Red Services
Image default
Zakelijk

Beter zichtbaar met werkjassen

Beter zichtbaar met werkjassen

Hebt u een bedrijf dat vaak werkklussen uitvoert op of vlak naast een weg, dan is het natuurlijk van belang dat uw personeel goed opvalt. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor werkjassen in felle kleuren, zodat zij goed opvallen en weggebruikers hen niet over het hoofd kunnen zien. Zo worden ongelukken voorkomen en kunnen uw mensen rustig hun werk uitvoeren. Maar werkjassen vergroten ook de zichtbaarheid van uw bedrijf als u een logo op de jassen laat maken. Zo zijn uw mensen meteen te herkennen als onderdeel van uw onderneming en maken zij tegelijkertijd ook nog eens reclame voor u terwijl zij aan het werk zijn.

 

Veiligheid, efficiëntie en werkjassen

Naast bovengenoemde aspecten spelen werkjassen ook een grote rol bij de veiligheid van uw medewerkers. Zo zijn ze gemaakt van stevige materialen, die ervoor zorgen dat uw medewerkers goed beschermd zijn en niet zomaar letsel oplopen. Daarnaast hebben werkjassen over het algemeen ook veel zakken. Hier kunnen uw werknemers alle kleine spullen instoppen die zij regelmatig nodig hebben tijdens hun werkzaamheden, waardoor zij efficiënter kunnen werken.

 

Veel voordelen

Het dragen van goede werkjassen biedt dus veel voordelen:

  • het vergroot de zichtbaarheid
  • het zorgt voor een hogere mate van veiligheid
  • u kunt eenvoudig reclame maken voor uw bedrijf
  • uw mensen kunnen efficiënter werken

Bent u van plan werkjassen aan te schaffen voor uw werknemers, dan is het natuurlijk wel van belang dat ze goed passen en lekker zitten. Kies daarom altijd voor een leverancier die, naast een hoge kwaliteit en een scherpe prijs, de mogelijkheid tot een paspakket biedt. U krijgt dan jassen toegestuurd in alle beschikbare maten, waardoor iedereen kan passen welke maat het beste past. Dit maakt het bestellen van de juiste jassen voor u een stuk gemakkelijker.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/bedrijfskleding-werkkleding/bedrijfskleding-werkjassen

Gerelateerde artikelen

Waarom kun je maar beter goed onderzoek doen naar alle nieuwe ZZP boekhoudpakketten?

Lok mensen je winkel binnen met behulp van etalagemateriaal

Bakkerij Tetteroo Laren en zijn baksels