Red Services
Image default
Woning en Tuin

Led verlichting van Ledlampenfabriek.nl

Bent u op zoek naar zuinige en betaalbare led lampen? Dan bent u bij Ledlampenfabriek aan het goede adres. Hier vind u voor vrijwel elke soort lamp een geschikte led vervanger. Het kan enorm besparend zijn als u investeerd in led verlichting. In dit artikel vind u meer informatie over de voordelen van led verlichting en de voordelen van Ledlampenfabriek!

 

Voordelen van led verlichting

Led verlichting kent vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Het voornaamste voordeel is dat led lampen veel zuiniger zijn in het stroomverbruik. Waar een halogeenlamp al gauw 50 watt verbruikt, verbruikt een led lamp met dezelfde lichtopbrengst slechts 5 watt. Tien keer zo zuiniger dus. Daarnaast gaan led lampen ook nog eens veel langer mee. Door deze voordelen is de investering in led vaak snel terug verdient. 

 

De voordelen van Ledlampenfabriek.nl!

Ledlampenfabriek staat al weer 2 jaar bekend als een betrouwbare partner op het gebied van led verlichting. In de twee jaar dat Ledlampenfabriek actief is zijn er meer dan duizend mensen geholpen aan hoge kwaliteit led verlichting. Gaat er onverhoopt eens een lampjes defect dan kunnen klanten rekenen op een soepele retourenafhandeling binnen de garantie termijn van twee jaar. Mede hierdoor heeft Ledlampenfabriek de afgelopen jaren veel positieve reacties ontvangen. De leversnelheid van Ledlampenfabriek wordt ook geroemd. Gemiddeld worden producten binnen 2 dagen thuis bezorgd. Daarnaast kunnen klanten sinds kort ook achteraf betalen!

http://www.ledlampenfabriek.nl