Red Services
Image default
Woning en Tuin

Verwen uzelf met een whirlpool

Een whirlpool voor totale ontspanning

Waar komt u nou beter tot rust dan in een whirlpool? Misschien bent u wel eens in een hotel geweest waar ze een whirlpool op de kamer hadden. Wat een luxe dacht u toen waarschijnlijk. U hebt nu de kans deze luxe bij u in huis te halen. Dan kunt u iedere dag genieten van de whirlpool en tot volledige ontspanning komen. Als u bij ons van sanitairtotaal zo’n prachtig bad bestelt, kunt u er op vertrouwen dat het bad van goede makelij is. De baden zijn gemaakt van acryl, zeer stevig materiaal dus. Daarnaast zijn de baden ook voorzien van technische snufjes. Zo zijn bijvoorbeeld sommige modellen voorzien van een touchscreen. Klinkt goed toch? Bezoek onze website en neem een kijkje naar ons assortiment.

Verwen uzelf met een whirlpool

U kunt uzelf een groot plezier doen door een whirlpool aan te schaffen. Als u een gezin hebt doet u niet alleen uzelf een groot plezier. Het hele gezin kan dan meegenieten. Al vanaf €699,- bent u de trotse eigenaar van een prachtige, eenpersoons, whirlpool. Wij bieden u een groot assortiment waardoor de kans zeer groot is dat er een geschikt bad voor u tussen zit. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit maar liefst 83 verschillende eenpersoons whirlpools. En dan hebben we het nog niet over de tweepersoons en drie/vierpersoons. Twijfel daarom niet en onderneem actie! U zult er geen spijt van krijgen.

Online bestellen en betalen

U kunt uw whirlpool online bestellen en betalen. Vanuit uw luie stoel kunt u dus een prachtig bad bestellen. Vervolgens hoeft u het bad ook niet eens zelf op te komen halen, nee wij bezorgen het! Voor het bezorgen van uw bestelde product(en) vragen wij wel een (kleine) financiële vergoeding. Op onze website vindt u de prijzen.

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/whirlpool/

Gerelateerde artikelen

Kachelpijpen

Opslagruimte in Rotterdam

Werken als een slotenmaker – Hoe word je één