand betekent in deze branche achterstand. Het is hierbij heel belangrijk dat de producten niet in contact komen met vuiligheid. Hierdoor is het noodzakelijk dat de duurzame bedrijfsvloer schoon is en schoon blijft.

Vloeren in de foodsector moeten stofwerend zijn en vochtwerend. Het mag niet zo zijn dat wanneer sappen op de grond vallen deze in de grond gaan zitten. Je wilt natuurlijk voorkomen dat stof in contact komt met uw producten. Het zou een ramp zijn wanneer consumenten een klacht zouden indienen omdat er stof bij hun eten / drinken zou zitten. 

Een vloer die hiervoor kan zorgen is een gietvloer, met een polyurethaan coating. Deze vloeren zijn bestendig tegen zware machines, stof en vocht. Ideaal voor bedrijven in de foodsector.  

kijk voor meer informatie op www.kornuyt.nl

 

http://www.kornuyt.nl/coating/polyurethaan-coating/