Red Services
Image default
Woning en Tuin

Het proces van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie laten aanbrengen

Ik heb vorige jaar spouwmuurisolatie laten aanbrengen in de tussenzijden van mijn muur. Ik liet dit proces uitvoeren door de IsolatieDeal. Ze hadden, tot grote tevredenheid van mij, het dak van de woning al geïsoleerd en ik wilde mijn huis energiezuiniger maken met spouwmuurisolatie. Er zijn veel manieren om energiezuiniger te leven. Het is niet per se nodig om in een aardehuis te leven dat gebouwd is in de grond van een heuvel. Dat is wel interessant, maar uw huis kan net zo energiezuinig zijn door een aantal gericht aanpassingen. Zonnepanelen, warmteboilers en spouwmuurisolatie zijn belangrijke factoren die een rol spelen in het verduurzamen van uw huis. De spouwmuurisolatie was een volgende stap in mijn doelstelling om groener te leven. Ik wist dat de IsolatieDeal de ideale partner was om dit project uit te voeren. Dit bedrijf werkt volgens heldere procedures en met een kwaliteitsgarantie. Dankzij mijn eerdere ervaring wist ik dat er eerst een adviseur langs zou komen. Geheel vrijblijvend zou hij polshoogte gaan nemen. Na dit bezoek zou ik op mijn gemak een beslissing kunnen nemen aan de hand van de verzamelde data. Vorig jaar maakte ik de beslissing om spouwmuurisolatie aan te laten brengen in mijn huis. De winter deed weer zijn intrede en ik merkte dat de kachel veel te veel moest stoken om een enigszins aangenaam klimaat te creëren. De meeste warmte verdween echter direct door de muren naar de buitenlucht. Ik was teveel aan het stoken voor de buitenwereld en droeg letterlijk bij aan de opwarming van de aarde. Dit wilde ik niet langer doen en ik keek naar de oplossingen. Het jaar ervoor had ik dakisolatie laten aanbrengen door IsolatieDeal en ik was zodoende bekend met hun werk. De zolder was altijd een zorgenkindje. In de winter was het er koud en in de zomer stikte ik bijna van de hitte. Ik wilde echter mijn oudste dochter laten slapen op de bovenste verdieping van onze woning. Het was echter niet verantwoord om dat zonder dakisolatie en andere vormen van isolatie te doen. Vandaar dat ik het bedrijf inschakelde om het dak te isoleren. Het bleek een wereld van verschil op te leveren. Ik wist zodoende dat spouwmuurisolatie ook een goede investering moest zijn.

Spouwmuurisolatie: het proces

Ik schakelde IsolatieDeal in en een adviseur kwam langs. Ik kende hem gelukkig nog van de vorige keer dat we dakisolatie lieten aanbrengen. Alle stappen kende ik uit mijn hoofd en de werkwijze van de adviseur was dan ook geen verassing:

  • in de eerste fase werd de staat van de spouwmuur onderzocht via een aantal kijkgaatjes. Deze werden geboord waarna er een speciale camera de staat van de muur bekeek. Dit hielp de adviseur in de tweede fase.
  • in de tweede fase werd een uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden voor spouwmuurisolatie in mijn huis. Tevens werd de werkwijze van IsolatieDeal helder uitgelegd
  • in de derde verkennende fase werd er een offerte opgesteld. Deze offerte was scherp geprijsd en begeleid door een heldere rekensom. De terugverdientijd werd aangetoond aan de hand van berekeningen.

Na deze verkennende fase ging ik in op het aanbod van de adviseur. We maakten een mooie deal en de specialisten van het beste isolatiebedrijf van Nederland gingen aan de slag met de muren in mijn huis. Binnen de kortste keren zouden mijn muren opgevuld zijn met spouwmuurisolatie. De kou zou buiten blijven, het huis zou verduurzamen en ik zou er uiteindelijk geld mee besparen. Ik geef toe dat dit een extra motivatie is om over te stappen op duurzame maatregelen op het gebied van energie.

De vakmensen van IsolatieDeal gingen aan de slag en zeer snel werd de spouwmuurisolatie aangebracht. Dit is één van de voordelen van het isolatiebedrijf. De levering is zeer snel. De andere voordelen zijn:

  • ze maken gebruik van meest innovatie en nieuwe middelen om de spouwmuurisolatie aan te brengen
  • het bedrijf wordt door Knauf Insulation erkend als een spouwmuurisolatie specialist
  • ze werken enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit
  • het bedrijf heeft geen goedkope en bedenkelijke buitenlandse werknemers in dienst. Er werken uitsluitend ervaren Nederlandse installateurs
  • ze zijn in het bezig van alle benodigde certificaten

Neem contact op met IsolatieDeal!

Dit jaar zit ik erover na te denken om ook vloerisolatie aan te laten brengen in mijn woning. De laatste jaren heb ik steeds een ingreep laten doen door de IsolatieDeal. Ik ben zeer tevreden en heb heel veel vertrouwen in de diensten van deze ervaren isolatieaanbieder. De spouwmuurisolatie was in ieder geval een succes. Ik merk dat de kachel veel minder vaak aan hoeft te staan. De warmte blijft binnen en zorgt voor een aangenaam klimaat. Hebt u ook interesse in de diensten van de aanbieder van spouwmuurisolatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de specialisten. Bel direct met een vriendelijke vrouw van de klantenservice of stuur een mailtje met uw vragen. U kunt ook direct een adviesgesprek aanvragen. De ervaren adviseur zal dan langskomen om de staat van uw spouwmuurisolatie aan te brengen. Ik kan het u aanraden. De ingrepen die IsolatieDeal in mijn woning heeft gedaan zorgden voor een sterke kostendaling op mijn energiekosten. De komende jaren zal ik de investeringen terugverdienen en zal ik de vruchten plukken van mijn duurzame onderkomen. Als u een potje met geld over hebt, zou ik geen reden kunnen bedenken waarom u niet zou kiezen voor extra isolatie. Neem vandaag nog contact op en vraag een offerte aan!

http://www.isolatiedeal.nl/spouwmuurisolatie