Red Services
Image default
Woning en Tuin

Foulards in alle soorten en maten

Voilà: foulards!

Een ongelukje zit in een klein hoekje dat bewijst het volgende verhaal wel. Angela had een tijdje geleden een bankstel gekocht maar al tijdens de eerste keer dat ze een wijntje dronk op deze bank viel er rode wijn op de stoffering. Natuurlijk baalde Angela maar zij wist dat er mooie foulards op de markt te krijgen waren en op die manier kwam ze bij ons van Rivington Interiors uit. Wij hebben namelijk tal van foulards in alle soorten en maten in ons bestand. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben foulards die aan uw wensen voldoen. Wij denken vaak ‘wat moet het toch heerlijk zijn om bij ons klant te zijn’, wij bieden heel erg veel keus en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen.

Foulards in alle soorten en maten

Het maakt niet uit wat voor bankstel u heeft, wij kunnen u garanderen dat in ons assortiment foulards ook een exemplaar zit dat zowel geschikt is voor uw meubel als dat ook gehoor geeft aan uw wensen. Wij leveren al sinds jaar en dag topkwaliteit aan onze klanten. Daar zijn we trots op en daar doen we het dan ook voor. Voor onze klanten enkel en alleen het beste! Vandaar dat u bij ons kunt rekenen op:

 

  • levering door geheel Nederland
  • altijd de mooiste producten tegen de laagste prijzen
  • u krijgt standaard garantie op alles wat u bij ons koopt

 

Bij ons is de klant koning en dat merkt u aan ieder onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Maak vandaag uw keuze

Het leuke is dat wanneer u vandaag nog een van onze foulards kiest u het binnenkort al thuisbezorgd krijgt. Dat is dat stukje extra service dat wij u graag bieden. Bel of mail daarom vandaag nog even met een van onze uiterst vriendelijke medewerkers.

http://www.rivingtoninteriors.com/foulards.html