Waar moet je allemaal op letten als je een nieuwe caravanverzekering aan het zoeken bent?

Reizen is voor de meesten van ons leuk. De beste manier om onze reisdromen uit te laten komen is om in de eigen caravan te reizen. Het plezier en het geluk van het bezoeken van plaatsen is onmeetbaar en dit geluk verdubbelt als je je eigen vervoersmiddel hebt. Het bezit van een eigen privécaravan biedt het plezier en de vrijheid en men hoeft zich niet echt zorgen te maken over de tijd die het reizen e.d. in beslag neemt. Het is daarom slim om de beste caravanverzekering op te zoeken.

Een caravanverzekering, waar moet je allemaal op letten?

Alleen het bezit van een caravan is niet voldoende. Men moet er ook voor zorgen dat hij optimaal beveiligd en verzekerd is. Dit kan worden bereikt door een verzekering van de caravan aan te schaffen. Er zijn een aantal verzekeringsaanbieders die deze vorm van verzekering aanbieden. Ontdek de geldende tarieven voor de verzekering van caravans in de markt.

  • Doe een eerlijk deel van het onderzoek voorafgaand aan de aankoop van een caravanverzekering. Verzekering wordt verplicht gesteld door de overheid en daarom kan men het niet zomaar negeren.
  • Net als de levensverzekering, de ziektekostenverzekering en de huisverzekering is ook de caravanverzekering verplicht geworden. Het is voordelig voor de eigenaar aangezien het veiligheid biedt in het geval dat de caravan wordt gestolen, beschadigd of als het wordt onderworpen aan grote reparaties.

Waar moet je op letten als je een caravan gaat verzekeren voor je reis

De verzekering van de caravan is zeker om u gemoedsrust te bieden en u kunt zeker genieten van uw reis of vakantie. De caravanverzekeraar zorgt ervoor dat de kosten of eventuele schade voldoende gedekt zijn in het geval van een onvoorziene gebeurtenis of gebeuren. Het type verzekering van de caravan dat nodig is, is ook afhankelijk van het type caravan dat u bezit.

  • Er zijn twee soorten caravans, een is een stacaravan en de andere is een toercaravan. Een stacaravanverzekering wordt over het algemeen op maat gemaakt voor individuele wensen. Het biedt dekking voor de omheining, het terras, de voortenten en de treden. Onder de reisverzekering van de caravan polis, zal de eigenaar moeten overwegen een verscheidenheid van dingen die men over het algemeen meeneemt wanneer op een vakantie.

Het is belangrijk geworden om een caravan te verzekeren

Het is belangrijk om een lijst te maken van alle items in de caravan en hun juiste waarde. Op basis van de waarde van de artikelen zou de premie van de caravanverzekering variëren. Hoe hoger het bedrag of de waarde van de goederen of zaken, des te hoger is de verzekeringspremie en vice versa. Er zijn een aantal aanbieders van verzekeringen die online caravanverzekeringen aanbieden. Surf gewoon op het internet, nodig een caravanverzekering uit en koop vervolgens een polis die past bij uw behoeften en uw budget.

https://verzekering-winkel.com/fbto-caravanverzekering/

Waarom kun je maar beter goed onderzoek doen naar alle nieuwe ZZP boekhoudpakketten?

Hoewel het niet noodzakelijk is voor een boekhouder om een boekhoudkundige graad te hebben, zouden degenen die dat wel hebben beter af zijn dan degenen die dat niet hebben. Een van de zaken die je moet regelen is een ZZP boekhoudpakket, daarmee kun je makkelijk kosten besparen. Omdat ze al een achtergrond hebben in deze materie, begrijpen ze basisbegrippen als belastingheffing, loonadministratie en cashflow beter.

  • Als zodanig zou hun opleiding niet zo uitgebreid zijn als die van degenen die geen inzicht hebben in de basisprincipes van het bedrijfsleven. Dus, als u op zoek bent naar een goedkoper boekhoudkundig tarief, dan is het het beste dat u een pas afgestudeerde freelance boekhouder inhuurt die gewoon nieuw is in het veld.

Het niveau van de ervaring van een boekhouder is ook een grote bepalende factor als het gaat om zijn boekhoudtarief.

Als een boekhouder al een ruime ervaring heeft op het gebied van boekhouding, dan zou hij, zelfs als hij geen diploma heeft behaald, nog steeds een hoger boekhoudkundig tarief halen dan anderen. Hij zou namelijk al over de nodige kennis beschikken als het gaat om het omgaan met dergelijke bedrijfsbehoeften, zoals het opstellen van jaarrekeningen, het registreren en organiseren van facturen, het verwerken van bedrijfsdocumenten en het ontwikkelen van een payroll.

  • Hoewel dit soort boekhouders niet goedkoop zou zijn, zijn de kosten voor het opleiden van deze boekhouders tot een minimum beperkt. Dus, als je een ervaren boekhouder wilt, dan zou je ook verstandig moeten zijn in het beoordelen of zijn ervaring meet tot zijn boekhoudingsgraad. Als u niet zo overtuigd bent, dan kunt u vragen om meer referenties of referenties om zijn ervaring te staven.

Een boekhouder die altijd op de hoogte is van de boekhoudregels haalt een hoger boekhoudingspercentage.

Verandering is altijd constant en dat is ook zo als het gaat om bepaalde boekhoudregels. Dus als er een boekhouder is die zich op de hoogte houdt van deze veranderingen, dan is hij zeker een goede. De wijzigingen die deze boekhouder zelf heeft aangebracht, zullen in zijn werk tot uiting komen. Het is dus het beste dat je een boekhouder streng interviewt voordat je hem inhuurt.

  • U kunt hem vragen stellen over de veranderingen die zich al hebben voorgedaan in de wereld van de boekhouding en zijn inzichten daarover. Zo weet u of hij deze veranderingen in de gaten heeft gehouden of niet.

 

https://boekhoudpakket-vergelijken.nl

Handwikkelfolie voor het beschermen van producten

Het Sealen van producten

Je hebt eten over en zou dit nog willen bewaren, een watermeloen wat je net hebt aangesneden ook dit wil je afsluiten om het nog wat vers te houden, de oplossing is handwikkelfolie. Ieder huishouden heeft dit wel in huis en iedereen gebruikt dit in het dagelijks gebruik. Handwikkelfolie kennen wij voornamelijk in de doorzichtige kleur, maar is in nog veel meer kleuren verkrijgbaar. Zoals net genoemd doorzichtig, zwart, rood, geel, blauw, groen en noem maar op. Maar niet alleen in de keuken wordt handwikkelfolie gebruikt. Ook in fabrieken wordt dit wel gebruikt, om bijvoorbeeld spullen die op een pallet zijn geplaatst bij elkaar te houden. Ook als een boer bijvoorbeeld op het land baaltjes aan het maken is van het gras wat hij gemaaid heeft wordt dit met wikkelfolie gedaan en niet met handwikkelfolie. Deze folie soort wordt met de hand aangebracht en de wikkelfolie die een boer gebruikt is machinaal. Fabrieken zouden het beide kunnen gebruiken. Door machinaal te werk te zijn is het namelijk wel arbeid productiever en zal de arbeidsproductiviteit omhoog gaan in plaats van dat het arbeidsgericht gebeurd. Handwikkelfolie is in heel veel winkel verkrijgbaar en zeker in supermarkten te verkrijgen, dat komt namelijk om dat het ook een alledaagse product is. Check ook eens al ons gereedschap. 

Soorten en maten Handwikkelfolie

De standaard afmeting die wordt verkocht in een winkel is 300 meter lang bij 50 centimeter breed. En is 17 mmicron dik. De folie wordt zowel gebruikt om producten te pelletiseren, dit is eenvoudig en makkelijk te doen. Een pallet kan eenvoudig stabiel gemaakt worden. door de folie is het product tegen vuil, stof en vocht beschermd ideaal voor onder andere het etenswaren wat bewaard moet blijven. In een winkel zijn de rollen los verkrijgbaar maar via sites zijn ze ook in verschillende oplages verkrijgbaar. Zo zouden er zes stuks in een doos kunnen zitten. Ook zijn we nog allemaal verschillende typen in handwikkelfolie de ene heeft een dikkere micron dan de andere en kan ook sterker zijn dan de andere. Ook de afmetingen kunnen natuurlijk verschillen zo zouden ze ook 10 centimeter kunnen zijn in de breedte en 150 meter lang. 150 en 300 meter lang lijkt enorm veel maar als je het in je hand hebt val dit reuze mee en heb je misschien maar een diameter van ongeveer 10 centimeter in je handen. Handwikkelfolie is dus ideaal voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor fabrieken of bedrijven.

https://www.allesvoorgww.nl

Zadelkruk voor in de Zorg, Onderwijs, Kantoor, MKB

Zadelkruk, de oplossing voor veel rugklachten

Onderzoek wijst uit dat ongeveer 80 procent van alle Nederlanders ouder dan 18 jaar wel eens rugklachten heeft. Vaak gaat het hier over zogenaamde aspecifieke klachten. Dit betekent dat de rugpijn geen duidelijk aanwijsbare oorzaak heeft. Vaak zijn verrekingen van spieren of banden de oorzaak.

Algemene oorzaken van rugpijn kunnen zijn:

– Overgewicht

– Slecht matras

– Verkeerde houding (bij zowel zitten als lopen)

– Onvoldoende beweging

– Langdurige stress

– Veel zitten

– Zwaar lichamelijk werk

In onderstaand artikel wordt beschreven hoe je binnen bepaalde beroepsgroepen rugpijn vaak kunt voorkomen en wat je er aan kunt doen als je er last van hebt.

Zadelkruk in de Zorg en ziekenhuis

Als je werkzaam bent in de gezondheidszorg (ziekenhuis) wordt je rug vaak zwaar belast. Zo’n 60% van de zorgverleners hebben last van de rug. Dat is bijna twee keer zoveel als het landelijk gemiddelde. Er zijn dan ook voor artsen en verpleegkundigen duidelijke regels en adviezen om rugklachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Belangrijkste oorzaken:

– Zwaar tillen

– Verkeerde houding

– Stress

Er wordt dan ook terecht veel aandacht besteed aan advies en hulpmiddelen om rugklachten zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van de hulpmiddelen zou een zadelkruk kunnen zijn. Chirurgen gebruiken deze kruk op wielen bijvoorbeeld tijdens langdurige operaties. Ook verpleegkundigen maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden regelmatig gebruik van een zadelkruk.

Zadelkruk in het onderwijs

Het algemene beeld is dat leerkrachten vooral psychisch veel belast worden. De verzuimcijfers laten echter iets anders zien. Fysieke belasting is oorzaak nummer één bij ziekmelding. Het blijkt dat vooral tillen en dragen de reden voor verzuim in de onderbouw is. Beeldschermwerk, veelvuldig en in ongunstige houdingen staan zijn de meest voorkomende fysieke klachten in de bovenbouw en voorgezet onderwijs.

Steeds meer leerkrachten gebruiken dan ook een zadelkruk als zit-stahulp en voorkomen hiermee lange en vaak ongunstige werkhoudingen. Het afwisselend staan, zitten en pauzeren zorgen er voor dat de spieren voldoende rust krijgen om te herstellen.

Zadelkruk op kantoor

Nog nooit waren er zoveel kantoormedewerkers met rugklachten als nu. Op zich niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat men door de digitalisering van de maatschappy steeds vaker en langer achter een beeldscherm zit. Beeldschermwerk leidt tot een specifieke vorm van fysieke belasting, namelijk langdurige statische belasting en repeterende belasting met een zeer lage krachtuitoefening. Hierdoor kunnen gezondheidsklachten waaronder rugklachten ontstaan.

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen krijgt de kantoormedewerker steeds vaker de beschikking over allerlei ergonomische hulpmiddelen waarvan een zadelkruk (zadelstoel) een zeer belangrijke steun is om tijdens de werkzaamheden op een juiste en gezonde manier te zitten.

Zadelkruk in het MKB

In het MKB zijn er vele voorbeelden te bedenken waarbij een zadelkruk een welkom hulpmiddel is om op een ergonomisch verantwoorde wijze te zitten op de werkvloer. Als voorbeeld nemen we de kappers. Kappers krijgen boven gemiddeld veel last van hun rug. De hele dag rechtstaan en kleine pasjes zetten rond de stoel van de klant veroorzaken een aanzienlijke belasting van de onderrug. Ook hier is sprake van repetitieve asymmetrische bewegingen waardoor er problemen kunnen ontstaan aan armen, schouders en ellebogen. Nog meer dan bij een leerkracht is het voor een kapper essentieel om een zadelkruk te gebruiken als zit-stahulp. Het regelmatig veranderen van houding (staan/zitten) in combinatie met voldoende pauzeren moeten lichamelijke klachten voorkomen.

Zadelkruk thuis

Niet alleen op je werk, maar ook thuis kun je rugklachten oplopen. Verkeerd tillen, ver reiken, of vooroverstaan en niet goed of te lang zitten (denk hierbij aan langdurig TV kijken of gamen achter de computer) zijn veel genoemde oorzaken. Om onnodige rugpijn te voorkomen kun je tijdens het gamen gaan zitten op een zadelkruk. Deze zorgt voor een actieve en natuurlijke zit waardoor de bekken automatisch in de juiste stand komen te staan en doorbloeding naar de benen gegarandeert is.

Zadelkruk kopen

Een zadelkruk moet aan verschillende eisen voldoen en passen bij jouw lichaamslengte en werkomstandigheden. Laat je daarom voor aankoop van een zadelkruk eerst goed adviseren door de specialist.

Tabouret Benelux verkoopt al jaren de beste zadelkrukken tegen de scherpste prijs. Wij werken veel samen met bovengenoemde beroepsgroepen en adviseren u graag. Koop nu uw zadelkruk voordelig online met twee jaar garantie!

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

http://www.tabouretbenelux.com/

Hoe werkt de Flycontrol fc30

Vliegenvanger flycontrol fc30

De fly control fc30 is al enkele jaren de absolute topper op de anti vliegen shop. Waarom deze vliegenvanger dermate geliefd is. Waarom iedereen zo lovend over dit product spreekt zullen wij onderstaand voor jou opsommen. Natuurlijk is het wel van belang dat je goede informatie voor handen hebt zodat je exact weet wat je aan het product de fc 30 flytrap zult hebben.

 

De Flycontrol fc30 samengevat:

Deze vliegenvanger is een stuk beter dan alle meuk wat je tegenwoordig online kunt bestellen. Er wordt ook wel gezegd dat deze vliegenvanger uit het meest hoogwaardige materiaal bestaat. Echter is deze vliegenvanger helemaal zijn eigen gebleven en heeft het slechts een heel klein prijskaartje. Voor 95euro heeft u deze vliegenvanger helemaal nieuw thuisbezorgd. 

 

Hoe werkt de Flycontrol fc30 eigenlijk?

Deze handige vliegenval is voorzien van een krachtige UV lamp. Deze wordt gebruikt om de vliegen aan te trekken. Nadat ze naar binnen vliegen komen ze direct vast te zitten op de uitstekende fly control fc30 kleefplaten. Op dit moment kunnen de vliegen niet meer terug want ze zitten muur vast. 

 

Waarom gebruikt de flycontrol fc 30 geen elektriciteit rooster?

Dit is heel simpel, zodra je insecten een elektrische shock wilt geven komen er altijd resten vrij. Gezien de vliegenlamp HACCP gebruikt maakt van een lijmplaten systeem is het ook zeer geschikt om in keukens en dergelijke te plaatsen. 

 

Conclusie:

De Fc30 is een prijsvechter onder de kwaliteit vliegenvangers. Het product is ideaal te gebruiken in horeca en haccp. Het voldoet aan alle eisen en de lijmplaten zijn eenvoudig uit te wisselen. Keywords: flycontrol fc30 kopen, bestellen flycontrol fc 30

Hoe werkt een dazenval?

Wat is een dazenval

De dazenval wordt ingezet om paarden, koeien en vee te verlichten van de overlast die dazen veroorzaken. Op plaatsen waar er veel dazen aanwezig zijn, dit zijn vaak plekken waar water en warmte aanwezig is, kun je verwachten dat er ook dieren zijn, dieren stoten namelijk warmte uit. Dat is ook de reden waarom de vliegen massaal op de dieren gaan zitten, dit is erg vervelend voor het dier omdat ze erg kunnen kriebelen. Daarbij hebben ze ook nog kans om een dazenbeet op te lopen.

 

Hoe werkt een dazenval?

Een dazenval h-trap bestaat uit 2 delen, namelijk een zwarte bal en een kap. De bal is niet voor niks zwart, want zo kan de bal gemakkelijk warmte opvangen alsook vasthouden. De kap dient ervoor om de dazen gevangen te houden. Deze twee componenten werken te samen uitstekend.

De val plaats je op een centrale plaats. Niet op de plek waar de meeste overlast is, maar juist een aantal meter verderop. Zo lok je de dazen bij de paarden en jezelf weg, zodat je er geen last meer van hebt.

 

Werkt de dazenval ook voor koeien en vee?

De val wordt ook ingezet voor vee en koeien. Wanneer er water en warmte aanwezig is, heb je kans dat er dazen op af komen. Dazen komen ook vaak in groepen en breiden zich ook vaak en snel uit. Wanneer je er eenmaal last van hebt, dan is het moeilijk om er vanaf te komen. In zo’n geval kan de val dus enorm uitkomst bieden.

 

https://www.antivliegenshop.nl

Recycling

Recycling wordt een steeds belangrijker thema binnen onze samenleving. Je ziet dit ook in de Tweede Kamer steeds meer terug want kijk maar is naar politieke partijen zoals Groen Links en de Partij van de Dieren. Bij deze politieke partijen staat het milieu hoog op de agenda en ze spreken met deze agendapunten een groot deel van de Nederlandse bevolking aan. Met betrekking tot recycling kennen we natuurlijk allemaal het hergebruik van glas en papier maar in de toekomst zal de recycling van plastic waarschijnlijk nog wel veel belangrijker worden. Dit staat allemaal in verband met de groei van het gebruik van het aantal 3D-printers. De meeste 3D printers maken namelijk gebruik van een plastic draad als basismateriaal dit in tegenstelling tot een QR code printer die gebruik maakt van coding and marking.

Om te voorkomen dat de productie van plastic sterk moet stijgen wil een Rotterdams bedrijf het nu mogelijk maken om te printen met gerecycled plastic. Het bedrijf is nu al erg actief op het gebied van het recyclen van plastic producten. Zo maakt het onder meer producten die gemaakt zijn van de dashboards van oude Volvo’s en Audi’s. Het is onder meer van belang dat het type kunststof geschikt is voor de 3D printer. Dat is voorlopig het belangrijkste vraagstuk voor het Rotterdamse bedrijf.  Elke type kunststof heeft namelijk een andere smelttemperatuur en deze mag voor een 3D printer niet te hoog zijn want dan kan de printer er niet mee overweg.

Het is de verwachting dat het begrip recycling alleen maar meer en meer belangrijker wordt in onze westerse samenleving. Willen wij namelijk op een duurzame manier deze aarde bewonen dan zal er veel meer gekeken moeten worden naar het hergebruik van materialen. Het Rotterdamse bedrijf is al op zoek naar andere materialen die hergebruikt kan worden!

http://www.kba-metronic.com/nl/

Vinyl-lp.com Elpees kopen!

Steeds meer mensen kopen hun muziek weer op vinyl.

We vinden het weer fijn om naar een vinyl lp te luisteren. . Misschien komt dit ook door de nostalgische sfeer die het bij ons op roept.

Veel mensen zijn namelijk opgegroeid met de langspeelplaat of LP en jeugsherrineringen zijn altijd belangrijk. Mensen hopen dit gevoel weer op te roepen en prachtige platen op vinyl te kopen.

Tegenwoordig zetten veel mensen hun collectie LP platen online te koop op internet. Vinyl-lp.com is een website waar je veel gebruikte platen op vinyl kunt kopen. Hier kun je mooie nieuwe maar ook gebruikte vinyl platen kopen.  Zij hebben platen voor je beschikbaar uit het verre verleden, waar je al tijden naar loopt te zoeken. elpees? Ga naar vinyl-lp.com!

Er is voor iedereen wel een geschikt album te vinden. Ze hebben namelijk diverse artiesten uit verschillende jaartallen voor je beschikbaar! Bij Vinyl-LP helpen ze je graag verder bij het kiezen van de juiste vinyl plaat. Vraag gerust advies! Kijk snel eens op de website van Vinyl-lp.com!

http://www.vinyl-lp.com

Trends op gebied van webdesign

De webdesigns ontwikkelen zeer snel. Als je een website hebt die langer dan drie jaar geleden gemaakt is, dan bestaat er een grote kans dat deze nu al erg verouderd is. Het is tijd om je website up te daten dus. Ik heb de belangrijkste trends voor je opgesomd in dit artikel.

Steeds vaker worden website vanaf een tablet of smartphone bekeken, dit geldt ook bij e-mail. Steeds meer e-mails worden gelezen op een mobiel apparaat.  Als je website niet goed getoond kan worden op mobiele apparaten, zal het aantal bezoekers geleidelijk dalen. De responsive designs zijn de nieuwe standaard. Het zorgt ervoor dat je website er goed uitziet en bij de tijd is. Een responsive design verandert automatisch naar de grootte van je scherm.

Flat designs is de nieuwe visuele ontwikkeling bij een webdesign. Zoals de naam het al zegt, is het een design dat erg plat oogt. Overbodige franjes worden weggelaten waardoor je rust en ruimte creëert. Grote partijen zoals Microsoft, Google en Apple hebben de eerste stappen richting een flat design al gezet. De digitale omgeving waarbij wij met diepte de werkelijke wereld na probeerden te bootsen zwakt langzaam af.

Bij en parallax design wordt op één pagina alle content gezet. Dit wordt ook wel een one page website of parallax scrolling genoemd. Een opvallend kenmerk van dit design is dat er veel grote plaatjes worden gebruikt waarover de tekst gescrold wordt. Hierdoor creëer je een gevoel van illusie in combinatie met diepte. Deze manier van designing is aantrekkelijk voor de bezoekers en is goed geschikt om simpel en snel een verhaal te vertellen.

Gebruikers willen graag eenvoud. Steeds vaker valt het op dat de landingspagina een grote achtergrond foto heeft en een laag gebruik van tekst. Vooral op Twitter kun je de minimalisme goed proeven. Eenvoud is hier een belangrijke kernwaarde. Edit4U is een organisatie die dit soort trends goed volgt en ze stuk voor stuk kunt uitvoeren.

http://edit4u.nl/

Boodschappen online bestellen bij ThuisStore.com

Waarom nu bestellen bij online supermarkt Thuisstore.com ?

Thuisstore is een online verkoper van diverse producten in combinatie met een goede service en kwaliteit. De producten lopen uiteen van dagelijkse producten als crackers, soepen en chips tot dierenvoeding en werkkleding. Het voordeel van Thuisstore.com is dat de prijzen uiterst voordelig zijn en de levertijd minder is dan 24 uur.

Geen bezorgkosten bij Thuisstore.com

Bestellingen voor 20.00 worden de volgende dag al geleverd. De bezorgduur en kosten hangen wel af van de regio vanwaar wordt besteld. Bestellingen boven de 25 euro worden rondom Hoofddorp gratis thuis geleverd. In de buurt van Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht worden bestellingen boven de 100 euro gratis thuis geleverd.

Door het grote aanbod en de hoge voorraden op Thuisstore.com kun je grote bestellingen eenvoudig thuis laten bezorgen. Je hoeft niet de deur uit en je hoeft niet eindeloos op en neer te lopen om de auto uit te laden. De gehele bestelling wordt netjes bij je thuis afgeleverd. Door het grote aanbod hoef je niet terecht bij meerdere aanbieders en betaal je dus slechts één keer bezorgkosten. Kom je boven het minimum bestelbedrag, betaal je helemaal niets aan bezorgkosten.

A-merken

De voordelen van het bestellen bij Thuisstore zijn groot. Niet alleen is de levering snel, ook de kwaliteit en prijs van de producten zijn vergelijkbaar met bekende supermarkten. De producten zijn vrijwel allemaal A-merken, waardoor je zeker bent van de beste kwaliteit. Door het grote aanbod, is er altijd wel wat in het assortiment wat voorziet in de behoefte.

Bestel nu bij Thuisstore

Heb je snel nog een boodschap nodig? Of wil je een enorme bestelling plaatsen zonder heen en weer te rijden? Bestel dan nu bij Thuisstore. Het is ook mogelijk de bestelling voor een aantal weken van te voren te plaatsen. Op die manier worden de producten en spullen pas geleverd, indien je deze daadwerkelijk nodig hebt. Hierdoor staat het niet in de weg.

http://www.thuisstore.com
1 2